Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 5
  • 2025 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2021 - 2025 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2020 - 2021 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, REKTÖRLÜK, REKTÖRLÜĞE BAĞLI BÖLÜMLER

  • 2019 - 2021 Öğretim Görevlisi Dr.

    İstanbul Okan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2013 - 2016 Araştırma Görevlisi

    Universiteit Gent, Bioscience Engineering, Food Safety and Food Quality

Yönetimsel Görevler 13
  • 2024 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Endüstri İlişkileri Komisyonu

  • 2024 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Mezuniyet Komisyonu

  • 2024 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ar-Ge Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İhale Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İş Sağlığı ve Risk Değerlendirme Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Döner Sermaye Muayene Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, BAP Projeleri Muayene Kabul ve Taşınır Kayıt Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2020 - 2025 Laboratuvar Koordinatörü

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, İdari ve Mali İşler Muayene Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Piyasa Araştırma Komisyonu

  • 2020 - 2025 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Döner Sermaye Satın Alım Komisyonu

  • 2024 - 2024 Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Akademik Performans Değerlendirme Komisyonu

Akademi Dışı Deneyim 2
  • 2018 - 2020 Ar-Ge Direktörü

    Ticari Kuruluş Özel, Mevsim Gida Sanayi ve Soguk Depo Ticaret A.S. (MVSM Foods), Ar-Ge, Ar-Ge Direktörü

  • 2011 - 2013 Proje Asistanı

    İstanbul Teknik Üniversitesi, Proje Asistanı

Verdiği Dersler 41
  • Doktora

    Gıdalarda ve Gıda Sanayinde Su

    Tez Danışmanlığı IV

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi IV

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi VI

    Tez Danışmanlığı VI

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi III

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi V

    Tez Danışmanlığı V

    Tez Danışmanlığı II

    Seminer

    Geleceğin Gıdaları

    Tez Danışmanlığı III

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi II

    Tez Danışmanlığı I

    Doktora Uzmanlık Alan Dersi I

  • Yüksek Lisans

    Seminer

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi IV

    Tez Danışmanlığı IV

    Gıda Proteinleri

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi II

    Tez Danışmanlığı II

    Gıdalarda Renk Maddeleri

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi III

    Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I

    Tez Danışmanlığı III

    Tez Danışmanlığı I

  • Lisans

    Thermodynamics

    Food Authentication and Traceability

    Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları

    Material and Energy Balances

    Heat and Mass Transfer

    Bioactive Compounds in Foods

    Technical English I

    Modelling and Design of Biological Systems

    Food Legislation

    Food Engineering Operations II

    Food Analysis Methods

    Food Engineering Operations I

    Kinetics

    Capstone Design Project

    Food Engineering Survey