Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (7)
10. İnegöl Köftelerin 4 C de Buzdolabında Muhafaza İşleminin Listeria monocytogenes in Yaşamı Üzerine Etkisi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.27, sa.1, ss.115-126, 2001 (Hakemli Dergi)
11. Batı Anadolu Bölgesi Çiğ Sütlerinde Listeria monocytogenes in Araştırılması
İnfeksiyon Dergisi
, cilt.15, ss.5-9, 2001 (Hakemli Dergi)
12. Presence of Listeria monocytogenes in raw milk samples from West Anatolia
Turkish journal of infection
, cilt.15, ss.5-9, 2001 (Hakemli Dergi)
13. Changes in bacterial flora and Listeria monocytogenes counts in vacuum packed İnegöl meatballs refrigerated at different degrees
Gıda Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.79-86, 2000 (Hakemli Dergi)
14. Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.19, ss.87-92, 2000 (Hakemli Dergi)
15. Some microbiological and chemical changes in the production phase of Orgu cheese
Journal of the Faculty Veterinary of Medicine
, cilt.19, ss.81-85, 2000 (Hakemli Dergi)
16. Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler
U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.19, ss.87-92, 2000 (Hakemli Dergi)
18. Determination of residual nitrate and nitrite contents of dry fermented sausage salami sausage and pastirma consumed in Bursa
Gıda Dergisi
, cilt.21, sa.6, ss.471-476, 1996 (Hakemli Dergi)
19. Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması
Gıda
, cilt.22, sa.6, ss.433-438, 1996 (Hakemli Dergi)
20. Bursa’da tüketilen sucuk, salam, sosis ve pastırmalardaki kalıntı nitrat ve nitrit miktarlarının saptanması
Gıda
, cilt.21, sa.6, ss.471-476, 1996 (Hakemli Dergi)
21. Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzularında Zorunlu Hareketin Antebrachium Bölgesi Kasların Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Subgros İncelenmesi
U.Ü.Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.24-29, 1993 (Hakemli Dergi)
22. Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzlarında Zorunlu Hareketin Anterbachium Bölgesi Kasları Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Sbgrosn İcelenmesi
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.24-31, 1993 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
4. Süt Örneklerinden İzole Edilmiş Bacillus cereus ların Antibiyotik Dirençlilikleri ve Toksijenik Özellikleri
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
5. Bursa da satışa sunulan süt ve süt ürünlerinde Bacillus cereus varlığı
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ III. BİLGİLENDİRME ve AR-GE GÜNLERİ, Bursa, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
6. Tavuk Etlerinde Enrofloksasin Siprofloksasin Varlığının Tespiti
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013
7. Tavuk Ciğerlerinde Nitrofuran Metaboliti 3 Amino 2 Okzazolidinon AOZ Varlığının Tespiti
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, cilt.7, ss.346-350
8. Detection of Rope Producing Bacillus in Bread and Identification of Isolates to Species Level by VITEK 2 System
X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Uluslararası katılımlı, Aydın, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2012, cilt.6, ss.243-248
9. Bursa da Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Tetrasiklin Kalıntılarının Araştırılması
U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2011, cilt.5, ss.45-49
Kitaplar
2
1. Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri
Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan EROL, Editör, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, ss.82-99, 2017
2. Su Hijyeni
Hijyen ve Sanitasyon, Prof.Dr.Mustafa TAYAR, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.44-73, 2015
Metrikler
Yayın (WoS)
17
Yayın (Scopus)
17
Atıf (WoS)
194
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
214
H-İndeks (Scopus)
8
Atıf (Scholar)
54
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
10
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
24
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
33
Proje
5
Tez Danışmanlığı
7
