Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
ÇÖREK OTU POSASININ MARMELAT YAPIMINDA D...
ÇÖREK OTU POSASININ MARMELAT YAPIMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ: FENOLİK BİLEŞİKLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİ VE ANTİOKSİDAN KAPASİTE ÜZERİNE ETKİLERİ
Döver H.
,
Bekar E.
,
Kamiloğlu Beştepe S.
GIDA, cilt.49, sa.6, ss.1206-1217, 2024 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
49
Sayı:
6
Basım Tarihi:
2024
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd24085
Dergi Adı:
GIDA
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.1206-1217
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Evet