Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (17)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (3)
16. Yeni Bir Teknik Bal Arısı Kovanlarında Nano-gümüş Kaplamanın Bazı Mikroorganizmalara Karşı Etkinliği
ULUDAG BEE JOURNAL
, cilt.12, sa.1, ss.23-30, 2012 (Scopus)
18. Erythromycin residue in honey from the Southern Marmara region of Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, cilt.25, sa.11, ss.1313-1317, 2008 (SCI-Expanded)
20. Balın Sağlığımız İçin Önemi
Uludağ Arıcılık Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.19-20, 2001 (Scopus)
21. Gıda Sanayiinde Kullanılan End-Bac’xxın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.20, ss.99-102, 2001 (Hakemli Dergi)
22. Gıda Sanayiinde Kullanılan End Bac ın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
U.Ü. Vet. Fak. Derg.
, cilt.20, ss.99-102, 2000 (Hakemli Dergi)
23. Meyveli Pastörize Yoğurtların Dayanımları Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.37-50, 1999 (Hakemli Dergi)
24. Bursa’xxda tüketilen dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi
GIDA
, cilt.23, sa.4, ss.261-265, 1998 (Hakemli Dergi)
25. Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
GIDA
, cilt.23, sa.4, ss.261-265, 1998 (Hakemli Dergi)
26. Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması
Gıda Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.103-106, 1995 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
20
5. Sodyum Kazeinatın Emülsiyon Kapasitesi ve Stabilitesi Üzerine Etki Eden Faktörler
6.Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
9. The antioxidant effect of natural additive that bee-pollen in yoghurt
45. Apimondia International Apicultural Congress, İstanbul, Türkiye, 29 Eylül - 04 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
10. Determination of Antimicrobial Antioxidant Capacity and Total Phenolic of Castanea Honey Collected from Different Regions of Turkey
FHTT 2015 From Hive To Table "International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
11. Determination of phenolic compounds in honeys and their antioxidant capacities
Pittcon 2015, Amerika Birleşik Devletleri, 8 - 12 Mart 2015, (Özet Bildiri)
12. Kestane Ballarının Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
7.Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
14. Bursa ve Çevresinden Toplanan Balların Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması
UÜ Bilgilendirme ve Ar-ge Günleri, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
15. A new technic: efficacy of nano silver coating of honey bee hives against some microorgansm
1. Turkish Congress, expo and workshops on honey and honeybee products with international partipation, Kayseri, Türkiye, 22 - 26 Şubat 2012, ss.1-169, (Özet Bildiri)
16. Evaluation of some acaricides used against Varroa destructor in Turkey
42nd International Apicultural Congress Apimondia, Buenos Aires, Arjantin, 21 - 25 Eylül 2011
17. Bursa İli Süt Sektörü ve Sorunları
Bursa Kentine Çözüm Önerileri, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)
18. Inhibitory effect of antimicrobial protein nisin of Listeria monocytogenesin experimentally inoculated İnegöl meatballs
The versatility of Listeria species, İzmir, Türkiye, 10 - 11 Ekim 2002, ss.52
19. Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)
20. Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi
Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62, (Özet Bildiri)
Kitaplar
5
1. Bal arılarında oksidan antioksidan sistem
Bal Arısı yetiştiriciliği, ürünleri, sağlığı, Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editör, Dora, Bursa, ss.205-208, 2021
3. Genel Arıcılık
Bal Arsı ( Yetiştiriciliği- Ürünleri- Hastalıkları), Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editör, DoraBasım Yayın Dağıtım Ltd Şti. Osmangazi BURSA, Bursa, ss.21-146, 2017
4. Arı Ürünleri, Arı Sokması, ve Veteriner Apiterapi
Bal Arısı ( Yetiştiriciliği- Ürünleri- Hastalıkları), Hasan Hüseyin Oruç, Mesut Ertan Güneş, Editör, Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd.Şt. Osmangazi-Bursa, Bursa, ss.155-194, 2017
5. Bal arılarının stres tepkisi
Bal Arısı, yetiştiriciliği, ürünleri, hastalıkları, Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editör, Dora, ss.421-432, 2017
Metrikler
Yayın (WoS)
15
Yayın (Scopus)
18
Atıf (WoS)
150
H-İndeks (WoS)
7
Atıf (Scopus)
153
H-İndeks (Scopus)
7
Atıf (Scholar)
185
H-İndeks (Scholar)
8
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
2
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
4
Proje
10