Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
-
16 Mayıs 2024 - 18 Mayıs 2024 Uluslararası Gıda İnovasyonu ve Sürdürülebilirlik Kongresi
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
16 Mayıs 2024 - 18 Mayıs 2024 Uluslararası Gıda İnovasyonu ve Sürdürülebilirlik Kongresi (IFIS 2024)
Katılımcı
İstanbul, Türkiye
-
22 Nisan 2024 - 24 Nisan 2024 AEDIL Süt Konferansı
Çalışma Grubu
Belgrade, Sırbistan
-
19 Mayıs 2023 - 21 Mayıs 2023 Mikrobiyom Terapileri Kongresi
Davetli Konuşmacı
İstanbul, Türkiye
-
24 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022 GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
Katılımcı
Bursa, Türkiye
-
31 Mayıs 2022 - 31 Mayıs 2022 6. Süt ve Süt Hayvancılığı Kongresi
Oturum Başkanı
Bursa, Türkiye
-
21 Mart 2022 - 22 Mart 2022 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi
Katılımcı
Bursa, Türkiye
-
01 Haziran 2021 - 01 Haziran 2021 Bağışıklık Sistemimizde Sütün Önemi
Davetli Konuşmacı
Bursa, Türkiye
-
21 Ekim 2020 - 23 Ekim 2020 Türkiye 13. Gıda Kongresi
Katılımcı
Çanakkale, Türkiye
-
28 Kasım 2018 - 30 Kasım 2018 International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research,
Katılımcı
Antalya, Türkiye
-
13 Haziran 2018 - 15 Haziran 2018 NUTRICON 2018 Food Quality Safety Health Nutrition Congress
Katılımcı
Ohrid, Makedonya
-
15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2017 International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
Katılımcı
Nevşehir, Türkiye
Burslar
-
2016 - 2017 1001-Bilimsel Araştırma Proje Bursiyeri
TÜBİTAK
Davetli Konuşmalar
-
Aralık 2023 Boza-Teras Sohbetleri
Seminer
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Türkiye
-
Mart 2022 BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ
Seminer
TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI İYTE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ, Türkiye
-
Mayıs 2021 Fermentasyon Teknolojisi
Seminer
Pamukkale Üniversitesi, Türkiye
-
Mart 2021 Fermentasyon Teknolojisi
Seminer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Türkiye