Makaleler
29
Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (17)
1. Gıda kaynaklı zoonozlar ve halk sağlığı
Ordu'da Gıda Güvenliği
, 2012 (Hakemli Dergi)
2. Osmanlının iki tatlı mirası
Dünya Gıda
, sa.1, ss.30-33, 2012 (Hakemli Dergi)
3. Türkler Orta Asya da iken
Dünya Gıda Dergisi
, sa.4, ss.40-43, 2011 (Hakemli Dergi)
4. Geçmişten Günümüze Ambalaj
Dünya Gıda
, sa.11, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)
5. Osmanlı da Ekmek
Dünya Gıda
, sa.7, ss.77-79, 2011 (Hakemli Dergi)
6. Osmanlıda Balıkçılık
Dünya Gıda
, sa.10, ss.30-33, 2011 (Hakemli Dergi)
7. Türk Mutfak Kültürü
Dünya Gıda Dergisi
, sa.3, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)
8. XI yüzyılda Türk mutfağı
Dünya Gıda
, cilt.5, 2011 (Hakemli Dergi)
9. Anadolu Selçuklu mutfak kültürü
Dünya Gıda Dergisi
, sa.6, ss.34-38, 2011 (Hakemli Dergi)
10. İlk Gıda Standardı
Dünya Gıda
, sa.9, ss.38-40, 2011 (Hakemli Dergi)
12. AB Uyum Sürecinde Türkiye’de Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi
Dünya Gıda Dergisi
, sa.9, ss.34-41, 2008 (Hakemli Dergi)
13. AB Sürecinde Türkiye de Gıda Güvenliği Sorunu
Kriter Dergisi
, cilt.10, 2007 (Hakemli Dergi)
15. Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.2, sa.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
16. Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
17. Çiğ sütlerin hareketli aeromonas yönünden incelenmesi
Dünya Gıda
, cilt.6, 2000 (Hakemli Dergi)
20. Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması
U. Ü. Vet. Fak. Derg.
, cilt.16, 1997 (Hakemli Dergi)
21. Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması
Gıda Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.103-106, 1995 (Hakemli Dergi)
22. Yoğurt Üretiminde Bazı Stabilizatör Maddelerin Kullanılması
GIDA
, cilt.20, sa.2, ss.103-106, 1995 (Hakemli Dergi)
23. Entansif Besiye Alınan Merinos Erkek Kuzularında Zorunlu Hareketin Besi Performansına ve Karkas Özelliklerine Etkisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.10, ss.83-89, 1994 (Hakemli Dergi)
26. Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzlarında Zorunlu Hareketin Anterbachium Bölgesi Kasları Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Sbgrosn İcelenmesi
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.24-31, 1993 (Hakemli Dergi)
29. Besi sığırlarında beslenme ve urolithiasis olguları arasındaki ilişkiler
Uludağ Üniveirsitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.11, ss.91-99, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1. Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Belgelendirme Sistemi
Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri, 25 - 26 Kasım 2013, (Tam Metin Bildiri)
4. Halk Sağlığı Açısından BSE.
Bilimsel Gelişmeler Işığında BSE Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 30 - 31 Mart 2001, (Tam Metin Bildiri)
5. Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması.
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, (Tam Metin Bildiri)
6. Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)
7. Kasaplık Hayvanlara Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)
8. Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi
Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62, (Özet Bildiri)