Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EMERGING TECHNOLOGIES FOR THE PROCESSING OF BERRY JUICES

XV International Agriculture Symposium "AGROSYM 2024", Sarajevo, Bosna-Hersek, 10 - 13 Ekim 2024, ss.251 Creative Commons License

GIDALARDA KİMLİK DOĞRULAMA VE COĞRAFİ İŞARET BELİRLEME ÇALIŞMALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE ETKİLERİ

7th International Congress on Agriculture, Environment and Health, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs - 01 Haziran 2024, ss.206 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

BÖCEKLERDEN ELDE EDİLEN RENK MADDELERİNİN GIDA ALANINDA UYGULANABİLİRLİĞİ

9. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2024, ss.64 Creative Commons License

Authentication of the Herbs and Spices with Emerging Spectroscopic Techniques: A Review

5th International Congress on Analytical and Bioanalytical Chemistry, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Mart 2024, ss.113 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Antifriz Proteinlerinin Dondurulmuş Gıdalarda Uygulanması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.194-201 Creative Commons License

Kitap & Kitap Bölümleri

Geçmişten Günümüze Bursa Mutfağının Gastronomi Değerleri

Bursa’nın Lezzet Tarihi, İsmail Tıkır,Uğur Ozan Özen, Editör, Mümin Ceyhan Kütüphanesi, Bursa, ss.20-38, 2024 Creative Commons License