Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

İnsan ve Gıda Mikrobiyotasında Psikobiyotikler

Mikrobiyom Terapileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1 Sürdürülebilir Kalkınma

Effect Of Pasteurization On Enhancing The Shelf Life Of Traditional Beverage ”Sübye” Produced By Reducing Its Sugar Content

International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, FONGAR, Alanya, 28-30 Kasım 2018, 28 - 30 Kasım 2018

Milk Like Beverage From Melon Seeds

NUTRICON 2018 Food Quality Safety Health Nutrition Congress, 13 - 15 Haziran 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Investigation of the Effects of Ultrasonic Sound Waves in Kefir Fermentation

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.25-35

Metrikler

Yayın

13

Atıf (WoS)

28

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

31

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

50

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

9

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları