Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes
Articles Published in Other Journals
Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
BAHÇE, vol.47, no.1, pp.131-139, 2018 (Other Refereed National Journals)
Microbiological Monitoring of Olive Fermentation Process of Gemlik Type Dry-Salted Black Olives and Investigation of the Effect of Pasteurization on the Product’xxs Shelf Life
Journal of Biological Environmental Sciences, vol.11, no.33, pp.149-164, 2017 (Refereed Journals of Other Institutions)
Potential Contributions of Olives and Olive Oil in the Developing Tourism in Mudanya(Bursa)
International Rural Tourism and Development Journal, vol.1, no.1, pp.26-29, 2017 (Refereed Journals of Other Institutions)
Regions of Vineyard Tourism in Turkey
International Rural Tourism and Development Journal, vol.1, no.1, pp.36-41, 2017 (Refereed Journals of Other Institutions)
Cronobacter sakazakiinin Gıda Güvenliği Açısından Önemi
U.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi, vol.30, no.2, pp.91-100, 2016 (Other Refereed National Journals)

Effects of Citric Acid and Na-Metabisulphite on the Shelf Life of Minimally Processed Haciomer cv. Chestnut
International Journal of Applied Science and Technology, vol.4, no.1, pp.127-135, 2014 (Refereed Journals of Other Institutions)
Bursa Yöresinde Yetiştirilen Zeytinlerin Bileşimleri
Hasad Gıda, vol.21, no.248, pp.18-23, 2006 (National Non-Refereed Journal)
Zeytin, Zeytinyağı ve Beslenmedeki Önemi
Dünya Gıda, no.2, pp.68-70, 2005 (National Non-Refereed Journal)
Düşük Kalorili Light Boza Üretiminin Araştırılması
Dünya Gıda Dergisi, no.7, pp.119-122, 2002 (Other Refereed National Journals)
Microbial Load of a Production Line for Apple Juice Concentrate
Adv. Food Sci. (CMTL), vol.20, no.5, pp.137-143, 1998 (Refereed Journals of Other Institutions)
A Research on the Effects of Fermentation Type and Additives on Quality and Preservation and Development of Adequate Technique in Brined Vine Leaves Production
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, 1996 (Refereed Journals of Other Institutions)
Salamura Yaprak Üretiminde Fermentasyon Şekli ve Katkı Maddelerinin Kalite ve Dayanıklılığa Etkisinin Araştırılması ve Uygun Tekniğin Geliştirilmesi
Turkish Journal of Agriculture and Forestry, vol.20, pp.535-545, 1996 (Refereed Journals of Other Institutions)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Contribution of Olive and Olive Oil to the Development of Mudanya (Bursa) TourismZeytin ve Zeytinyağının Mudanya (Bursa) Turizminin Gelişimine Katkıları
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 May 2017, pp.125
Turkey’s Vineyard Tourism Regions (Türkiye’nin Bağ Turizm Bölgeleri)
1th Internatıonal Rural Tourısm and Development Congress, Bursa, Turkey, 4 - 06 May 2017, pp.133
Turkey’xxs Vineyard Tourism Regions
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 May 2017, pp.133
Agricultural Products that Contribute to the Development of Bursa and its DistrictsBursa ve İlçelerinin Kalkınmasına Katkı Sağlayan Tarımsal Ürünler
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 May 2017, pp.146
Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 13 - 15 November 2012

Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012
Research on The New Production Methods of Black Table Olives
III Jornadas Internacionales De La Aceituna de Mesa, 10 - 11 March 2010
A Research on Suitability of Some Chestnut Cultivars for Candied Chestnut
1st European Congress on Chestnut - Castanea 2009, CUNEO, 13 - 16 October 2009, vol.866, pp.571-580
Türkben C Uylaşer V İncedayı B ve Çelikkol I Farklı olgunluk ve işlemenin Kuşburnu Rosa canina L nun Bazı Önemli Bileşenleri Üzerine Etkisi
III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Kahramanmaraş, Turkey, 10 - 12 June 2009, pp.168
Antioxidant Antiinflammatory and Antinociceptive Activities of Vitis Vinifera L cv Sultani Çekirdeksiz Leaves and Its Ethnic Products
6th International Symposium on The Chemistry of Natural Compounds, Ankara, Turkey, 28 - 29 June 2005, pp.155
Uludağ Üniversitesi deneme bağında yetiştirilen siyah üzümlerin şaraba uygunluğu ve üretim yönteminin şarap bileşimine etkilerinin araştırılması
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Turkey, 26 - 28 May 2004, pp.3
Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.467-472
Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.214-219
Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Turkey, 6 - 09 June 2000, pp.220-226
Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi
11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 6 - 09 September 1999, vol.23, pp.11-18