Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Candida boidinii’nin Farklı Suşlarının İnvitro Koşullarda Deltamethrin İnsektisitini Parçalama Potansiyellerinin Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, vol.34, no.2, pp.337-349, 2020 (Peer-Reviewed Journal)

Kuru Kayısılarda Ferrik Oksit ve Ozon Gazı Uygulamalarının, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus lactis (L.) (Acari: Carpoglyphidae) Kaynaklı Mikrobiyal Bulaşma Yüküne ve Meyve Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.33, no.1, pp.67-82, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Bursa İli Kentsel Alanında Tüketicilerin Güvenilir Gıda Tüketimine Yönelik Tutumlarının Belirlenmesi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.31, no.2, pp.69-82, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Responses of Grapevines to Two Spotted Spider Mite Mediated Biotic Stres
Journal of Biological Sciences
, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Responses of grapevines to Two Spotted Spider Mite mediated biotic stress
Journal of Biological Sciences
, vol.9, no.4, pp.311-318, 2009 (Scopus)

Listeriozis
Dünya Gıda
, pp.40-42, 1999 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
OPTIMIZATION AND VALIDATION OF MULTI-RESIDUE LC-MSMS METHOD FOR THE ANALYSIS OF PESTICIDES IN CHESNUST
XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, 7 - 10 October 2021, pp.397-398
The changes of insecticides during fermentation processes
XI International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2020”, 8 - 09 October 2020
Recent trends in table olive processing
II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICALLIFE SCIENCECONFERENCE, 1 - 03 September 2020, pp.429
Reducing Insecticide Residues in Table Olives
OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, 14 - 19 October 2018
Reducing Insecticide Residues in Table Olives
OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, Spain, 15 - 19 October 2018
The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits
XI EUROPEAN CONGRESS OF ENTOMOLOGY, 15 - 20 July 2018
The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits
XI European Congress of Entomology, 238-238, Napoli, İtalya, Napoli, Italy, 2 - 06 July 2018
Effect of Some Demographic and Socioeconomic Factors on the Consciousness of Consumers About Food Safety
VIII. International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2017”, 5 - 08 October 2017

The insecticide degradation potential of two Lavtobacillius plantarum strains isolated from fermented table olives
8th International Olive Symposium, Split, Croatia, 10 - 14 October 2016
A preliminary study for the survival of different L plantarum strains in mineral salt medium with chlorpyrifos and deltamethrin
25. International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, İzmir, Turkey, 25 - 27 September 2014, pp.199
Decontamination of insecticides by lactic acid bacteria
24. International Scientific Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosnia And Herzegovina, 25 - 28 September 2013, pp.293-296
Bisfenol A İçerikli Gıda Ambalajlarına Güncel Yaklaşım
11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012
Bisfenol A içerikli gıda ambalajlarına güncel yaklaşım
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 10 - 12 October 2012, pp.39
Gemlik çeşidi olarak satışa sunulan sofralık zeytinlerin bazı özellikleri
III. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Aydın, Turkey, 16 - 18 May 2012
Esterase and β-glucosidase Activities of Lactic Acid Bacteria Isolated From Naturally Black Olives of Gemlik Cultivar
Forth International Table Olive Conference, 16 - 17 February 2012
Table olives processing technologies in Turkey
3. Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa, 10 - 11 March 2010, pp.31
Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 6 - 08 November 2009, pp.593-597
Antifungal activity of chestnut shell extracts
Acta Horticulturae, 13 - 16 October 2009, pp.459-465
Süt ve ürünlerinin kolon kanseri üzerine etkileri
Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 21 - 23 May 2009, pp.53

Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması
VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Turkey, 25 - 27 June 2008, pp.410-415
Uludağ Üniversitesi deneme bağında yetiştirilen siyah üzümlerin şaraba uygunluğu ve üretim yönteminin şarap bileşimine etkilerinin araştırılması
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Turkey, 26 - 28 May 2004, pp.3
Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi
Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Turkey, 23 - 25 October 2003, pp.295-300
Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.467-472
Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.214-219
Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.220-226
Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi
11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 6 - 09 September 1999, vol.23, pp.11-18