Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes
Articles Published in Other Journals
İnegöl Köftelerin 4 C de Buzdolabında Muhafaza İşleminin Listeria monocytogenes in Yaşamı Üzerine Etkisi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol.27, no.1, pp.115-126, 2001 (Other Refereed National Journals)
Batı Anadolu Bölgesi Çiğ Sütlerinde Listeria monocytogenes in Araştırılması
İnfeksiyon Dergisi, vol.15, pp.5-9, 2001 (Other Refereed National Journals)
Presence of Listeria monocytogenes in raw milk samples from West Anatolia
Turkish journal of infection, vol.15, pp.5-9, 2001 (Other Refereed National Journals)
Kaşar Peynirinin Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişikliklerin İncelenmesi
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, vol.19, pp.87-92, 2000 (Other Refereed National Journals)
Changes in bacterial flora and Listeria monocytogenes counts in vacuum packed İnegöl meatballs refrigerated at different degrees
Gıda Dergisi, vol.25, no.2, pp.79-86, 2000 (Other Refereed National Journals)
Kaşar Peyniri Üretim Aşamalarında Görülen Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişiklikler
U.Ü. Veteriner Fakültesi Dergisi, vol.19, pp.87-92, 2000 (Other Refereed National Journals)
Batı Anadolu bölgesi çiğ sütlerinde bulunan koliform bakterilerin identifikasyonu ile Escherichia coli O157: H7 ve Salmonella varlığının araştırılması
Bursa Devlet Hastanesi Bülteni, vol.16, no.1, pp.5-8, 2000 (Other Refereed National Journals)
Some microbiological and chemical changes in the production phase of Orgu cheese
Journal of the Faculty Veterinary of Medicine, vol.19, pp.81-85, 2000 (Other Refereed National Journals)
Determination of residual nitrate and nitrite contents of dry fermented sausage salami sausage and pastirma consumed in Bursa
Gıda Dergisi, vol.21, no.6, pp.471-476, 1996 (Other Refereed National Journals)
Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması
Gıda, vol.22, no.6, pp.433-438, 1996 (Other Refereed National Journals)
Bursa’da tüketilen sucuk, salam, sosis ve pastırmalardaki kalıntı nitrat ve nitrit miktarlarının saptanması
Gıda, vol.21, no.6, pp.471-476, 1996 (Other Refereed National Journals)
Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzlarında Zorunlu Hareketin Anterbachium Bölgesi Kasları Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Sbgrosn İcelenmesi
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol.12, no.3, pp.24-31, 1993 (Other Refereed National Journals)
Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzularında Zorunlu Hareketin Antebrachium Bölgesi Kasların Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Subgros İncelenmesi
U.Ü.Veteriner Fakültesi Dergisi, vol.12, no.3, pp.24-29, 1993 (Other Refereed National Journals)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Süt Örneklerinden İzole Edilmiş Bacillus cereus ların Antibiyotik Dirençlilikleri ve Toksijenik Özellikleri
6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 7 - 11 October 2015
Bursa da satışa sunulan süt ve süt ürünlerinde Bacillus cereus varlığı
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ III. BİLGİLENDİRME ve AR-GE GÜNLERİ, Bursa, Turkey, 12 - 14 November 2013
Tavuk Etlerinde Enrofloksasin Siprofloksasin Varlığının Tespiti
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 3 - 06 April 2013
Tavuk Ciğerlerinde Nitrofuran Metaboliti 3 Amino 2 Okzazolidinon AOZ Varlığının Tespiti
5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Turkey, 3 - 06 April 2013, vol.7, pp.346-350
Detection of Rope Producing Bacillus in Bread and Identification of Isolates to Species Level by VITEK 2 System
X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, Uluslararası katılımlı, Aydın, Turkey, 24 - 27 September 2012, vol.6, pp.243-248
Bursa da Satışa Sunulan Tavuk Etlerinde Tetrasiklin Kalıntılarının Araştırılması
U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Turkey, 15 - 16 November 2011, vol.5, pp.45-49
Books & Book Chapters
Kimyasal Gıda Güvenliği Tehlikeleri
in: Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri, İrfan EROL, Editor, Anadolu Üniversitesi Basımevi, Eskişehir, pp.82-99, 2017
Su Hijyeni
in: Hijyen ve Sanitasyon, Prof.Dr.Mustafa TAYAR, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.44-73, 2015