SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Molecular Identification of Vancomycin Resistance and Virulence Genes in Foodborne Enterococci
JOURNAL OF THE HELLENIC VETERINARY MEDICAL SOCIETY
, cilt.70, sa.2, ss.1487-1494, 2019 (SCI-Expanded)
Antibiotic susceptibility of Lactococcus isolated from Turkish raw milk cheeses
MEDYCYNA WETERYNARYJNA-VETERINARY MEDICINE-SCIENCE AND PRACTICE
, cilt.68, sa.1, ss.49-53, 2012 (SCI-Expanded)
Effects of non-feed removal molting methods on egg quality traits in commercial brown egg laying hens
POULTRY SCIENCE
, cilt.87, ss.134, 2008 (SCI-Expanded)
Erythromycin residue in honey from the Southern Marmara region of Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.25, sa.11, ss.1313-1317, 2008 (SCI-Expanded)
beta-Galactosidase actmty of leuconostocs
INDIAN VETERINARY JOURNAL
, cilt.82, sa.2, ss.169-171, 2005 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi (DBHAD)Geçmişten günümüze genetiği değiştirilmiş organizmalar ve ürünler
Uluslararası Hakemli Beslenme Araştırmaları Dergisi (DBHAD)
, cilt.6, sa.15, ss.129-144, 2019 (Hakemli Dergi)
Elektrolize Su Kullanımının Su Ürünleri İşletmesinin Hijyenik Kalitesine Etkileri
Van Veterinary Journal
, cilt.28, sa.2, ss.91-94, 2017 (Hakemli Dergi)
Gıda Muhafazasında Dikkat Edilecek Hususlar
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.64-71, 2017 (Hakemli Dergi)
Geleneksel Tekniklerle Üretilen Yoğurtlardan ve Doğadaki Bitkisel Örneklerden İzole Edilen Yoğurt Bakterilerinin Bakteriyolojik Aktiviteleri
Gıda ve Yem Bilimi -Teknolojisi
, cilt.13, sa.16, ss.1-7, 2016 (Hakemli Dergi)
Mikotoksinler
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi özel Dergisi
, cilt.1, sa.3, 2015 (Hakemli Dergi)
Kamfilobakterozis
Turkiye Klinikleri Journal of Food Hygiene Technology Special Topics
, cilt.1, sa.3, ss.38-41, 2015 (Hakemli Dergi)
Kamfilobakteriyozis
Türkiye Klinikleri
, cilt.3, 2015 (Hakemli Dergi)
Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması
Gıda
, cilt.22, sa.6, ss.433-438, 1996 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıda kaynaklı Enterococcus faecalis ve Enterococcus faecium suşlarında virulens özelliklerinin karşılaştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, cilt.12, ss.33
Enterokok identifikasyonunda API 20 Strep ve klasik PCR verilerinin güvenirliğinin karşılaştırılması
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.204-205
Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi
6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59
Değişik Gıdalarda Listeria monocytogenes in Yaygınlığı İzolatların Multiplex PZR ile Serotiplendirilmesi ve Antimikrobiyal Dirençlilikleri
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.34, ss.42-49
Effects of non-feed removal molting methods on egg quality traits in commercial brown egg laying hens
International Poultry Scientific Forum, 21 - 22 Ocak 2008, ss.134
Inhibitory effect of antimicrobial protein nisin of Listeria monocytogenesin experimentally inoculated İnegöl meatballs
The versatility of Listeria species, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2002, ss.52
Kitap & Kitap Bölümleri
Barsak Mikrobiyotası ve Kolonizasyon
Barsak Mikrobiyıotası ve Probiyotikler, Mustafa Nizamlıoğlu, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.14-20, 2018
Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Veb Ofset, Eskişehir, ss.169-188, 2015
Temizlik ve Temizlik Maddeleri
Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Web Ofset, Eskişehir, ss.148-167, 2015