-
2022 - 2024 Bursa İli Uludağ Yöresinden Elde Edilen Arı Polenlerinin İlavesiyle Üretilen Muffin Keklerin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2024 Türkiyenin Farklı İllerinde Yetiştirilen Cevizlerin Kemometrik Karakterizasyonu, Sınıflandırılması ve Kimliğinin Doğrulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., YOLCI ÖMEROĞLU P., BEKAR E., ÜNAL T. T., SAKIN A. E., et al.
-
2020 - 2024 Bursa İli Uludağ'ın Farklı Bölgelerinden Alınan Arı Polenlerinin Kemometrik Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇETİN K. (Yürütücü), AKPINAR BAYİZİT A., ÇELENK S., DAŞKIN R., YOLCI ÖMEROĞLU P., ÇIRAK N., et al.
-
2020 - 2024 Rheum ribes (Işkın) Bitkisinin Kurutma Koşullarının Yüzey Tepkime Yöntemi ile Optimizasyonu ve Kurutma İşleminin Matematiksel Modellenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., ÖZKAN KARABACAK A., SEVEN ERDEMİR Ü., BEKAR E., ÜNAL T. T.
-
2020 - 2024 Bursa Bölgesine Ait Arı Polenlerinden Elde Edilen Fenolik Bileşenlerin Karakterizasyonu ve Mikroenkapsülasyon İle Biyorişilebilirliklerinin Artırılması.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., ÇETİN K., ÇIRAK N., AKPINAR BAYİZİT A., BEKAR E., et al.
-
2020 - 2024 Gıda Örneklerinde Icp-Ms İle Element Analizine Dayalı Coğrafik Orijin Belirlenmesinde Analitik Yaklaşımlar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SEVEN ERDEMİR Ü. (Yürütücü), BEKAR E., ÜNAL T. T., ÇOPUR Ö. U., AKPINAR BAYİZİT A., YOLCI ÖMEROĞLU P., et al.
-
2022 - 2023 Mikrodalga Ön İşleminin Trabzon Hurması Pestilinin Kurutma Karakteristiğine ve Karotenoidler ile Polifenollerin Biyoerişilebilirliğine Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), BEKAR E., KOÇ ALİBAŞOĞLU E., ERSOYAK N.
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2021 - 2022 Bursa İlinin Farklı Bölgelerinden Toplanan Perga Örneklerinin Fenolik Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerine Göre Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), BEKAR E., ÖZOĞLU Ö.
-
2021 - 2022 Perga İlaveli Fonksiyonel Köfte Üretimi ve Biyoaktif Özelliklerinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Bekar E., Ateş E. S., Keskin M., Hacıoğlu A., Çil M.(Yürütücü)
-
2021 - 2022 Yenilebilir Kadife Çiçeği İlave Edilerek Üretilen Muffin Keklerin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Bekar E., Kurnaz G., Pehlivan E. N. H., Onaran İ., Bektaş M. N.(Yürütücü)
-
2020 - 2021 Gıdaların Duyusal Analizlerinde Teknik Yeterlilik, Validasyon ve Yeni Yaklaşımlar Eğitimi
Kalkınma Ajansı
Akpınar Bayizit A., Çopur Ö. U., Yolcı Ömeroğlu P., Seven Erdemir Ü., Çetin K., Çırak N., et al.
-
2020 - 2021 Üzüm Çekirdeği İlavesiyle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Kemik Suyu Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Bekar E., Ersoy F.(Yürütücü), Karakol F. F., Uzun Y., Besimoğlu S. I.
-
2020 - 2020 Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Yolcı Ömeroğlu P., Çetin K., Bekar E., Ünal T. T.