Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Microbiological Analysis of Food Contact Surfaces at A Food Production Facility

Third International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 14 Nisan 2023, cilt.1, ss.102

The Assessment of Food Safety in Tas Kebab and Salad Processing Line

3. International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, cilt.3, ss.84

Bursa da satışa sunulan süt ve süt ürünlerinde Bacillus cereus varlığı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ III. BİLGİLENDİRME ve AR-GE GÜNLERİ, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013

Tavuk Etlerinde Enrofloksasin Siprofloksasin Varlığının Tespiti

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013

Tavuk Ciğerlerinde Nitrofuran Metaboliti 3 Amino 2 Okzazolidinon AOZ Varlığının Tespiti

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.7, ss.346-350

Detection of Rope Producing Bacillus in Bread and Identification of Isolates to Species Level by VITEK 2 System

X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Uluslararası katılımlı, Aydın, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2012, cilt.6, ss.243-248

Kitap & Kitap Bölümleri

Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri

Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan EROL, Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.82-99, 2017

Su Hijyeni

Hijyen ve Sanitasyon, Prof.Dr.Mustafa TAYAR, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.44-73, 2015

Metrikler

Yayın

44

Atıf (WoS)

172

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

188

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

53

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

5

Tez Danışmanlığı

7

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları