Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (9)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

4. Ultrasound-assisted natural deep eutectic solvent extraction of phenolic compounds from walnut shell waste

Early Career Scientist (ECS) Event and the ILSI Europe Annual Symposium, Lyngby, Danimarka, 26 Kasım 2024, (Özet Bildiri)

5. Plant Based Protein

3rd International Congress On Food Researches (Iconfood'24), Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

8. MİKRODALGA ÖN İŞLEMİNİN TRABZON HURMA PESTİLİNİN KURUTMA KARAKTERİSTİĞİNE ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI

4th INTERNATIONAL ISTANBUL CURRENT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2023, ss.425-435, (Tam Metin Bildiri)

9. PRODUCTION OF FUNCTIONAL BONE BROTH ENRICHED WITH THE ADDITION OF GRAPE SEEDS

5th International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023, (Özet Bildiri)

14. Determination of Physico-Chemical and Sensory Properties of Beef Salami Using Different Microalgae in Production

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.32, (Özet Bildiri)

15. Comparison of Extraction Methods on the Fatty Acid Profiles of Tagetes erecta

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.33, (Özet Bildiri)

16. Determination of Element Levels of Bee Pollen Samples Collected from Domanic District of Kutahya Province

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.31, (Özet Bildiri)

18. The use of nitrite and nitrate in curing meat and its effects on human health

International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

19. Traditional Dairy Product Kurut

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

20. Iskender Kebap

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.164, (Özet Bildiri)

21. Traditional Dessert of Turkish Cuisine: Künefe

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.443, (Özet Bildiri)

22. Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları

Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

23. Vurgulu Elektrik Alan Uygulaması ve Meyve Sularına Etkisi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

24. Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. A Perspective on Consumption of Energy Drinks

Sports and Energy Drinks, Alexandru Grumezescu Alina-Maria Holban, Editör, Elsevier, Woodhead Publishing, ss.539-565, 2019
Metrikler

Yayın

41

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

32

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

31

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

31

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

15

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

24

Fikri Mülkiyet

4

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları