SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
KONAKLAMA ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN EĞİTİMİ
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.1-7, 2023 (Hakemli Dergi)
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Bülteni
, cilt.11, sa.2, ss.61-71, 2020 (Hakemli Dergi)
Veteriner Halk Sağlığına Genel Bakış
Türkiye Klinkleri Gıda Bilimleri
, ss.1-7, 2019 (Hakemli Dergi)
BESLENME VE KANSER
Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri
, sa.1, ss.1-7, 2019 (Hakemli Dergi)
Helal Kesim
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.62-76, 2019 (Hakemli Dergi)
Et Endüstrisinde Gıda Güvenliği
Ordu'da Gıda Güvenliği Dergisi-Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
, sa.27, ss.6-12, 2016 (Hakemli Dergi)
KASAPLIK HAYVANLARDA HELAL KESİMİN ÇEŞİTLİ BOYUTLARDA İNCELENMESİ
Türkiye Klinikleri Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Özel Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.49-58, 2015 (Hakemli Dergi)
Gıda Güvenliği Belgelendirme ve Helal Gıda Sistemi
Ordu’da Gıda Güvenliği
, cilt.8, sa.22, ss.16-21, 2014 (Hakemsiz Dergi)
Güvenli Gıda Gereksinimi
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.9, ss.34-37, 2014 (Hakemli Dergi)
Peynirin ayak izleri
Dünya Gıda
, cilt.4, 2013 (Hakemli Dergi)
Türk kültüründe pastırma
Dünya Gıda
, cilt.3, 2013 (Hakemli Dergi)
Herkes için yoğurt
Dünya gıda
, cilt.5, 2013 (Hakemli Dergi)
Osmanlının iki tatlı mirası
Dünya Gıda
, sa.1, ss.30-33, 2012 (Hakemli Dergi)
Gıda kaynaklı zoonozlar ve halk sağlığı
Ordu'da Gıda Güvenliği
, 2012 (Hakemli Dergi)
Anadolu Selçuklu mutfak kültürü
Dünya Gıda Dergisi
, sa.6, ss.34-38, 2011 (Hakemli Dergi)
Osmanlıda Balıkçılık
Dünya Gıda
, sa.10, ss.30-33, 2011 (Hakemli Dergi)
Türkler Orta Asya da iken
Dünya Gıda Dergisi
, sa.4, ss.40-43, 2011 (Hakemli Dergi)
Geçmişten Günümüze Ambalaj
Dünya Gıda
, sa.11, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)
İlk Gıda Standardı
Dünya Gıda
, sa.9, ss.38-40, 2011 (Hakemli Dergi)
Türk Mutfak Kültürü
Dünya Gıda Dergisi
, sa.3, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)
Osmanlı da Ekmek
Dünya Gıda
, sa.7, ss.77-79, 2011 (Hakemli Dergi)
XI yüzyılda Türk mutfağı
Dünya Gıda
, cilt.5, 2011 (Hakemli Dergi)
AB Uyum Sürecinde Türkiye’de Gıda Güvenliğinin Değerlendirilmesi
Dünya Gıda Dergisi
, sa.9, ss.34-41, 2008 (Hakemli Dergi)
AB Sürecinde Türkiye de Gıda Güvenliği Sorunu
Kriter Dergisi
, cilt.10, 2007 (Hakemli Dergi)
Bursa’xxda Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi.
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.2, sa.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
Bursa da Tüketilen Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.28, ss.467-473, 2002 (Hakemli Dergi)
Çiğ sütlerin hareketli aeromonas yönünden incelenmesi
Dünya Gıda
, cilt.6, 2000 (Hakemli Dergi)
Bursa ve Çevresinde Çiğ Sütlerde Antibiyotik Varlığının Belerlenmesi
Pendik Vet. Mik. Derg.
, 2000 (Hakemli Dergi)
Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması
U. Ü. Vet. Fak. Derg.
, cilt.16, 1997 (Hakemli Dergi)
Yoğurt Üretiminde bazı Stabilizör Maddelerin Kullanılması
Gıda Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.103-106, 1995 (Hakemli Dergi)
Yoğurt Üretiminde Bazı Stabilizatör Maddelerin Kullanılması
GIDA
, cilt.20, sa.2, ss.103-106, 1995 (Hakemli Dergi)
Entansif Besiye Alınan Merinos Erkek Kuzularında Zorunlu Hareketin Besi Performansına ve Karkas Özelliklerine Etkisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.10, ss.83-89, 1994 (Hakemli Dergi)
Deneme Koşullarında Merinos Erkek Kuzlarında Zorunlu Hareketin Anterbachium Bölgesi Kasları Üzerine Etkisinin Makroanatomik ve Sbgrosn İcelenmesi
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.12, sa.3, ss.24-31, 1993 (Hakemli Dergi)
Entansif besiye alınan Merinos erkek kuzularda zorunlu hareketin besi performansına ve karkas özelliklerine etkileri
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, sa.10, ss.83-98, 1993 (Hakemli Dergi)
Besi sığırlarında beslenme ve urolithiasis olguları arasındaki ilişkiler
Uludağ Üniveirsitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.11, ss.91-99, 1992 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Türkiye de Helal Kesim Uygulamaları
World Halal Summit, İstanbul, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2016
Türkiye de Helal Gıda Algısı
World Halal Summit, İstanbul, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2016
Sağlıklı mutfak ilkeleri
Uluslararası 2. helal ve Sağlıklı Gıda Kongresi, Konya, Türkiye, 07 Kasım 2013 - 10 Kasım 2012
Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Belgelendirme Sistemi
Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri, 25 - 26 Kasım 2013
Halk Sağlığı Açısından BSE.
Bilimsel Gelişmeler Işığında BSE Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 30 - 31 Mart 2001
Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması.
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998
Kasaplık Hayvanlara Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995
Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi
Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995
Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi
Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62
Kitap & Kitap Bölümleri
Ağırlama Sektöründe Gıda Hijyeni
PEGEM, Ankara, 2023
A’dan Z’ye Beslenme
Dora, Bursa, 2022
A'dan Z'ye BESLENME
DORA YAYINCILIK, Bursa, 2022
Beyaz Et; Beslenme ve Hjyen
Kanatlı Hekimliği, Yarsan ENDER, Editör, Güneş Yayınevi, Ankara, ss.495-591, 2022
Toplu Beslenme Sİstemleri
DORA YAYINCILIK, Bursa, 2021
ET ENDÜSTRİSİ
DORA BASIM YAYIN DAĞITIM LTD.ŞTİ, Bursa, 2020
Beslenme İlkeleri
Dora, Bursa, 2017
Beslenme ilkeleri
DORA, Bursa, 2015
GIDA ENDÜSTRİSİNDE HİJYEN VE SANİTASYON
Dora, Bursa, 2014
Gıda Güvenliği
Ekosan Matbaacılık, 2010
Beslenme Sağlıklı Yaşam
Nobel Yayıncılık, Ankara, 2007