-
2025 - Devam Ediyor Üzüm Posasıyla Zenginleştirilen Buğday ve Nohut Unlu Ekmeklerde Fenolik ve Antioksidan Biyoerişilebilirliğin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), ÖZDAL T., TOMAŞ M.
-
2025 - Devam Ediyor Yeşil ve Yenilikçi Yöntemlerle Endüstriyel İncir Atıklarının Biyoaktif Bileşik Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), OKUR N., BEKAR E.
-
2025 - Devam Ediyor Arı Ürünlerindeki Polifenollerin Biyoerişilebilirliğine Soğuk Plazma Teknolojisinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), BEKAR E., CEBECİ B.
-
2024 - Devam Ediyor Dunaliella salina'dan Yeşil ve Yenilikçi Tekniklerle Karotenoid Eldesi ve Ekstraktın Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), AKPINAR BAYİZİT A., TAMER C. E., KARA A., YOLCI ÖMEROĞLU P., BEKAR E., et al.
-
2023 - Devam Ediyor BİYOTEKNOLOJİK ATIK OLARAK KOMBUCHA BAKTERİYEL SELÜLOZUNUN SCOBY GIDA SANAYİİNDE VE BİYONANOKOMPOZİT AMBALAJ MALZEMESİ ÜRETİMİNDE DEĞERLENDİRME OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., BAYRAMOĞLU G., TUNÇKAL C., KAMİLOĞLU BEŞTEPE S., YOLCI ÖMEROĞLU P., et al.
-
2024 - 2028 COST Action CA23110 - International networking on in vitro colon models simulating gut microbiota mediated interactions (INFOGUT)
-
2023 - 2027 COST Action CA22161 - Future of plant-based food: Bridging the gap of new proteins and flavoursome (FLAVOURsome)
-
2023 - 2027 COST Action CA22105 - Beekeeping products valorization and biomonitoring for the Safety of bees and honey (BeSafeBeeHoney)
-
2023 - 2027 COST Action CA22134 - Sustainable network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
-
2025 - 2026 Nar Kabuğundan Ekstrakte Edilen Polifenollerin Mikroenkapsülasyonu ve Bitki Bazlı Yoğurtlarda Kullanımı
TÜBİTAK Projesi , 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2026 Siyah Sarımsak Soslarındaki Fenolik Bileşiklerin Biyoerişilebilirliğinin Değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2024 - 2025 Doğal Derin Ötektik Çözücüler ile Ceviz Kabuklarından Fenolik Bileşiklerin Eldesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), BEKAR E., ERDEM A.
-
2024 - 2025 Soğuk Sıkım Yöntemiyle Elde Edilen Çörek Otu Posasının Sıfır Atık Kapsamında Marmelat Yapımında Değerlendirilmesi
-
2022 - 2025 Kiraz Purunus Avium L meyvesinin fenolik antosiyanin ve organik asit kompozisyonu ile fizikokimyasal ve duyusal özelliklerinin belirlenerek kemometrik yaklaşımlarla coğrafi orijinin tespit edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZCAN SİNİR G. (Yürütücü), BAKIRCI Ş. A., ACOĞLU ÇELİK B., SUNA S., KAMİLOĞLU BEŞTEPE S., BEKAR E., et al.
-
2022 - 2025 Bursa İlinde Yetiştirilen Ahududu (Rubus idaeus L.) ve Yaban Mersininin (Vaccinium spp.) Kemometrik Metotlarla Karakterizasyonu Sınıflandırılması ve Kimliğinin Doğrulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., ÇELİK M. A., KOÇ ALİBAŞOĞLU E., SAĞDIÇ O., ÇEBİ N., et al.
-
2021 - 2025 COST Action CA20133 - Crossborder transfer and development of sustainable resource recovery strategies towards zero waste (FULLRECO4US)
-
2023 - 2024 Mikrodalga Ön İşlemi İle Kurutulan Mor Patates Pestillerinde Kurutma Karakteristiklerinin Modellenmesi Ve Fenolik Bileşen İçeriğinde Oluşan Değişikliklerin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Kavun Çekirdeği Şerbeti (Sübye) İle Tüketildiğinde Üzümsü Meyve Antosiyaninlerinin Biyoerişilebilirliklerinde Meydana Gelen Değişikliklerin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Kamiloğlu Beştepe S., Şeker Ö.(Yürütücü), Köksalan G., Okur N.
-
2022 - 2024 Farklı İnfüzyon Sıcaklıklarının Elma Posasındaki Biyoaktif Bileşenlerin Biyoerişilebilirliğine Etkisinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2024 Türkiyenin Farklı İllerinde Yetiştirilen Cevizlerin Kemometrik Karakterizasyonu, Sınıflandırılması ve Kimliğinin Doğrulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., YOLCI ÖMEROĞLU P., BEKAR E., ÜNAL T. T., SAKIN A. E., et al.
-
2022 - 2023 Endüstriyel Dondurma İşlemine Tabi Tutulan Turunçgillerde Biyoaktif Bileşenlerin Biyoerişilebilirliğinde Oluşan Değişimlerin İncelenmesi
-
2021 - 2022 Bireysel hızlı dondurma işlemi basamaklarının Butternut balkabağının toplam fenolik ve flavonoid madde içeriğine ve toplam antioksidan kapasitesine etkileri
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2022 Endüstriyel Dondurma İşleminin Organik Balkabağında (Cucurbita moschata Butternut) Bulunan Karotenoidlerin Biyoerişilebilirliği Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), KOÇ ALİBAŞOĞLU E., ACOĞLU B.
-
2015 - 2018 Yeni bir intestinal ve endotel hücre ko-kültür modeliyle sindirim modellerinin birlikte kullanılarak siyah havuç polifenollerinin biyoyararlılığının ve biyoaktivitesinin çalışılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
-
2015 - 2018 In vitro ve in vivo modeller ile siyah havuç polifenollerinin biyoyararlılığının ve biyoaktivitesinin incelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
-
2014 - 2018 POSITIVe : Interindividual variation in response to consumption of plant food bioactives and determinants involved
-
2013 - 2018 Geleneksel Türk pekmez ve pestillerindeki polifenollerin in vitro biyoerişebililiklerinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2012 - 2018 Güneşte kurutmanın incirin antioksidan potansiyeli üzerindeki etkisinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2014 - 2016 Study of bioavailability and bioactivity of black carrot polyphenols using digestion models combined with a novel co-culture model of intestinal and endothelial cell lines
Diğer Ülkelerden Üniversiteler Tarafından Desteklenmiş Proje
-
2012 - 2016 BACCHUS (Beneficial effects of dietary bioactive peptides and polyphenols on cardiovascular health in humans)
7. Çerçeve Programı Projesi , 7. Çerçeve Programı Projesi
-
2010 - 2015 ATHENA (Anthocyanin and polyphenol bioactives for health enhancement through nutritional advancement)
7. Çerçeve Programı Projesi , 7. Çerçeve Programı Projesi
-
2011 - 2014 Kurutmanın Bursa ve Aydın yöresi incirlerinin antioksidan profili ve biyoyararlılığına etkisinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
-
2011 - 2012 Bal ve diğer arı ürünleri ile sağlıklı yaşam platformu
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi