Eğitim Bilgileri
2019 - 2024
2019 - 2024Doktora
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2018 - 2019
2018 - 2019Yüksek Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2016 - 2018
2016 - 2018Yüksek Lisans
Ankara Üniversitesi, Biyoteknoloji Enstitüsü, Temel Biyoteknoloji (Yl) (Tezli), Türkiye
2011 - 2016
2011 - 2016Lisans
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2024
2024Doktora
Escherichia coli TESPİTİNE YÖNELİK KAĞIT TABANLI ELEKTROKİMYASAL BİYOSENSÖR GELİŞTİRİLMESİ
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
2019
2019Yüksek Lisans
Enzim Temelli Amperometrik Laktat Biyosensörü Üretimi ve Tayin Sınırının Belirlenmesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yönetimsel Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Akademi Dışı Deneyim
2018 - 2018
2018 - 2018Misafir Araştırmacı/Erasmus Stajyeri
Üniversite, University of Reading, School of Biological Sciences/Biomedical Sciences, Misafir Araştırmacı/Erasmus Stajyeri
2015 - 2015
2015 - 2015Stajyer
Şirket, Perfetti Van Melle Türkiye, Üretim, Stajyer
2014 - 2014
2014 - 2014Erasmus Stajyeri
Diğer, IRTA, Araştırma ve Geliştirme, Erasmus Stajyeri
Verdiği Dersler
Lisans
Lisans
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı
Sosyal Sorumluluk Uygulamaları
Mesleki Uygulama 2
Endüstriyel Mikrobiyoloji (Uygulama)
Gıda Biyoteknolojisi (Uygulama)
Physics 2(Laboratory)
Gıda Analizleri
Sensory Food Analysis Laboratory
Proses Uygulamaları I
Specific Foods Technology (Practice)
Gıda Mikrobiyolojisi I Laboratuvarı
Makaleler
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (5)
2025
20251. Electrochemical detection of foodborne Escherichia coli using carbon nanotube-incorporated pencil-drawn paper-based disposable biosensors
Özoğlu Ö., Korukluoğlu M., Uzunoğlu A.
ANALYTICA CHIMICA ACTA
, cilt.1369, ss.1-10, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20242. Antimicrobial Activity of Some Medicinal Plants from the Apiaceae Family
Özoğlu Ö., Demir S., Kökten Çekirdek Ş., Korukluoğlu M.
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , cilt.38, sa.2, ss.437-447, 2024 (TRDizin)
2024
20243. Processing of Angelica (Angelica sylvestris L.) into a functional jam with addition of carob and cinnamon extracts: Evaluation of sensorial, physicochemical, and nutritional characteristics and in vitro bioaccessibility of phenolics
Alibasoglu E. K., Celik B. A., Ceylan Adrar F. D., Özoğlu Ö., Bekar E., Çapanoğlu Güven E., et al.
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, cilt.12, sa.11, ss.9353-9370, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20244. Non-enzymatic detection of methyl parathion in water using CeO2-CuO-decorated reduced graphene oxide
Ceylan E., Ozoglu Ö., Ipekci H. H., Tor A., Uzunoglu A.
MICROCHEMICAL JOURNAL
, cilt.199, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20235. Two-Dimensional (2D) materials in the detection of SARS-CoV-2
Uzunoglu A., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E., Ipekci H. H., ÖZOĞLU Ö.
MICROCHEMICAL JOURNAL
, cilt.193, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20236. Electrochemical detection of lactate produced by foodborne presumptive lactic acid bacteria
ÖZOĞLU Ö., Uzunoglu A., ÜNAL M. A., GÜMÜŞTAŞ M., ÖZKAN S. A., KORUKLUOĞLU M., et al.
JOURNAL OF BIOSCIENCE AND BIOENGINEERING
, cilt.135, sa.4, ss.313-320, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20237. EVALUATION OF PHYSICOCHEMICAL, ANTIOXIDANT, MICROBIOLOGICAL AND ORGANOLEPTIC PROPERTIES OF PURPLE BASIL BEVERAGE
ÖZOĞLU Ö., KARABACAK A., Durgut S., TAMER C. E., KORUKLUOĞLU M., ÇOPUR Ö. U.
Latin American Applied Research
, cilt.53, sa.3, ss.231-240, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20228. Does Daily Consumed Herbal Tea Have an Inhibitory Effect on Dental Plaque Formation?
Türkmen B., Güneş Altuntaş E., Demirel G., Özoğlu Ö., Ayhan K.
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES) , cilt.16, sa.47, ss.33-42, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20229. Doğal Fermente Gıdalardan İzole Edilen Muhtemel Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktiviteleri ve Laktik Asit Üretim Düzeylerinin İncelenmesi
Özoğlu Ö., Gümüştaş M., Özkan S. A., Güneş Altuntaş E.
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.1, ss.25-40, 2022 (TRDizin)
2022
202210. A Survey About Plain and Apricot Probiotic Drinks in Shelf Life Process by Different Microbiological Parameters
Özoğlu Ö., Çolak Şaşmazer R., Korukluoğlu M.
Journal of Biological & Environmental Sciences (JBES) , cilt.16, sa.46, ss.27-34, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202211. Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Çetin K., Akpınar Bayizit A., Bekar E., Çelik M. A., Özoğlu Ö., Çırak N.
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202212. Fermente Sucuk Üretiminde Kekik ve Reyhan Uçucu Yağları Kullanarak Olgunlaştırma ve Raf Ömrüne Etkisinin Araştırılması
ÇETİN K., AKPINAR BAYİZİT A., BEKAR E., ÇELİK M. A., ÖZOĞLU Ö., ÇIRAK N.
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (TRDizin)
2021
202113. Development of purple basil (Ocimum basilicum L.) sherbet fortified with propolis extract using response surface methodology
Özkan Karabacak A., Özoğlu Ö., Durgut S., Bagatirlar S. R., Kaçar O., Tamer C. E., et al.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.15, sa.6, ss.4972-4991, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
202014. INVESTIGATION OF PRODUCTION AND CHARACTERISTICS OF HOMEMADE YOGURT BY USING A COMMERCIAL PROBIOTIC CULTURE
Özoğlu Ö., Şaşmazer Çolak R., Erginkaya Z., Korukluoğlu M.
GIDA
, cilt.45, sa.4, ss.814-824, 2020 (TRDizin)
2019
201915. Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Özoğlu Ö., Güneş Altuntaş E.
Natural and Engineering Sciences
, cilt.4, sa.1, ss.65-75, 2019 (Hakemli Dergi)
2017
201716. Biyosensörler: Gıda ve Sağlık Alanında Laktat Biyosensörleri
Özoğlu Ö., Ünal M. A., Güneş Altuntaş E.
Türk Yaşam Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.180-193, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. Gıda Kaynaklı Patojen Mikroorganizma Tayini için MXene Esaslı Esnek Biyosensörlerin Geliştirilmesi
Özoğlu Ö., Güneş Altuntaş E., Korukluoğlu M., Uzunoğlu A.
Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2025, ss.50, (Özet Bildiri)
2025
20252. Electrochemical Detection of Foodborne Escherichia coli with Pencil-Drawn Paper-Based Biosensors
Özoğlu Ö., Korukluoğlu M., Uzunoğlu A.
7th International Symposium on Advances in Pharmaceutical Analysis (APA 2025) , Ankara, Türkiye, 24 - 27 Ağustos 2025, ss.68, (Özet Bildiri)
2024
20243. Electrochemical Detection of E. coli with Paper Based Electrode
Özoğlu Ö., İpekci H. H., Korukluoğlu M., Uzunoğlu A.
International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS2024), İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.129, (Özet Bildiri)
2023
20234. The Potential Use of Synbiotic Combinations in Cereal-Based Solid Food Products—A Review
Yazici G. N., Ozoglu Ö., Taspinar T., Yilmaz I., Ozer M. S.
4th International Electronic Conference on Foods, 15 - 30 Ekim 2023, cilt.26, sa.1, ss.60-65, (Tam Metin Bildiri)
2023
20235. The Potential Use of Synbiotic Combinations in Bread—A Review
Yazici G. N., Ozoglu Ö., Taspinar T., Yilmaz I., Ozer M. S.
4th International Electronic Conference on Foods, 15 - 30 Ekim 2023, cilt.26, sa.1, ss.22-27, (Tam Metin Bildiri)
2023
20236. DEVELOPMENT A VEGAN SNACK BAR
Alkın E., Özoğlu Ö., Korukluoğlu M.
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.508, (Özet Bildiri)
2023
20237. DEVELOPMENT A SUGAR FREE VEGAN CHOCOLATE
Uzun S., Karagöz D., Özoğlu Ö., Korukluoğlu M.
V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.509, (Özet Bildiri)
2023
20238. Development of N-doped Holey Graphene-based Aqueous Inks to Construct Flexible Electrochemical Sensors
Ceylan E., Özoğlu Ö., İpekci H. H., Uzunoğlu A.
33rd International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Analysis (PBA 2023), Ankara, Türkiye, 2 - 06 Temmuz 2023, (Yayınlanmadı)
2022
20229. Bursa İli Uludağ Yöresinden Elde Edilen Fonksiyonel Arı Ürünü Perganın Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi
Özoğlu Ö., Bekar E., Yolcı Ömeroğlu P.
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.117, (Özet Bildiri)
2022
202210. Geleneksel Gıdalarda İzlenebilirlik için Biyosensör Kullanımı: Laktat Biyosensörü Çalışması Örneği
Özoğlu Ö., Uzunoğlu A., Korukluoğlu M., Güneş Altuntaş E.
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2022, ss.78, (Özet Bildiri)
2022
202211. Paper-Based Electrodes for Electrochemical Detection
Özoğlu Ö., İpekçi H. H., Korukluoğlu M., Uzunoğlu A.
5th International Congress on Biosensors, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2022, ss.123, (Özet Bildiri)
2022
202212. Gıda Mikrobiyolojisi İçin Önemli Olan Mikroorganizmaların Taksonomide Sınıflandırılması
Özoğlu Ö., Korukluoğlu M.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.254-260, (Tam Metin Bildiri)
2022
202213. Doğal Fermente Gıdalardan Elde Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Ağız Sağlığı Ürünlerinde Kullanımı
Kaya A., Çelebioğlu Z., Gürpınar B., Özoğlu Ö.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK), Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.105, (Özet Bildiri)
2020
202014. BAKTERİYOFAJ ENZİMLERİNİN GIDALARDA DOĞAL KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARI
Arık G., Özoğlu Ö.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.24, (Özet Bildiri)
2020
202015. SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMIN SAĞLANMASINDA YENİ GIDA TEKNOLOJİLERİNİN UYGULANMASI
Özoğlu Ö., Korukluoğlu M.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.18, (Özet Bildiri)
2020
202016. FONKSİYONEL GIDALAR KAVRAMININ KULLANIMI VE SAĞLIK BEYANLARI
Korukluoğlu M., Özoğlu Ö.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.251, (Özet Bildiri)
2019
201917. GIDADA BİLGİ KİRLİLİĞİ VE MEDYANIN ROLÜ (INFORMATION POLLUTION IN FOOD AND ROLE OF THE MEDIA)
Özoğlu Ö., Korukluoğlu M.
2. ULUSLARARASI TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 24 - 25 Ekim 2019, ss.154-156, (Özet Bildiri)
2019
201918. Usage of Biosensors in Food Microbiology
KORUKLUOĞLU M., ÖZOĞLU Ö., UZUNOĞLU A., ÇOLAK ŞAŞMAZER R.
ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
2019
201919. Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)
ÇOLAK ŞAŞMAZER R., ÖZOĞLU Ö., KORUKLUOĞLU M.
ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Eylül 2019, ss.43-52, (Tam Metin Bildiri)
2019
201920. ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF SOME DISINFECTANTS USED IN THE FOOD INDUSTRY
ÖZOĞLU Ö., KOÇAK E., DUNDAR S., ÇOLAK H., KORUKLUOĞLU M.
5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, ss.142, (Tam Metin Bildiri)
2019
201921. MICROBIOLOGICAL SURVEYING OF SOME PROBIOTIC PRODUCTS ON THE MARKETS IN TURKEY
KORUKLUOĞLU M., ÖZOĞLU Ö., ÇOLAK ŞAŞMAZER R.
5th International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS), PRAG, Çek Cumhuriyeti, 12 - 16 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
201822. Foodborne Infection Pathogens In Food OfAnimal Origin: Mechanisms of Pathogenesis and Control
ALTUNTAŞ S., ÖZOĞLU Ö., KORUKLUOĞLU M.
Food Animal Congress, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
2018
201823. Surveying Production and Characteristics of Homemade Yogurt by Using Commercial Probiotic Cultures
ÖZOĞLU Ö., Şaşmazer Çolak R., ERGİNKAYA Z., KORUKLUOĞLU M.
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201824. Used Some New Techniques on Analysis of Food of Animal Origin
Şaşmazer Çolak R., ÖZOĞLU Ö., ERGİNKAYA Z., KORUKLUOĞLU M.
2.International Congress on Food of Animal Origin, 8 - 11 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
2018
201825. Laktik Asit Bakterilerinin Antimikrobiyal Aktiviteleri ve Laktik Asit Üretim Düzeyleri
ÖZOĞLU Ö., GÜMÜŞTAŞ M., ÖZKAN S. A., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E.
Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, (Özet Bildiri)
2018
201826. Yeni Doğum Yapmış Annelerin Probiyotik ve Prebiyotik Terimlerini Bilme Durumunun Araştırılması
Özoğlu Ö., Bayraktar B., Güneş Altuntaş E.
6. Uluslararası Fetal Hayattan Çocukluğa “ilk 1000 gün” Gebe - Çocuk - Beslenme Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 18 Mart 2018, (Özet Bildiri)
2017
201727. Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Preventing of Salmonella Growth in Whipped Cream
ÖZOĞLU Ö., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E.
1st INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
2017
201728. LACTATE BIOSENSORS IN MEDICAL AND FOOD INDUSTRY
ÖZOĞLU Ö., ÜNAL M. A., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E.
International DNA Day and Genome Congress, Kırşehir, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2025
20251. Artificial Intelligence in Agriculture, Food and Healthy Nutrition
Özoğlu Ö., Almahbashi A. A. A., Isikci Hacat F., Sevim B., Güneş Altuntaş E.
The Impact of Artificial Intelligence on Healthcare Industry Volume 2: Clinical Applications, Sezer Bozkus Kahyaoglu,Orhan Er,Abdulkadir Hiziroglu,Ahmet Emin Erbaycu,Mustafa Berktas, Editör, Taylor & Francis Ltd, İstanbul, ss.91-139, 2025
2023
20232. 5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU BİLDİRİ KİTABI
Korukluoğlu M. (Editör), Özcan Sinir G. (Editör), Özoğlu Ö. (Editör)
Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, 2023
2022
20223. 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI
Korukluoğlu M. (Editör), İncedayı B. (Editör), Özkan Karabacak A. (Editör), Özoğlu Ö. (Editör)
Anonim, Bursa, 2022
2022
20224. FERMENTASYONDAN SORUMLU MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERİN ETKİSİ
ÖZOĞLU Ö., Durgut S., TAMER C. E., KORUKLUOĞLU M.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.33-66, 2022
2022
20225. GIDA ENDÜSTRİSİNDE BİYOSENSÖR TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI
ÖZOĞLU Ö., GÜNEŞ ALTUNTAŞ E., UZUNOĞLU A., KORUKLUOĞLU M.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ALANINDA YENİ YAKLAŞIMLAR, Hayıt Fatma, Gül Hülya, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.223-255, 2022
Desteklenen Projeler
2024 - 2028
2024 - 2028International networking on in vitro colon models simulating gut microbiota mediated interactions (INFOGUT)
AB Destekli Diğer Projeler
Özoğlu Ö.
2023 - 2027
2023 - 2027Sustainable network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
AB Destekli Diğer Projeler
Özoğlu Ö.
2023 - 2026
2023 - 2026Yüksek Oksitlenme Direncine Sahip, Gözenekli MXene Esaslı Esnek Elektrotların Mürekkep Püskürtme Yöntemi ile Geliştirilmesi ve Biyosensör Uygulamaları
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Uzunoğlu A.(Yürütücü), İpekci H. H., Korukluoğlu M., Özoğlu Ö., Güneş Altuntaş E.
2022 - 2026
2022 - 2026European Network for diagnosis and treatment of antibiotic-resistant bacterial infections (EURESTOP)
AB Destekli Diğer Projeler
Özoğlu Ö.
2025 - 2025
2025 - 2025Coğrafi İşaretli Karacabey (Bursa) Soğan (Allium cepa L.) Kabuğunun Antimikrobiyel, Antioksidan ve Toplam Fenolik Özelliklerinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Özoğlu Ö., Kart İ.(Yürütücü), Akın D.
2023 - 2025
2023 - 2025Escherichia coli Tespitine Yönelik Kağıt Tabanlı Esnek Biyosensörlerin Geliştirilmesi ve Gıda Matrisinde Kullanım Olanağının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KORUKLUOĞLU M. (Yürütücü), ÖZOĞLU Ö., UZUNOĞLU A., İPEKÇİ H. H.
2021 - 2022
2021 - 2022Bursa İlinin Farklı Bölgelerinden Toplanan Perga Örneklerinin Fenolik Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerine Göre Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), BEKAR E., ÖZOĞLU Ö.
2021 - 2022
2021 - 2022
Doğal Fermente Gıdalardan İzole Edilen ve Biyofilm Üretme Özelliği Bulunan Laktik Asit Bakterilerinin Streptococcus mutans Suşu Üzerine Antimikrobiyal ve Antibiyofilm Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Özoğlu Ö., Gürpınar B.(Yürütücü), Kaya A., Çelebioğlu Z.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2025 - Devam Ediyor
2025 - Devam EdiyorBursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
Yayın Kurul Üyesi
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorTarım ve Gıda Etiği Derneği (TARGET)
Üye
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorTürk Mikrobiyoloji Cemiyeti
Üye
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorBiyoteknoloji Derneği
Üye
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Eylül 2025
Eylül 2025FOOD ANALYTICAL METHODS
SCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025Kent akademisi (Online)
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2025
Ağustos 2025Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Mayıs 2025
Mayıs 2025Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ağustos 2024
Ağustos 2024CHEMICAL PAPERS
SCI Kapsamındaki Dergi
Temmuz 2024
Temmuz 2024Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Nisan 2024
Nisan 2024Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Aralık 2023
Aralık 2023Journal of Biological and Environmental Sciences (JBES)
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2023
Aralık 2023Food Safety and Health
Diğer Dergiler
Mayıs 2022
Mayıs 2022Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Ocak 2021
Ocak 2021Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hakemli Bilimsel Dergi
Temmuz 2020
Temmuz 2020CUKUROVA MEDICAL JOURNAL
Hakemli Bilimsel Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Kasım 2022
Kasım 20225. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Korukluoğlu M., Özcan Sinir G., Özdemir Y., Özoğlu Ö., Ünal T. T., Kamiloğlu Beştepe S., et al.
Bursa, Türkiye
Mart 2022
Mart 202212. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (GMÖK)
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Korukluoğlu M., İncedayı B., Özkan Karabacak A., Özoğlu Ö.
Bursa, Türkiye
Ödüller
Ağustos 2025
Ağustos 20252024 yılında Web of Science veri tabanında taranan dergilerde araştırma alanında en yüksek %10'luk dilimde atıf alan yayın yazarı
Bursa Uludağ Üniversitesi Ar-Ge Koordinatörlüğü
Temmuz 2016
Temmuz 2016Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bölüm İkinciliği – Yüksek Onur Belgesi
Ankara Üniversitesi