Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 41

1. Farklı Tarım Ürünlerinde Bazı Biyositlerin Tespiti İçin Çoklu Kalıntı Analiz Yönteminin Validasyonu

8th International Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, cilt.1, sa.1, ss.51-52, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Processing Factors of Pesticide Residues in Cucumber Pickles Using LC MS/MS

2nd. International Food Chemistry Congress , Antalya, Türkiye, 16 - 19 Mart 2023, ss.18, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Optimizing of a LC-MS/MS method for the detection of high polar compounds in different matrixes

14th European Pesticide Residue Workshop, Bologna, İtalya, 19 - 23 Eylül 2022, cilt.1, ss.173-174, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. EFFECTS OF DIFFERENT FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNIQUES ON THE CONCENTRATION OF PESTICIDE RESIDUES

5th International Congress on Agriculture, Environment and Health , Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.140, (Özet Bildiri) Creative Commons License

8. OPTIMIZATION AND VALIDATION OF MULTI-RESIDUE LC-MSMS METHOD FOR THE ANALYSIS OF PESTICIDES IN CHESNUST

XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, 7 - 10 Ekim 2021, ss.397-398, (Özet Bildiri)

9. The changes of insecticides during fermentation processes

XI International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2020”, 8 - 09 Ekim 2020, (Tam Metin Bildiri)

10. Recent trends in table olive processing

II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICALLIFE SCIENCECONFERENCE, 1 - 03 Eylül 2020, ss.429, (Özet Bildiri)

11. Effects of Sonication and Ozonation on the Natural Black Olive Fermentation of Gemlik Cultivar Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, İspanya, 14 - 19 Ekim 2018

12. Reducing Insecticide Residues in Table Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, 14 - 19 Ekim 2018

13. Reducing Insecticide Residues in Table Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, İspanya, 15 - 19 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

15. The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits

XI European Congress of Entomology, 238-238, Napoli, İtalya, Napoli, İtalya, 2 - 06 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

16. Effect of Some Demographic and Socioeconomic Factors on the Consciousness of Consumers About Food Safety

VIII. International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2017”, 5 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. A preliminary study for the survival of different L plantarum strains in mineral salt medium with chlorpyrifos and deltamethrin

25. International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.199, (Tam Metin Bildiri)

19. Decontamination of insecticides by lactic acid bacteria

24. International Scientific Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, ss.293-296, (Tam Metin Bildiri)

20. Bisfenol A içerikli gıda ambalajlarına güncel yaklaşım

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

21. Gemlik çeşidi olarak satışa sunulan sofralık zeytinlerin bazı özellikleri

III. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

25. Table olives processing technologies in Turkey

3. Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010, ss.31, (Tam Metin Bildiri)

26. Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.593-597, (Tam Metin Bildiri)

27. Antifungal activity of chestnut shell extracts

Acta Horticulturae, 13 - 16 Ekim 2009, ss.459-465, (Tam Metin Bildiri)

28. Osteoporoz ve süt ürünleri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.52, (Tam Metin Bildiri)

29. Süt ve ürünlerinin kolon kanseri üzerine etkileri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.53, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. Establishment of conditions for black table olive fermentation at low temperature

5. International Symposium on Olive Growing, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, cilt.791, ss.669-675, (Tam Metin Bildiri)

31. Darkening methods used in olive processing

5. International Symposium on Olive Growing, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, cilt.791, ss.665-668, (Tam Metin Bildiri) identifier identifier

32. Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.410-415, (Tam Metin Bildiri)

34. Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi

Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.295-300, (Tam Metin Bildiri)

37. Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması

Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.214-219, (Tam Metin Bildiri)

38. Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi

Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226, (Tam Metin Bildiri)

39. Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler

Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472

40. Parmak Patates Üretimi

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, ss.109
Metrikler

Yayın

62

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

176

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

214

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

203

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

9

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları