Makaleler
45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (37)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (37)
Scopus (37)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
5. Molecular Identification of Vancomycin Resistance and Virulence Genes in Foodborne Enterococci
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.70, sa.2, ss.1487-1494, 2019 (SCI-Expanded)
6. Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi (DBHAD)Geçmişten günümüze genetiği değiştirilmiş organizmalar ve ürünler
Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi (DBHAD)
, cilt.6, sa.15, ss.129-144, 2019 (Hakemli Dergi)
9. Elektrolize Su Kullanımının Su Ürünleri İşletmesinin Hijyenik Kalitesine Etkileri
Van Veterinary Journal
, cilt.28, sa.2, ss.91-94, 2017 (Hakemli Dergi)
10. Gıda Muhafazasında Dikkat Edilecek Hususlar
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.64-71, 2017 (Hakemli Dergi)
11. Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.13, sa.16, ss.1-7, 2016 (Hakemli Dergi)
12. Mikotoksinler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi özel Dergisi
, cilt.1, sa.3, 2015 (Hakemli Dergi)
14. Kamfilobakterozis
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene Technology Special Topics
, cilt.1, sa.3, ss.38-41, 2015 (Hakemli Dergi)
15. Kamfilobakteriyozis
Türkiye Klinikleri
, cilt.3, 2015 (Hakemli Dergi)
19. Antibiotic susceptibility of Lactococcus isolated from Turkish raw milk cheeses
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, cilt.68, sa.1, ss.49-53, 2012 (SCI-Expanded)
29. Effects of non-feed removal molting methods on egg quality traits in commercial brown egg laying hens
POULTRY SCIENCE
, cilt.87, ss.134, 2008 (SCI-Expanded)
30. Erythromycin residue in honey from the Southern Marmara region of Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.25, sa.11, ss.1313-1317, 2008 (SCI-Expanded)
36. beta-Galactosidase actmty of leuconostocs
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.82, sa.2, ss.169-171, 2005 (SCI-Expanded)
45. Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması
Gıda
, cilt.22, sa.6, ss.433-438, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
20
7. Gıda kaynaklı Enterococcus faecalis ve Enterococcus faecium suşlarında virulens özelliklerinin karşılaştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.12, ss.33, (Özet Bildiri)
8. Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59, (Özet Bildiri)
9. Enterokok identifikasyonunda API 20 Strep ve klasik PCR verilerinin güvenirliğinin karşılaştırılması
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.204-205, (Özet Bildiri)
10. Değişik Gıdalarda Listeria monocytogenes in Yaygınlığı İzolatların Multiplex PZR ile Serotiplendirilmesi ve Antimikrobiyal Dirençlilikleri
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.34, ss.42-49
11. Süt ve Süt Ürünlerinde Enterokokların Dağılımı veAntibiyotik Dirençlilik Profileri
U.Ü.III.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, cilt.3, ss.285-0, (Özet Bildiri)
12. Prevalence and Antibiotic Resistance Patterns of Enterococci from Milk and Dairy Products
Food Hygiene and Technology 43st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 2 - 03 Ekim 2013, cilt.43, ss.71-0, (Özet Bildiri)
13. Hayvansal Kaynaklı Gıdalarda VRE Vankomisin Dirençli Enterokok Kontaminasyonu
U.Ü.II.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012, cilt.2, ss.263-0, (Özet Bildiri)
14. Distribution of Vancomycin Resistant Enterococci VRE Isolated from Different Foodstuffs
23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, cilt.23, (Özet Bildiri)
15. Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011, cilt.1, ss.404-0, (Özet Bildiri)
16. Microbiological Investigation of Cig Kofte Samples Collected from Retail Markets and Isolation of Salmonella
Food Hygiene and Technology 41st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 12 - 13 Ekim 2011, cilt.41, ss.11, (Özet Bildiri)
17. Isolation and Technological Characterization of Lactococcus Strains from White Pickled and Kashar Cheese
Veterinary Days of Faculty of Veterinary Medicine Justus Liebig University Giessen and Faculty of Veterinary Medicine Uludag University Bursa, Giessen, Almanya, 13 - 15 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)
18. Effects of non-feed removal molting methods on egg quality traits in commercial brown egg laying hens
International Poultry Scientific Forum, 21 - 22 Ocak 2008, ss.134, (Özet Bildiri)
20. Inhibitory effect of antimicrobial protein nisin of Listeria monocytogenesin experimentally inoculated İnegöl meatballs
The versatility of Listeria species, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2002, ss.52
Kitaplar
6
3. Barsak Mikrobiyotası ve Kolonizasyon
Barsak Mikrobiyıotası ve Probiyotikler, Mustafa Nizamlıoğlu, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.14-20, 2018
5. Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Veb Ofset, Eskişehir, ss.169-188, 2015
6. Temizlik ve Temizlik Maddeleri
Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Web Ofset, Eskişehir, ss.148-167, 2015