Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME
-
2022 - 2022 Araştırmacı
TEAGASC Moorepark Food and Research Center, Department of Food Biosciences
-
2017 - 2019 Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2015 - 2015 Araştırmacı
Malta Universitesi (University of Malta), Faculty of Health Science
Yönetimsel Görevler
-
2020 - Devam Ediyor Program Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Myo, Gıda İşleme
-
2022 - 2023 MYO Müdür Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO
-
2020 - 2020 Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME
Akademi Dışı Deneyim
-
2022 - Devam Ediyor Laboratuvar Sorumlusu
Üniversite, Bursa Uludag Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor ÜYE
Meslek Odası, TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, Bursa Şubesi
-
2019 - Devam Ediyor Üye
Mesleki Dernek, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Genç Bilim İnsanları Komisyonu (TMC-GençBil)
-
2022 - 2022 Visitor Researcher
TEAGASC Moorepark Food Research Center
-
2018 - 2020 YÖNETİM KURULU ÜYESİ (YEDEK)
Meslek Odası, TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI , İzmir Şubesi
-
2013 - 2013 Intern Food Engineer
Ticari Kuruluş (özel), Jones Inlet Seafood Inc. , Point Lookout Clam Bar
-
2013 - 2013 Stajyer Mühendis
John Inlet Seafood Inc.
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri
-
Ön Lisans Yöresel Peynir Teknolojisi
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Fermente Süt Ürünleri-I
-
Ön Lisans Süt Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Fermente Süt Ürünleri - II
-
Ön Lisans Süt Kimyası
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-II
-
Ön Lisans Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-I
-
Ön Lisans Çiğ Süt Analizleri
-
Ön Lisans Gıda Kimyası
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Ön Lisans Gıda Analizleri