Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Tamer C. E., Tamer, E.
Metrikler

Yayın

227

Yayın (WoS)

52

Yayın (Scopus)

49

Atıf (WoS)

647

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

687

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

1096

H-İndeks (Scholar)

17

Atıf (TrDizin)

37

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

207

H-İndeks (Sobiad)

9

Atıf (Diğer Toplam)

90

Proje

17

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim