Başarılar & Tanınırlık

Yayın

10

Atıf (WoS)

24

Atıf (Scopus)

24

H-İndeks (WoS)

3

H-İndeks (Scopus)

3

Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

  • 19 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023 Mikrobiyom Terapileri Kongresi

    Davetli Konuşmacı

    İstanbul, Türkiye

  • 24 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022 GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU

    Katılımcı

    Bursa, Türkiye

  • 31 Mayıs 2022 - 31 Mayıs 2022 6. Süt ve Süt Hayvancılığı KongresiSürdürülebilir Kalkınma

    Oturum Başkanı

    Bursa, Türkiye

  • 21 Mart 2022 - 22 Mart 2022 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi

    Katılımcı

    Bursa, Türkiye

  • 01 Haziran 2021 - 01 Haziran 2021 Bağışıklık Sistemimizde Sütün Önemi

    Davetli Konuşmacı

    Bursa, Türkiye

  • 21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020 Türkiye 13. Gıda KongresiSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Çanakkale, Türkiye

  • 28 Kasım 2018 - 30 Kasım 2018 International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research,

    Katılımcı

    Antalya, Türkiye

  • 13 Haziran 2018 - 15 Haziran 2018 NUTRICON 2018 Food Quality Safety Health Nutrition CongressSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Ohrid, Makedonya

  • 15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2017 International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and TechnologiesSürdürülebilir Kalkınma

    Katılımcı

    Nevşehir, Türkiye

Burslar

  • 2016 - 2017 1001-Bilimsel Araştırma Proje Bursiyeri

    TÜBİTAK

Davetli Konuşmalar

  • Aralık 2023 Boza-Teras Sohbetleri

    Seminer

    TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Türkiye

  • Mart 2022 BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ

    Seminer

    TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İYTE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ, Türkiye

  • Mayıs 2021 Fermentasyon Teknolojisi

    Seminer

    Pamukkale Üniversitesi, Türkiye

  • Mart 2021 Fermentasyon Teknolojisi

    Seminer

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Türkiye