Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Microbiological Analysis of Food Contact Surfaces at A Food Production Facility

Third International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 14 Nisan 2023, cilt.1, ss.102, (Özet Bildiri)

3. The Assessment of Food Safety in Tas Kebab and Salad Processing Line

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.84, (Özet Bildiri)

5. Bursa da satışa sunulan süt ve süt ürünlerinde Bacillus cereus varlığı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ III. BİLGİLENDİRME ve AR-GE GÜNLERİ, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013

6. Tavuk Etlerinde Enrofloksasin Siprofloksasin Varlığının Tespiti

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013

7. Tavuk Ciğerlerinde Nitrofuran Metaboliti 3 Amino 2 Okzazolidinon AOZ Varlığının Tespiti

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.7, ss.346-350

8. Detection of Rope Producing Bacillus in Bread and Identification of Isolates to Species Level by VITEK 2 System

X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Uluslararası katılımlı, Aydın, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2012, cilt.6, ss.243-248
Kitaplar 2

1. Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri

Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan EROL, Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.82-99, 2017

2. Su Hijyeni

Hijyen ve Sanitasyon, Prof.Dr.Mustafa TAYAR, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.44-73, 2015
Metrikler

Yayın

44

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

194

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

214

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

54

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

24

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

33

Proje

5

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları