Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Listeriozis

Dünya Gıda , ss.40-42, 1999 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECTS OF DIFFERENT FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNIQUES ON THE CONCENTRATION OF PESTICIDE RESIDUES

5th International Congress on Agriculture, Environment and Health , Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.140 Creative Commons License

OPTIMIZATION AND VALIDATION OF MULTI-RESIDUE LC-MSMS METHOD FOR THE ANALYSIS OF PESTICIDES IN CHESNUST

XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, 7 - 10 Ekim 2021, ss.397-398

The changes of insecticides during fermentation processes

XI International Agriculture Symposium ”AGROSYM 2020”, 8 - 09 Ekim 2020

Recent trends in table olive processing

II. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICALLIFE SCIENCECONFERENCE, 1 - 03 Eylül 2020, ss.429

Effects of Sonication and Ozonation on the Natural Black Olive Fermentation of Gemlik Cultivar Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, İspanya, 14 - 19 Ekim 2018

Reducing Insecticide Residues in Table Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, 14 - 19 Ekim 2018

Reducing Insecticide Residues in Table Olives

OLIVEBIOTEQ’18, the 6th International Conference on the Olive Tree and Olive Products, Sevilla, İspanya, 15 - 19 Ekim 2018

The Practical Methods for Reduction of Insecticide Residues on Vegetables and Fruits

XI European Congress of Entomology, 238-238, Napoli, İtalya, Napoli, İtalya, 2 - 06 Temmuz 2018

A preliminary study for the survival of different L plantarum strains in mineral salt medium with chlorpyrifos and deltamethrin

25. International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2014, ss.199

Decontamination of insecticides by lactic acid bacteria

24. International Scientific Expert Conference of Agriculture and Food Industry, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013, ss.293-296

Table olives processing technologies in Turkey

3. Jornadas Internacionales de la Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010, ss.31

Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı

6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.593-597

Süt ve ürünlerinin kolon kanseri üzerine etkileri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.53 Sürdürülebilir Kalkınma

Osteoporoz ve süt ürünleri

Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.52

Establishment of conditions for black table olive fermentation at low temperature

5. International Symposium on Olive Growing, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, cilt.791, ss.669-675

Darkening methods used in olive processing

5. International Symposium on Olive Growing, 27 Eylül - 02 Ekim 2004, cilt.791, ss.665-668 identifier identifier

Gen Kaynaklarının Erozyonu ve Korunması

VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2008, ss.410-415

Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi

Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2003, ss.295-300

Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler

Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472

Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi

Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226

Parmak Patates Üretimi

2000'li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Ekim 1999, ss.109

Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

161

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

196

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

11

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları