Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2020 - 2021 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, REKTÖRLÜK, REKTÖRLÜĞE BAĞLI BÖLÜMLER
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi Dr.
İstanbul Okan Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2016 Araştırma Görevlisi
Universiteit Gent, Bioscience Engineering, Food Safety and Food Quality
Yönetimsel Görevler
-
2020 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2020 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2020 - Devam Ediyor Birime Bağlı Komisyon/Kurul Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
-
2020 - Devam Ediyor Laboratuvar Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, U.Ü.Bilim Ve Teknoloji Uygulama Ve Araştırma Merkezi
Akademi Dışı Deneyim
-
2018 - 2020 Ar-Ge Direktörü
Ticari Kuruluş Özel, Mevsim Gida Sanayi ve Soguk Depo Ticaret A.S. (MVSM Foods), Ar-Ge
-
2011 - 2013 Proje Asistanı
İstanbul Teknik Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Gıda Proteinleri
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Ürün Geliştirme Uygulamaları
-
Lisans Material and Energy Balances
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Renk Maddeleri
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi III
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi V
-
Doktora Tez Danışmanlığı IV
-
Lisans Heat and Mass Transfer
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi IV
-
Lisans Thermodynamics
-
Doktora Tez Danışmanlığı V
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi IV
-
Doktora Tez Danışmanlığı II
-
Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı IV
-
Doktora Seminer
-
Doktora Geleceğin Gıdaları
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi III
-
Lisans Food Authentication and Traceability
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi II
-
Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı II
-
Yüksek Lisans Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi I
-
Doktora Tez Danışmanlığı III
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi II
-
Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı III
-
Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı I
-
Doktora Tez Danışmanlığı I
-
Doktora Doktora Uzmanlık Alan Dersi I
-
Lisans Bioactive Compounds in Foods
-
Lisans Technical English I
-
Lisans Modelling and Design of Biological Systems
-
Lisans Food Legislation
-
Lisans Food Engineering Operations II
-
Lisans Food Analysis Methods
-
Lisans Food Engineering Operations I
-
Lisans Kinetics
-
Lisans Capstone Design Project
-
Lisans Food Engineering Survey
Yönetilen Tezler
-
ENDÜSTRİYEL DONDURMA İŞLEMİNE TABİ TUTULAN TURUNÇGİLLERDE BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNDE OLUŞAN DEĞİŞİMLERİN İNCELENMESİ
Kamiloğlu Beştepe S. (Danışman)
N.ÖZDEMİRLİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023