Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Tamer C. E., Tamer, E.

Metrikler

Yayın

213

Atıf (WoS)

443

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

495

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

15

Fikri Mülkiyet

3

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim