Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. EMERGING TECHNOLOGIES FOR THE PROCESSING OF BERRY JUICES

XV International Agriculture Symposium "AGROSYM 2024", Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.251, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. KAHVEDE YENİLİKÇİ TAĞŞİŞ TESPİT YÖNTEMLERİ

2. Ulusal Kahve Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Haziran 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ

9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 24 Kasım 2022, ss.136, (Özet Bildiri) Creative Commons License

8. Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Kitaplar 1

1. Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri

Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024 Creative Commons License