Başarılar & Tanınırlık

Yayın

145

Atıf (WoS)

2598

Atıf (Scopus)

3047

Atıf (Scholar)

4557

H-İndeks (WoS)

31

H-İndeks (Scopus)

32

H-İndeks (Scholar)

36

Ödüller

  • Nisan 2024 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü (BAGEP)

    Bilim Akademisi

  • Eylül 2023 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Implementation of relevant fourth industrial revolution innovations across the supply chain of fruits and vegetables: A short update on Traceability 4.0", FOOD CHEMISTRY, 2022

    Tübitak

  • Mart 2023 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Recent advances in the therapeutic potential of emodin for human health", BIOMEDICINE & PHARMACOTHERAPY, 2022

    Tübitak

  • Ocak 2023 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Oil matrix modulates the bioaccessibility of polyphenols: a study of salad dressing formulation with industrial broccoli by-products and lemon juice", JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2022

    Tübitak

  • Aralık 2022 Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) 2021 yılı Bilim, Özel, Teşvik ve Hizmet Ödülleri

    Bursa Uludağ Üniversitesi

  • Haziran 2022 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Bioaccessibility of terebinth (Pistacia terebinthus L.) coffee polyphenols: Influence of milk, sugar and sweetener addition", FOOD CHEMISTRY, 2021

    Tübitak

  • Haziran 2022 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Effect of food matrix on the content and bioavailability of flavonoids", TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 2021

    Tübitak

  • Ocak 2022 Bilimsel Makale ödülü

    Pınar Enstitüsü

  • Aralık 2021 Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) 2020 yılı Bilim, Özel, Teşvik ve Hizmet Ödülleri

    Bursa Uludağ Üniversitesi

  • Ocak 2021 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Co-Ingestion of Black Carrot and Strawberry. Effects on Anthocyanin Stability, Bioaccessibility and Uptake", FOODS, 2020

    Tübitak

  • Ekim 2020 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Industrial freezing effects on the content and bioaccessibility of spinach (Spinacia oleracea L.) polyphenols", JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2020

    Tübitak

  • Kasım 2019 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Effect of different freezing methods on the bioaccessibility of strawberry polyphenols", INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2019

    Tübitak

  • Eylül 2019 Global Peer Review Awards - Top Reviewers in Agricultural Sciences

    Publons

  • Eylül 2019 Global Peer Review Awards - Top Reviewers in Cross-Field

    Publons

  • Temmuz 2019 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Authenticity and traceability in beverages", FOOD CHEMISTRY, 2019

    Tübitak

  • Eylül 2018 Global Peer Review Awards - Top Reviewers in Agricultural Sciences

    Publons

  • Ocak 2018 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Anti-inflammatory potential of black carrot (Daucus carota L.) polyphenols in a co-culture model of intestinal Caco-2 and endothelial EA.hy926 cells", MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, 2017

    Tübitak

  • Ocak 2018 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Black carrot pomace as a source of polyphenols for enhancing the nutritional value of cake: An in vitro digestion study with a standardized static model", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2017

    Tübitak

  • Eylül 2017 Global Peer Review Awards - Top Reviewers for Multidisciplinary

    Publons

  • Haziran 2017 En Başarılı Doktora Tezi ödülü

    İstanbul Teknik Üniversitesi

  • Mayıs 2017 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "A Review on the Effect of Drying on Antioxidant Potential of Fruits and Vegetables", CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION, 2016

    Tübitak

  • Eylül 2016 Global Peer Review Awards - Top Reviewers for Chemistry

    Publons

  • Haziran 2016 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Bioaccessibility of Polyphenols from Plant-Processing Byproducts of Black Carrot (Daucus carota L.)", JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 2016

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Colour retention, anthocyanin stability and antioxidant capacity in black carrot (Daucus carota) jams and marmalades: Effect of processing, storage conditions and in vitro gastrointestinal digestion", Journal of Functional Foods, 2015

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Home processing of tomatoes (Solanum lycopersicum): effects on in vitro bioaccessibility of total lycopene, phenolics, flavonoids, and antioxidant capacity", JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 2014

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Evaluating the in vitro bioaccessibility of phenolics and antioxidant activity during consumption of dried fruits with nuts", LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2014

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Polyphenol Content in Figs (Ficus carica L.): Effect of Sun-Drying", INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, 2015

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "Influence of different processing and storage conditions on in vitro bioaccessibility of polyphenols in black carrot jams and marmalades", FOOD CHEMISTRY, 2015

    Tübitak

  • Ağustos 2015 Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Ödülü - "In vitro gastrointestinal digestion of polyphenols from different molasses (pekmez) and leather (pestil) varieties", INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2014

    Tübitak