Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Erythromycin residue in honey from the Southern Marmara region of Turkey
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT
, vol.25, no.11, pp.1313-1317, 2008 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Chestnut Honey as a Complementary Medicine: Determination of Antibacterial Activity, Heavy Metal Residue and Health Risk Assessment
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
, vol.6, no.2, pp.82-89, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
Yağsız Sütten Ticari Kefir Starter Kültürü KullanarakÜretilen Kefirin Muhafazası Sırasında Oluşan Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Değişimlerin Değerlendirilmesi
Dünya Gıda
, no.9, pp.81-84, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Yeni Bir Teknik Bal Arısı Kovanlarında Nano-gümüş Kaplamanın Bazı Mikroorganizmalara Karşı Etkinliği
Uludağ Arıcılık Dergisi
, vol.12, no.1, pp.23-30, 2012 (Scopus)
Balın Sağlığımız İçin Önemi
Uludağ Arıcılık Dergisi
, vol.1, no.2, pp.19-20, 2001 (Scopus)
Gıda Sanayiinde Kullanılan End-Bac’xxın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.20, pp.99-102, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Sanayiinde Kullanılan End Bac ın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
U.Ü. Vet. Fak. Derg.
, vol.20, pp.99-102, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Meyveli Pastörize Yoğurtların Dayanımları Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.18, no.3, pp.37-50, 1999 (Peer-Reviewed Journal)
Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi
GIDA
, vol.23, no.4, pp.261-265, 1998 (Peer-Reviewed Journal)
Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması
Gıda Dergisi
, vol.20, no.2, pp.103-106, 1995 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Sodyum Kazeinatın Emülsiyon Kapasitesi ve Stabilitesi Üzerine Etki Eden Faktörler
6.Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Turkey, 26 - 27 April 2019
The antioxidant effect of natural additive that bee-pollen in yoghurt
45. Apimondia International Apicultural Congress, İstanbul, Turkey, 29 September - 04 October 2017
Determination of phenolic compounds in chestnut pollen and ıts antioxidant effect on DNA oxidation system
I.International congress on medical and aromatic plants, 9 - 12 May 2017
Determination of Antimicrobial Antioxidant Capacity and Total Phenolic of Castanea Honey Collected from Different Regions of Turkey
FHTT 2015 From Hive To Table "International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, Turkey, 21 - 22 May 2015
Determination of phenolic compounds in honeys and their antioxidant capacities
Pittcon 2015, United States Of America, 8 - 12 March 2015
Kestane Ballarının Fenolik Madde İçeriği ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
7.Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Turkey, 1 - 05 September 2014
Bursa ve Çevresinden Toplanan Balların Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması
UÜ Bilgilendirme ve Ar-ge Günleri, Turkey, 12 - 14 November 2013
A new technic: efficacy of nano silver coating of honey bee hives against some microorgansm
1. Turkish Congress, expo and workshops on honey and honeybee products with international partipation, Kayseri, Turkey, 22 - 26 February 2012, pp.1-169
Evaluation of some acaricides used against Varroa destructor in Turkey
42nd International Apicultural Congress Apimondia, Buenos Aires, Argentina, 21 - 25 September 2011
Bursa İli Süt Sektörü ve Sorunları
Bursa Kentine Çözüm Önerileri, Bursa, Turkey, 5 - 07 April 2007
Inhibitory effect of antimicrobial protein nisin of Listeria monocytogenesin experimentally inoculated İnegöl meatballs
The versatility of Listeria species, İzmir, Turkey, 10 - 11 October 2002, pp.52
Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Turkey, 25 - 27 October 1995
Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi
Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Turkey, 25 - 27 October 1995, pp.62
Books & Book Chapters
Bal arılarında oksidan antioksidan sistem
in: Bal Arısı yetiştiriciliği, ürünleri, sağlığı, Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editor, Dora, Bursa, pp.205-208, 2021
Genel Arıcılık
in: Bal Arsı ( Yetiştiriciliği- Ürünleri- Hastalıkları), Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editor, DoraBasım Yayın Dağıtım Ltd Şti. Osmangazi BURSA, Bursa, pp.21-146, 2017
Arı Ürünleri, Arı Sokması, ve Veteriner Apiterapi
in: Bal Arısı ( Yetiştiriciliği- Ürünleri- Hastalıkları), Hasan Hüseyin Oruç, Mesut Ertan Güneş, Editor, Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd.Şt. Osmangazi-Bursa, Bursa, pp.155-194, 2017
Bal arılarının stres tepkisi
in: Bal Arısı, yetiştiriciliği, ürünleri, hastalıkları, Ahmet Doğanay, Levent Aydın, Editor, Dora, pp.421-432, 2017