Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

  • 2022 - 2022 Araştırmacı

    TEAGASC Moorepark Food and Research Center, Department of Food Biosciences

  • 2017 - 2019 Araştırma Görevlisi

    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2015 - 2015 Araştırmacı

    Malta Universitesi (University of Malta), Faculty of Health Science

Yönetimsel Görevler

  • 2020 - Devam Ediyor Program Koordinatörü

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Karacabey Myo, Gıda İşleme

  • 2022 - 2023 MYO Müdür Yardımcısı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO

  • 2020 - 2020 Bölüm Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim

  • 2022 - Devam Ediyor Laboratuvar Sorumlusu

    Üniversite, Bursa Uludag Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor ÜYE

    Meslek Odası, TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, Bursa Şubesi

  • 2019 - Devam Ediyor Üye

    Mesleki Dernek, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti, Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti Genç Bilim İnsanları Komisyonu (TMC-GençBil)

  • 2022 - 2022 Visitor Researcher

    TEAGASC Moorepark Food Research Center

  • 2018 - 2020 YÖNETİM KURULU ÜYESİ (YEDEK)

    Meslek Odası, TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI , İzmir Şubesi

  • 2013 - 2013 Intern Food Engineer

    Ticari Kuruluş (özel), Jones Inlet Seafood Inc. , Point Lookout Clam Bar

  • 2013 - 2013 Stajyer Mühendis

    John Inlet Seafood Inc.

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri

  • Ön Lisans Yöresel Peynir Teknolojisi

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Fermente Süt Ürünleri-I

  • Ön Lisans Süt Mikrobiyolojisi

  • Ön Lisans Duyusal Analiz Teknikleri

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Fermente Süt Ürünleri - II

  • Ön Lisans Süt Kimyası

  • Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji

  • Ön Lisans Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-II

  • Ön Lisans Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi-I

  • Ön Lisans Çiğ Süt Analizleri

  • Ön Lisans Gıda Kimyası

  • Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri

  • Ön Lisans Gıda Analizleri

Verdiği Kurs ve Eğitimler

  • 2023 - 2023 Laboratuvar Güvenliği Eğitimi (Zorunlu)

    Akademik Birimler - Eğitim

    Düven G.

  • 2022 - 2022 Laboratuvar Güvenliği Eğitimi-1

    Akademik Birimler - Eğitim

    Düven G.