Arş. Gör. ERTÜRK BEKAR


FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Fen Bilimleri Enstitüsü Alt


Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Temel Bilimler

E-posta: erturk@uludag.edu.tr
İş Telefonu: +90 224 294 1507 Dahili: 41507
Fax Telefonu: +90 224 294 1402
Web: https://avesis.uludag.edu.tr/erturk
Posta Adresi: Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 16059, Görükle, Bursa

Metrikler

Yayın

21

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

14

Fikri Mülkiyet

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

2016 - 2017

2016 - 2017

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

2014 - 2016

2014 - 2016

Yüksek Lisans

Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

Üzüm çekirdeği ilavesinin keklerin kalite özelliklerine etkisi Sürdürülebilir Kalkınma

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

Temel Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2020

2020

Comparison of Extraction Methods on the Fatty Acid Profiles of Tagetes erecta

Bekar E., Akpınar Bayizit A., Çetin K., Yolcı Ömeroğlu P.

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.33

2016

2016

The use of nitrite and nitrate in curing meat and its effects on human health

BEKAR E., İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U.

International Congress on Food of Animal Origin, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

Traditional Dairy Product Kurut

BEKAR E., İNCEDAYI B., ÇOPUR Ö. U.

27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

2015

2015

Traditional Dessert of Turkish Cuisine: Künefe

Bekar E., Işık F.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.443

2015

2015

Iskender Kebap

Bekar E., Işık F.

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.164

2015

2015

Süttozu: Üretim Yöntemleri ve Kullanım Alanları

Bekar E., Işık F.

Pamukkale Gıda Sempozyumu III ‘Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar’, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

2015

2015

Meyve ve Sebzelerden Elde Edilen Renk Maddeleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Alanları

Bekar E., Işık F., Topkaya C.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

2015

2015

Vurgulu Elektrik Alan Uygulaması ve Meyve Sularına Etkisi

Bekar E., Işık F., Karaca H., Topkaya C.

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 7

h-indeksi (WOS): 2