Doç. Dr. TÜLAY ELAL MUŞ


KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Temel Bilimler (Sci)


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri

Metrikler

Yayın

70

Yayın (WoS)

15

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

111

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

116

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

292

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

51

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

11

Fikri Mülkiyet

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2008 - 2014

2008 - 2014

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (Dr), Türkiye

1996 - 2001

1996 - 2001

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, Veteriner Pr., Türkiye

Yaptığı Tezler

2014

2014

Doktora

Hayvansal kaynaklı gıdalarda enterokokların varlığı, tür düzeyinde identifikasyonları ve antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri

Akademik Ünvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

2020 - 2021

2020 - 2021

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

2014 - 2020

2014 - 2020

Öğretim Görevlisi Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

2009 - 2014

2009 - 2014

Araştırma Görevlisi

Bursa Uludağ Üniversitesi, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Yönetimsel Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

2014 - 2021

2014 - 2021

Bölüm Başkanı

Bursa Uludağ Üniversitesi, KELES MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim

2007 - 2008

2007 - 2008

Sorumlu Veteriner Hekim

Ticari Kuruluş Özel, Bursam Et Entegre San. Tic. Ltd. Şti., Kesimhane, Sorumlu Veteriner Hekim

2001 - 2006

2001 - 2006

Veteriner Hekim

Ticari Kuruluş Özel, Vetline Hayvan Hastanesi, Klinik, Veteriner Hekim

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

FONKSİYONEL GIDALAR

Endüstriyel Yemek Üretimi

GIDA KİMYASI Sürdürülebilir Kalkınma

MESLEK ETİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ

ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

PEYNİR TEKNOLOJİSİ

Endüstriyel Mikrobiyoloji

Laboratuvar Teknikleri I

AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ

Gıda Analizleri

YÖRESEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

GENEL KİMYA

SÜT ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ

İş Hijyeni

MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

KARİYER PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I Sürdürülebilir Kalkınma

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

DENGELİ BESLENME

KANATLI TEKNOLOJİSİ

HAYVANSAL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER I

GIDA KATKI MADDELERİ

SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II

GIDALARDA TEMEL İŞLEMLER II

GENEL MİKROBİYOLOJİ

ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I

GIDA KODEKSİ VE YASAL MEVZUAT

LABORATUAR TEKNİĞİ II

LABORATUAR TEKNİĞİ I

HİJYEN VE SANİTASYON

GIDA GÜVENLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

Makaleler

Tümü (28)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (15)
TRDizin (13)
Diğer Yayınlar (4)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. BROYLERLERDE SPAGHETTİ MEAT (İPLİKSİ KAS) ANOMALİSİ - SPAGHETTI MEAT MYOPATHY IN BROILERS

SELVİ T. N., ELAL MUŞ T.

20th International Medicine and Heath Sciences Researches Congress, Ankara, Türkiye, 18 Ekim 2025, cilt.1, ss.320-321, (Özet Bildiri)

2024

2024

2. Effects of Sea Buckthorn on Human Health

ELAL MUŞ T.

VIII International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Aralık 2024, cilt.1, ss.1011-1015, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. Effects of Punicic Acid on Human Health and Its Status in Food Technology

ELAL MUŞ T.

VIII International Halich Congress on Multidisciplinary Scientific Research, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Aralık 2024, cilt.1, ss.1016-1021, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. Meta-Analysis On Food Supplement Usage Habits Of Healthcare Professionals

TEKE M. E., ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T.

6. Uluslararası Karadeniz Modern Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Trabzon, Türkiye, 23 Ağustos 2024, cilt.1, ss.131, (Özet Bildiri)

2023

2023

5. Microbiological Analysis of Food Contact Surfaces at A Food Production Facility

SOYUTEMİZ G. E., ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T.

Third International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 14 Nisan 2023, cilt.1, ss.102, (Özet Bildiri)

2022

2022

6. GIDA ZİNCİRİNDE MİKROPLASTİK RİSKİ

Elal Muş T.

11. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 Aralık 2022, cilt.11, ss.688-689, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2022

2022

7. Bursa Keles Yöresinin Geleneksel Şifa Kaynağı Çam Kozalağı Pekmezi

ELAL MUŞ T., YILDIZ E., ÇETİNKAYA F.

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2021

2021

8. Gıda Kaynaklı Paraziter Patojenler

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

8. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 Aralık 2021, cilt.1, ss.706-707, (Özet Bildiri)

2019

2019

9. Investigation of the Presence of Virulence and Enterotoxin Genes in Buttercream Originated Staphylococcus aureus Strains

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

8. Ulusal 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 24 - 27 Ekim 2019, ss.71-81, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

10. Antibiotic Resistant Zoonotic Pathogens in the Food Chain

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

International Congress on Medical and Health Sciences Research, Balıkesir, Türkiye, 11 - 14 Temmuz 2019, cilt.1, ss.153-166, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

11. Staphylococcus aureus Contamination im Milk, Butter Cream and Ready-to-eat Dairy Products

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., KARAHAN H.

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.233, (Özet Bildiri)

2018

2018

12. The Assessment of Food Safety in Tas Kebab and Salad Processing Line

SOYUTEMİZ G. E., SÜNGÜÇ B., ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T., YIBAR A.

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.84, (Özet Bildiri)

2018

2018

13. Comparative Evaluation of Acidification of Streptococcus thermophilus in two different medium

TAVŞANLI H., ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R.

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.86, (Özet Bildiri)

2018

2018

14. A Comparative Evaluation of CHROMagar MRSA II and E-test Results for Detection of Methicillin Resistance in Food Isolates of S. aureus

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., KARAHAN H., GÜRBÜZ İ. B.

2. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, cilt.1, ss.420, (Özet Bildiri)

2017

2017

15. Gemlik Körfezinde Avlanan Su Ürünlerinde Bakır (Cu) Kontaminasyonunun Belirlenmesi

Çelik U., Çetinkaya F., Elal Muş T.

Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, cilt.1, ss.29-30, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

16. Phenotyping of Vancomycin Resistance Genes and Detection of Some Virulence Traits in Enterococci Strains Originated From Chicken Meat

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, ss.363, (Özet Bildiri)

2015

2015

18. Enterokok identifikasyonunda API 20 Strep ve klasik PCR verilerinin güvenirliğinin karşılaştırılması

ELAL MUŞ T., ÇIBIK R., ÇETİNKAYA F.

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.204-205, (Özet Bildiri)

2015

2015

19. Laktobasil ve Streptokok Suşlarında Otoliz Hızının Belirlenmesi

TAVŞANLI H., ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R.

6.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, cilt.6, ss.58-59, (Özet Bildiri)

2015

2015

20. Diyet kısıtlamasının probiyotik bakteri olan Laktobasiller üzerine etkisi

ELAL MUŞ T., Sonat F., ALTINBAŞ B.

41. Ulusal Fizyoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 9 - 13 Eylül 2015, cilt.41, ss.140-142, (Özet Bildiri)

2014

2014

21. Microbiological Safety of Tap and Artesian Well Water

ELAL MUŞ T., ERKÖSE E., ÇETİNKAYA F.

2. International Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, cilt.2, ss.218, (Özet Bildiri)

2014

2014

22. Incidence and antimicrobial resistance of Aeromonas hydrophila A major infectious aquatic pathogen

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

International Food Congress Novel Approchesin Food Industry (NAFI 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, cilt.1, ss.134, (Özet Bildiri)

2013

2013

24. Süt ve Süt Ürünlerinde Enterokokların Dağılımı veAntibiyotik Dirençlilik Profileri

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R.

U.Ü.III.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, cilt.3, ss.285-0, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2013

2013

25. Prevalence and Antibiotic Resistance Patterns of Enterococci from Milk and Dairy Products

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R.

Food Hygiene and Technology 43st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 2 - 03 Ekim 2013, cilt.43, ss.71-0, (Özet Bildiri)

2013

2013

26. Perakende Deniz Ürünlerinde Vibrio Salmonella ve S aureus’un İnsidensi

ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T., ÇELİK U.

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.5, ss.107-0, (Özet Bildiri)

2012

2012

27. Hayvansal Kaynaklı Gıdalarda VRE Vankomisin Dirençli Enterokok Kontaminasyonu

ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T., ÇIBIK R., SOYUTEMİZ G. E.

U.Ü.II.Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012, cilt.2, ss.263-0, (Özet Bildiri)

2012

2012

28. Distribution of Vancomycin Resistant Enterococci VRE Isolated from Different Foodstuffs

ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T., ÇIBIK R., SOYUTEMİZ G. E.

23rd International ICFMH Symposium FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, cilt.23, (Özet Bildiri)

2011

2011

29. Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

ÇIBIK R., ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T.

U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011, cilt.1, ss.404-0, (Özet Bildiri)

2011

2011

30. Microbiological Investigation of Cig Kofte Samples Collected from Retail Markets and Isolation of Salmonella

ÇETİNKAYA F., ÇIBIK R., ELAL MUŞ T., LEVENT B., GULESEN R.

Food Hygiene and Technology 41st Lenfeld’s and Hökl’s days, Brno, Çek Cumhuriyeti, 12 - 13 Ekim 2011, cilt.41, ss.11, (Özet Bildiri)

2011

2011

31. Isolation and Technological Characterization of Lactococcus Strains from White Pickled and Kashar Cheese

ÇIBIK R., ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T.

Veterinary Days of Faculty of Veterinary Medicine Justus Liebig University Giessen and Faculty of Veterinary Medicine Uludag University Bursa, Giessen, Almanya, 13 - 15 Temmuz 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

32. Determination of the Microbiological Quality of Kefir at Retail Level

ÇETİNKAYA F., ELAL MUŞ T.

International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2011, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

1. Sütün Diğer Kimyasal Analiz Testleri

ELAL MUŞ T.

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.49-52, 2024

2024

2024

2. Sütte Asitlik Tayini

ELAL MUŞ T.

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.69-76, 2024

2024

2024

3. Süt Örneklerinin Analize Hazırlanması

ELAL MUŞ T.

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.1-4, 2024

2024

2024

4. Bitkisel ve Hayvansal Gıdalarda Su Ayak İzi

Elal Muş T., Kurtulmuş E.

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisinde Yeni yaklaşımlar, PATIR BAHRİ, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.249-262, 2024

2024

2024

5. Gıda Güvenliği İçin Alternatif Su Kaynakları: Yağmursuyu Hasadı Ve Gri Su Kullanımı

KURTULMUŞ E., ELAL MUŞ T.

Biyosistem Mühendisliğinde Yeni Gelişmeler, ÇOĞUN HİKMET YETER, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.15-36, 2024

2024

2024

6. Sütte Tağşiş Maddelerin Aranması I

ELAL MUŞ T.

Süt Analiz Yöntemleri, SIRIKEN BELGİN, Editör, AKADEMİSYEN YAYINEVİ, Ankara, ss.5-12, 2024

2023

2023

7. Fonksiyonel Gıdaların Geliştirilmesinde Güncel Yaklaşımlar

ELAL MUŞ T.

Sağlık Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 7, Ali Bilgili, Başak Hanedan, Editör, Bilgin Kültür Sanat Yayınları, Ankara, ss.38-55, 2023

2023

2023

8. Üç Boyutlu (3D) Gıda Baskı Teknolojileri

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

SAĞLIK VE BİLİMSEL ALAN ARAŞTIRMALARI, REYHAN İRKİN, Editör, İKSAD, Ankara, ss.135-159, 2023

2023

2023

9. Fonksiyonel Gıda Bileşeni Psyllium (Plantago ovata) ve Sağlık Etkileri

ELAL MUŞ T.

Gıda Teknolojilerinde Yenilikler ve Araştırmalar, Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.37-66, 2023

2018

2018

10. Probiyotik Olarak Bifidobakteriler

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F.

Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotikler, Mustafa NİZAMLIOĞLU, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.21-27, 2018

Desteklenen Projeler

2013 - 2015

2013 - 2015

Beta Glukan ın Ratların Sindirim Sistemi Mikroorganizmaları Üzerine Etkisinin Araştırılması

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

SONAT F. (Yürütücü), ELAL MUŞ T.

2014 - 2014

2014 - 2014

Bursa Bölgesindeki İçme ve Kullanma Sularının Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F. (Yürütücü)

2012 - 2013

2012 - 2013

Perakende Satışa Sunulan Balıklarda Vibrio Türlerinin İnsidensi ve Tür Düzeyinde İdentifikasyonları

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F. (Yürütücü)

2010 - 2012

2010 - 2012

Hayvansal Kaynaklı Gıdalarda Enterokokların Varlıgı ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ÇIBIK R., SOYUTEMİZ G. E., ELAL MUŞ T., ÇETİNKAYA F. (Yürütücü)

Patent

2025

2025

PREBIOTIC FUNCTIONAL SALAMI WITH PSYLLIUM DIETARY FIBER ADDITIVE

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: PCT/TR2025/050777 , Standart Tescil

2024

2024

PSYLLİUM DİYET LİFİ KATKILI PREBİYOTİK FONKSİYONEL SALAM

Patent

Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2024/017719 , Standart Tescil

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

VETERİNER GIDA HİJYENİSTLERİ DERNEĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Nisan 2025

Nisan 2025

INTERNATIONAL JOURNAL OF MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

JOURNAL OF FOOD QUALITY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

BMC MICROBIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2023

Mart 2023

Izmir Democracy University Health Sciences Journal

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2021

Aralık 2021

IZMIR DEMOCRACY UNIVERSITY HEALTH SCIENCES JOURNAL

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2020

Haziran 2020

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Mart 2025

Mart 2025

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2021

Nisan 2021

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

Nisan 2020

Nisan 2020

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Balıkesir Üniversitesi, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2024

Kasım 2024

17 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Elal Muş T.
Ankara, Türkiye

Temmuz 2024

Temmuz 2024

16 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Elal Muş T.
Ankara, Türkiye

Mart 2024

Mart 2024

15 th International Medicine and Health Sciences Researchers Congress

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Elal Muş T.
Ankara, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

VI. SÜT VE SÜT HAYVANCILIĞI ÖĞRENCİ KONGRESİ Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Kanat N., Düven G., Elal Muş T.
Bursa, Türkiye

Ödüller

Ekim 2015

Ekim 2015

En İyi Poster Sunum 3.’lük Ödülü

6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

Kasım 2013

Kasım 2013

En İyi Poster Sunum 2.’lik Ödülü

Uludağ Üniversitesi Iıı Bilgilendirme Ve Arge Günleri



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

03 Aralık 2024 - 05 Aralık 2024

03 Aralık 2024 - 05 Aralık 2024

8. ULUSLARARASI HALİÇ MULTİDİSİPLİNER BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ

Oturum Başkanı

İstanbul-Türkiye

24 Aralık 2022 - 25 Aralık 2022

24 Aralık 2022 - 25 Aralık 2022

11th International Medicine and Health Sciences Researches Congress

Oturum Başkanı

Ankara-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 108

h-indeksi (WOS): 6

Jüri Üyelikleri

Ocak-2023

Ocak 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

BERFİN ALTUNDAL, LACTOBACILLUS REUTERI VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İÇEREN FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNÜN ÜRETİM BASAMAKLARI, TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE AROMA PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ - Balıkesir Üniversitesi