Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (15)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (2)
3. Residue changes and processing factors of thirteen pesticides during different tomato pickle processes
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.40, sa.10, ss.1322-1332, 2023 (SCI-Expanded)
6. Candida boidinii’nin Farklı Suşlarının İnvitro Koşullarda Deltamethrin İnsektisitini Parçalama Potansiyellerinin Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.34, sa.2, ss.337-349, 2020 (Hakemli Dergi)
9. Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.33, sa.1, ss.67-82, 2019 (Hakemli Dergi)
10. Bursa İli Kentsel Alanında Tüketicilerin Güvenilir Gıda Tüketimine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.31, sa.2, ss.69-82, 2017 (Hakemli Dergi)
16. Responses of grapevines to Two Spotted Spider Mite mediated biotic stress
Journal of Biological Sciences
, cilt.9, sa.4, ss.311-318, 2009 (Scopus)
21. Listeriozis
Dünya Gıda
, ss.40-42, 1999 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
41
8. OPTIMIZATION AND VALIDATION OF MULTI-RESIDUE LC-MSMS METHOD FOR THE ANALYSIS OF PESTICIDES IN CHESNUST
XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, 7 - 10 Ekim 2021, ss.397-398, (Özet Bildiri)
9. The changes of insecticides during fermentation processes
XI International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2020”, 8 - 09 Ekim 2020, (Tam Metin Bildiri)
10. Recent trends in table olive processing
II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICALLIFE SCIENCECONFERENCE, 1 - 03 Eylül 2020, ss.429, (Özet Bildiri)
12. Reducing Insecticide Residues in Table Olives
OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, 14 - 19 Ekim 2018
13. Reducing Insecticide Residues in Table Olives
OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, İspanya, 15 - 19 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
14. The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits
XI EUROPEAN CONGRESS OF ENTOMOLOGY, 15 - 20 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
15. The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits
XI European Congress of Entomology, 238-238, Napoli, İtalya, Napoli, İtalya, 2 - 06 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
16. Effect of Some Demographic and Socioeconomic Factors on the Consciousness of Consumers About Food Safety
VIII. International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2017”, 5 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
17. The insecticide degradation potential of two Lavtobacillius plantarum strains isolated from fermented table olives
8th International Olive Symposium, Split, Hırvatistan, 10 - 14 Ekim 2016
18. A preliminary study for the survival of different L plantarum strains in mineral salt medium with chlorpyrifos and deltamethrin
25. International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.199, (Tam Metin Bildiri)
19. Decontamination of insecticides by lactic acid bacteria
24. International Scientific Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, ss.293-296, (Tam Metin Bildiri)
20. Bisfenol A içerikli gıda ambalajlarına güncel yaklaşım
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.39, (Tam Metin Bildiri)
21. Gemlik çeşidi olarak satışa sunulan sofralık zeytinlerin bazı özellikleri
III. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
22. Esterase and β-glucosidase Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated From Naturally Black Olives of Gemlik Cultivar
Forth International Table Olive Conference, 16 - 17 Şubat 2012
25. Table olives processing technologies in Turkey
3. Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010, ss.31, (Tam Metin Bildiri)
26. Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.593-597, (Tam Metin Bildiri)
27. Antifungal activity of chestnut shell extracts
Acta Horticulturae, 13 - 16 Ekim 2009, ss.459-465, (Tam Metin Bildiri)
29. Süt ve ürünlerinin kolon kanseri üzerine etkileri
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.53, (Tam Metin Bildiri)
32. Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması
VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.410-415, (Tam Metin Bildiri)
33. Uludağ Üniversitesi deneme bağında yetiştirilen siyah üzümlerin şaraba uygunluğu ve üretim yönteminin şarap bileşimine etkilerinin araştırılması
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.3, (Tam Metin Bildiri)
34. Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi
Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.295-300, (Tam Metin Bildiri)
37. Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.214-219, (Tam Metin Bildiri)
38. Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226, (Tam Metin Bildiri)
39. Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472
41. Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi
11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 6 - 09 Eylül 1999, cilt.23, ss.11-18, (Tam Metin Bildiri)