Öğr. Gör. Dr. GAMZE DÜVEN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Chemical composition and biological activities of Cypriot propolis
NALBANTSOY A.
,
Sarikahya N. B.
,
Ozverel C. S.
,
Barlas A. B.
,
Kirci D.
,
AKGÜN İ. H.
, et al.
JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH
, cilt.61, sa.2, ss.233-245, 2022 (SCI-Expanded)
Ultrasonication-assisted kefir production and its effect on fermentation time and EPS production
Duven G.
,
KUMCUOĞLU S.
,
KIŞLA D.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.42, 2021 (SCI-Expanded)
A portable microfluidic platform for rapid determination of microbial load and somatic cell count in milk
Duven G.
,
Cetin B.
,
Kurtuldu H.
,
Gunduz G. T.
,
Tavman Ş.
,
Kışla D.
BIOMEDICAL MICRODEVICES
, cilt.21, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of hygienic status of refrigerators surface
Düven G.
,
Gündüz G.
,
Kışla D.
Food and Health
, cilt.7, sa.4, ss.251-258, 2021 (Hakemli Dergi)
Çip-Üstü-Laboratuvar (ÇÜL) Teknolojisinin Gıda Mikrobiyolojisindeki Uygulamaları
Düven G.
,
Çetin B.
,
Kışla D.
Akademik Gıda
, cilt.16, sa.1, ss.78-87, 2018 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
İnsan ve Gıda Mikrobiyotasında Psikobiyotikler
Düven G.
,
Özmen Toğay S.
,
Yiğit Çınar A.
Mikrobiyom Terapileri Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1
GIDA ÜRETİMİNDE KULLANILAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNDE ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Düven G.
,
Cinar A.
,
Özmen Toğay S.
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.84-90
Effect Of Pasteurization On Enhancing The Shelf Life Of Traditional Beverage ”Sübye” Produced By Reducing Its Sugar Content
DÜVEN G.
,
HACISALİHOĞLU D.
,
KOREL F.
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, FONGAR, Alanya, 28-30 Kasım 2018, 28 - 30 Kasım 2018
Milk Like Beverage From Melon Seeds
DÜVEN G.
,
KOREL F.
NUTRICON 2018 Food Quality Safety Health Nutrition Congress, 13 - 15 Haziran 2018
Investigation of the Effects of Ultrasonic Sound Waves in Kefir Fermentation
DÜVEN G.
,
KUMCUOĞLU S.
,
KIŞLA D.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.25-35
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
13
Atıf (WoS)
28
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
31
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
50
H-İndeks (Scholar)
3
Proje
9
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları