Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2012 - 2020 Doç.Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2009 - 2012 Yrd.Doç.Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2005 - 2009 Öğretim Görevlisi Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1996 - 2005 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans KONSERVE BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ
-
Lisans JAM MARMALADE JELLY TECHNOLOGY
-
Lisans GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI
-
Lisans CARBONATED BEVERAGE TECHNOLOGY
-
Lisans ORGANİK GIDALARIN İŞLENMESİ
-
Lisans MESLEKİ UYGULAMA -II
-
Lisans FOOD CHEMISTRY 2
-
Doktora İLERİ GIDA BİYOKİMYASI
-
Lisans FRUIT JUICE PRODUCTION TEHCNOLOGY
-
Doktora İLERİ GIDA KİMYASI
-
Lisans ART OF FERMENTATION AND FERMENTED FOODS
-
Lisans TECHNICAL ENGLISH II
-
Lisans TECHNICAL ENGLISH - I
-
Lisans GELENEKSEL GIDALAR
-
Lisans BİTİRME ÇALIŞMASI
-
Lisans GSD 3219 STERİLİZASYON TEKNİKLERİ
-
Yüksek Lisans GMB 5013 INDUSTRIAL FRUIT JUICE PRODUCTION TECHNOLOGY
-
Yüksek Lisans Endüstriyel Konserve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans GMB 5013 - ENDÜSTRİYEL MEYVE SUYU İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GSD 4217 REÇEL-MAR. VE JELE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GSD4235 - MEYVE SUYU ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMD3237 - MESLEKİ UYGULAMA I
-
Lisans Mesleki İngilizce
Yönetilen Tezler
-
DOMATES SALÇASI ÜRETİMİNDE BRITISH RETAIL CONSORTIUM (BRC) UYGULAMALARI
Tamer C. E. (Danışman)
E.İLTER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Farklı bitki ekstraktları ile zenginleştirilmiş kombucha içeceği üretimi üzerine bir araştırma
Tamer C. E. (Danışman)
-
Siyah Goji Berry (Lycium ruthenicum Murr.) ve Kırmızı Goji Berry (Lycium barbarum L.) Kullanılarak Üretilen Kombucha Çaylarının Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması
Tamer C. E. (Danışman)
-
Patates Cipsi Kalitesi Üzerine Farklı Formülasyonların ve Kurutma Yöntemlerinin Etkilerinin Belirlenmesi
Tamer C. E. (Danışman)
-
Karayemiş (Prunus laurocerasus), siyah havuç (Daucus carota L. ssp. sativus var. atrorubens Alef.), güvem (Prunus spinosa) ve ahududu (Rubus idaeus) kullanılarak üretilen kombucha çaylarının antioksidan aktivitelerininin araştırılması ve antosiyanin miktarının belirlenmesi
Tamer C. E. (Danışman)
-
Doğal bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş limonlu içecek (limonata) üretimi üzerine bir araştırma
TAMER C. E. (Danışman)