-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2012 - 2020 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2009 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2005 - 2009 Öğretim Görevlisi Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
1996 - 2005 Araştırma Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
Doktora
İLERİ GIDA KİMYASI
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III
İLERİ GIDA BİYOKİMYASI
TEZ DANIŞMANLIĞI III
-
Yüksek Lisans
ENDÜSTRİYEL MEYVE SUYU İŞLEME TEKNOLOJİSİ
ENDÜSTRİYEL MEYVE SUYU İŞLEME TEKNOLOJİSİ
KONSERVE BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ
ENDÜSTRİYEL KONSERVE TEKNOLOJİSİ
YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II
Endüstriyel Konserve Teknolojisi
DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ VI
GMB 5013 INDUSTRIAL FRUIT JUICE PRODUCTION TECHNOLOGY
-
Lisans
CARBONATED BEVERAGE TECHNOLOGY
FOOD CHEMISTRY II
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI
CARBONATED BEVERAGE TECHNOLOGY
ORGANİK GIDALARIN İŞLENMESİ
FOOD CHEMISTRY 2
JAM, MARMALADE and JELLY TECHNOLOGY
MESLEKİ UYGULAMA -II
STERİLİZASYON TEKNİKLERİ
FRUIT JUICE PRODUCTION TECHNOLOGY
ART OF FERMENTATION AND FERMENTED FOODS
TECHNICAL ENGLISH II
TECHNICAL ENGLISH - I
GELENEKSEL GIDALAR
BİTİRME ÇALIŞMASI
GSD 3219 STERİLİZASYON TEKNİKLERİ
GSD4235 - MEYVE SUYU ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
GMD3237 - MESLEKİ UYGULAMA I
Mesleki İngilizce
-
Kombucha Kaynaklı Bakteriyel Selülozun Gıda ve Takviye Edici Gıdalarda Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Tamer C. E. (Danışman)
S.DURGUT(Öğrenci), Bütünleşik Doktora, Devam Ediyor -
MAVİ KELEBEK BEZELYESİ (CLITORIA TERNATEA) İÇECEĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Tamer C. E. (Danışman)
H.KÖKSAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
DOMATES SALÇASI ÜRETİMİNDE BRITISH RETAIL CONSORTIUM (BRC) UYGULAMALARI
Tamer C. E. (Danışman)
E.İLTER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Siyah Goji Berry (Lycium ruthenicum Murr.) ve Kırmızı Goji Berry (Lycium barbarum L.) Kullanılarak Üretilen Kombucha Çaylarının Antioksidan Aktivitelerinin Araştırılması
Tamer C. E. (Danışman)
-
Farklı bitki ekstraktları ile zenginleştirilmiş kombucha içeceği üretimi üzerine bir araştırma
Tamer C. E. (Danışman)
-
Karayemiş (Prunus laurocerasus), siyah havuç (Daucus carota L. ssp. sativus var. atrorubens Alef.), güvem (Prunus spinosa) ve ahududu (Rubus idaeus) kullanılarak üretilen kombucha çaylarının antioksidan aktivitelerininin araştırılması ve antosiyanin miktarının belirlenmesi
Tamer C. E. (Danışman)
-
Patates Cipsi Kalitesi Üzerine Farklı Formülasyonların ve Kurutma Yöntemlerinin Etkilerinin Belirlenmesi
Tamer C. E. (Danışman)
-
Doğal bitki ekstraktlarıyla zenginleştirilmiş limonlu içecek (limonata) üretimi üzerine bir araştırma
TAMER C. E. (Danışman)