Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2011 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1988 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Yönetilen Tezler
-
Artvin kavut ununun toplam fenolik madde antioksidan kapasite ve biyoalınabilirliğinin belirlenmesi
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Biberiye, fesleğen, kekik, nane ve stevyanın toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine kurutma yöntemlerinin etkisi
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Meyve tutumundan hasada kadar geçen sürede Gemlik çeşidi zeytin yapraklarının antioksidan aktivite ve fenolik bileşiklerindeki değişimin belirlenmesi
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılması
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin fenolik bileşikleri üzerine yöre ve işleme tekniğinin etkisinin araştırılması
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Terapötik etkili bazı gıdalar ve kullanım alanları
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Hıyar turşusu üretiminde farklı asit ve pH'nın renk stabilitesi üzerine etkisi
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Bursa'da tüketime sunulan bazı ürünlerin benzoik asit ve sorbik asit miktarlarının araştırılması
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Salamura yeşil zeytin üretiminde farklı uygulama ve acılık giderme işlemlerinin işleme süresi ve ürün kalitesine etkisi
UYLAŞER V. (Danışman)
-
Stoklanmış hıyarlardan farklı uygulamalarla turşu üretimi
UYLAŞER V. (Danışman)