Arş. Gör. AYŞE SELİN ÖZGÖREN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
EMERGING TECHNOLOGIES FOR THE PROCESSING OF BERRY JUICES
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Çopur Ö. U.
XV International Agriculture Symposium "AGROSYM 2024", Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.251
GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206
KAHVEDE YENİLİKÇİ TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİ
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Aykas D. P.
,
Çopur Ö. U.
2. Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Haziran 2024, ss.1
BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64
Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Çopur Ö. U.
5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113
Gıda Perspektifinden Gaz Kromatografisi ile Yapılan Çalışmalarda Güncel ve Yeşil Ekstraksiyon Yöntemlerinin Kullanılması
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Çopur Ö. U.
XXI. KROMATOGRAFİ KONGRESİ, Aydın, Türkiye, 14 - 16 Haziran 2023, ss.57
GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Bakırcı Ş. A.
,
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Çopur Ö. U.
5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, ss.136
Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Tamer C. E.
12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201
Kitap & Kitap Bölümleri
Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri
Özgören A. S.
,
Özcan Sinir G.
,
Çopur Ö. U.
Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024