Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Tamer C. E., Tamer, E.
Metrikler

Yayın

215

Atıf (WoS)

505

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

568

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

1009

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (TrDizin)

24

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

68

Proje

17

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim