-
2024 - Devam Ediyor Dunaliella salina'dan Yeşil ve Yenilikçi Tekniklerle Karotenoid Eldesi ve Ekstraktın Enkapsülasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), AKPINAR BAYİZİT A., TAMER C. E., KARA A., YOLCI ÖMEROĞLU P., BEKAR E., et al.
-
2023 - Devam Ediyor BİYOTEKNOLOJİK ATIK OLARAK KOMBUCHA BAKTERİYEL SELÜLOZUNUN SCOBY GIDA SANAYİİNDE VE BİYONANOKOMPOZİT AMBALAJ MALZEMESİ ÜRETİMİNDE DEĞERLENDİRME OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., BAYRAMOĞLU G., TUNÇKAL C., KAMİLOĞLU BEŞTEPE S., YOLCI ÖMEROĞLU P., et al.
-
2023 - Devam Ediyor Mikroalg (Dunaliella salina) ilavesiyle fonksiyonelliği zenginleştirilmiş kocayemiş (Arbutus unedo L.) cipsinin kuruma karakteristikleri ile kalite parametrelerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZKAN KARABACAK A. (Yürütücü), ÖZBEK Y. E., YETAN E., TAMER C. E., AKPINAR BAYİZİT A., TUNÇKAL C., et al.
-
2023 - 2031 FONKSİYONEL BİTKİSEL BAZLI ÜRÜNLERİN GELİŞTİRİLMESİ
TÜBİTAK Projesi , 2244 - TÜBİTAK Sanayi Doktora Programı Projesi
-
2020 - 2023 Farklı Ekstraksiyon Yöntemleriyle Elde Edilen KestaneKabuğu Pigmentlerinin Enkapsüle Edilerek Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
-
2019 - 2023 Support to Sustainable Honey Value…
AB Destekli Diğer Projeler
Dokuzlu S. (Yürütücü), Hidier E., Gürkan C., Dall'olio R., Erdal B., Çopur Ö. U., et al.
-
2021 - 2022 Isı Pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık - Kapya Biber Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TAMER C. E. (Yürütücü), ÖZKAN KARABACAK A., DURGUT S., TUNÇKAL C.
-
2016 - 2021 FARKLI BİTKİ EKSTRAKTLARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KOMBUCHA İÇECEĞİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN VE ANTİKANSEROJENİK ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Suna S., Tamer C. E. (Yürütücü), Özkan Karabacak A., Çeçener G., Temel Ş. G.
-
2011 - 2021 Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Merkezi Altyapısının Oluşturulması
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
Çopur Ö. U. (Yürütücü), Gürbüz O., Özcan T., Tamer C. E., Akpınar Bayizit A., İncedayı B.
-
2014 - 2018 Farklı Bitki Ekstraktları İle Zenginleştirilmiş Ekmek Üretiminin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Çopur Ö. U. (Yürütücü), Tamer C. E., İncedayı B., Suna S.
-
2012 - 2018 Doğal Bitki Ekstraktlarından Bitki Çayı İçeceği Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özcan Sinir G., Suna S., İncedayı B. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Tamer C. E.
-
2013 - 2016 Doğal Bitki Ekstraktlarıyla Zenginleştirilmiş Limonlu İçecek Limonata Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İNCEDAYI B., TAMER C. E. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U.
-
2011 - 2016 Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubu Tüketiminin Obezite ve Pankreas Kanseri Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SÖNMEZ G., SARANDÖL E., ERCAN İ., İNCEDAYI B., TAMER C. E., ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), et al.
-
2010 - 2012 Yumuşak Şekerleme Üretiminde Zenginleştirme Uygulamaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tamer C. E. (Yürütücü), Çopur Ö. U., İncedayı B.
-
2008 - 2010 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
-
2007 - 2009 Minimal İşlem Görmüş Bazı Sebzelerin Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
-
1997 - 1999 Taze Dondurulmuş ve Kurutulmuş Kayısılardan Üretilen Reçellerin Kalitelerinin Belirlenmesi