ÇÖREK OTU POSASININ MARMELAT YAPIMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİ VE ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÜZERİNE ETKİLERİ


Creative Commons License

Döver H., Bekar E., Kamiloğlu Beştepe S.

GIDA, cilt.49, sa.6, ss.1206-1217, 2024 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 49 Sayı: 6
  • Basım Tarihi: 2024
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd24085
  • Dergi Adı: GIDA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.1206-1217
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli: Evet