Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Comparative Evaluation of Acidification of Streptococcus thermophilus in two different medium

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.86

Phenotyping of Vancomycin Resistance Genes and Detection of Some Virulence Traits in Enterococci Strains Originated From Chicken Meat

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, ss.363

Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59

Utilization of molecular techniques for the identification of Salmonella from foodstuffs

Microbial Contaminants and Contamination Routes in Food Industry - 1st Open Seminar arranged by SAFOODNET, Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.151-158 identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

GIDA KİMYASI

DORA BASIM YAYIN DAĞITIM LTD.ŞTİ, Bursa, 2021

Süte Uygulanan Isıl İşlemler

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa Atasever, Editör, Dijital Akademi, Ankara, ss.103-107, 2019

Barsak Mikrobiyotası ve Kolonizasyon

Barsak Mikrobiyıotası ve Probiyotikler, Mustafa Nizamlıoğlu, Editör, Digital Akademi, Ankara, ss.14-20, 2018

Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar

Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Veb Ofset, Eskişehir, ss.169-188, 2015

Temizlik ve Temizlik Maddeleri

Hijyen ve Sanitasyon, Mustafa Tayar, Editör, Anadolu Üniversitesi Web Ofset, Eskişehir, ss.148-167, 2015

Metrikler

Yayın

61

Atıf (WoS)

472

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

508

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

1055

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

9

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları