Makaleler
41
Tümü (41)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (1)
Scopus (30)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (10)
4. Türkiye’xxde Farklı Lokasyonlarda Üretilen Pekmezin (Üzüm Pekmezi) Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
BAHÇE
, cilt.47, sa.1, ss.131-139, 2018 (Hakemli Dergi)
7. Potential Contributions of Olives and Olive Oil in the Developing Tourism in Mudanya(Bursa)
International Rural Tourism and Development Journal
, cilt.1, sa.1, ss.26-29, 2017 (Hakemli Dergi)
8. Regions of Vineyard Tourism in Turkey
International Rural Tourism and Development Journal
, cilt.1, sa.1, ss.36-41, 2017 (Hakemli Dergi)
9. Cronobacter sakazakiinin Gıda Güvenliği Açısından Önemi
U.Ü.Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.30, sa.2, ss.91-100, 2016 (Hakemli Dergi)
10. Physical and Chemical Properties of Pekmez (Molasses) Produced with Different Grape Cultivars
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.22, sa.3, ss.339-348, 2016 (SCI-Expanded)
11. Physical and chemical characteristics of goldenberry fruit (Physalis peruviana L.)
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.52, sa.4, ss.2320-2327, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
13. Colour Stability of Peeled Sarıaşlama cv Chestnut
ISHS Acta Horticulturae
, cilt.1019, ss.147-152, 2014 (Hakemli Dergi)
15. Effects of Citric Acid and Na-Metabisulphite on the Shelf Life of Minimally Processed Haciomer cv. Chestnut
International Journal of Applied Science and Technology
, cilt.4, sa.1, ss.127-135, 2014 (Hakemli Dergi)
16. Effect of different drying methods on drying characteristics, colour, total phenolic content and antioxidant capacity of Goldenberry (Physalis peruviana L.)
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.49, sa.1, ss.9-17, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
17. An Overview of Chestnut Production in Turkey
ACTA HORTICULTURAE
, cilt.1019, sa.1, ss.211-214, 2014 (Scopus)
18. A General Assessment of the Candied Chestnut Industry in Turkey
ACTA HORTICULTURAE
, cilt.1019, ss.229-234, 2014 (Scopus)
34. Bursa Yöresinde Yetiştirilen Zeytinlerin Bileşimleri
Hasad Gıda
, cilt.21, sa.248, ss.18-23, 2006 (Hakemsiz Dergi)
37. Zeytin, Zeytinyağı ve Beslenmedeki Önemi
Dünya Gıda
, sa.2, ss.68-70, 2005 (Hakemsiz Dergi)
38. Düşük Kalorili Light Boza Üretiminin Araştırılması
Dünya Gıda Dergisi
, sa.7, ss.119-122, 2002 (Hakemli Dergi)
39. Microbial Load of a Production Line for Apple Juice Concentrate
Adv. Food Sci. (CMTL)
, cilt.20, sa.5, ss.137-143, 1998 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
19
1. Ultrasonik Ekstraksiyon ve Geleneksel İnfüzyon Yöntemlerinin Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kullanılarak Üretilen Şerbet Üzerine Etkisinin İncelenmesi
5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
2. Turkey’s Vineyard Tourism Regions (Türkiye’nin Bağ Turizm Bölgeleri)
1th Internatıonal Rural Tourısm and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.133, (Özet Bildiri)
3. Agricultural Products that Contribute to the Development of Bursa and its DistrictsBursa ve İlçelerinin Kalkınmasına Katkı Sağlayan Tarımsal Ürünler
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.146, (Özet Bildiri)
4. Turkey’xxs Vineyard Tourism Regions
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.133, (Özet Bildiri)
5. Contribution of Olive and Olive Oil to the Development of Mudanya (Bursa) TourismZeytin ve Zeytinyağının Mudanya (Bursa) Turizminin Gelişimine Katkıları
1th International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.125, (Özet Bildiri)
6. Characteristics of Pekmez (Grape Molasses) Traditionally Processed in Bursa, Turkey
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
7. Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2012
8. Colour stability of peeled ‘Sarıaşlama’ cv chestnut
Fifth International Chestnut Symposium, Shepherdstown, Amerika Birleşik Devletleri, 9 - 12 Eylül 2012, ss.33, (Özet Bildiri)
9. Çikolata Kaplı Kestane Şekerlemelerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
10. Research on The New Production Methods of Black Table Olives
III Jornadas Internacionales De La Aceituna de Mesa, 10 - 11 Mart 2010
11. A Research on Suitability of Some Chestnut Cultivars for Candied Chestnut
1st European Congress on Chestnut - Castanea 2009, CUNEO, 13 - 16 Ekim 2009, cilt.866, ss.571-580, (Tam Metin Bildiri)
12. Türkben C Uylaşer V İncedayı B ve Çelikkol I Farklı olgunluk ve işlemenin Kuşburnu Rosa canina L nun Bazı Önemli Bileşenleri Üzerine Etkisi
III. Ulusal Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Kahramanmaraş, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2009, ss.168, (Özet Bildiri)
13. Trabzon Hurmasının Bileşimi ve Besleyici Değeri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
14. Antioxidant Antiinflammatory and Antinociceptive Activities of Vitis Vinifera L cv Sultani Çekirdeksiz Leaves and Its Ethnic Products
6th International Symposium on The Chemistry of Natural Compounds, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2005, ss.155, (Özet Bildiri)
15. Uludağ Üniversitesi deneme bağında yetiştirilen siyah üzümlerin şaraba uygunluğu ve üretim yönteminin şarap bileşimine etkilerinin araştırılması
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.3, (Tam Metin Bildiri)
16. Salamura zeytinlerde bozulma etkeni küfler
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.467-472
17. Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliğinin araştırılması
Türkiye 1. Zeytincilik Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.214-219, (Tam Metin Bildiri)
18. Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
Türkiye 1. Zeytincilik Yetiştiriciliği Sempozyumu, Türkiye, 6 - 09 Haziran 2000, ss.220-226, (Tam Metin Bildiri)
19. Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi
11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 6 - 09 Eylül 1999, cilt.23, ss.11-18, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler