Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2012 - 2020 Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2009 - 2012 Yrd. Doç. Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 2005 - 2009 Öğretim Görevlisi Dr.

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

  • 1996 - 2005 Araştırma Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Verdiği Dersler
  • Doktora

    İLERİ GIDA KİMYASI

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ III

    İLERİ GIDA BİYOKİMYASI

    TEZ DANIŞMANLIĞI III

  • Yüksek Lisans

    ENDÜSTRİYEL MEYVE SUYU İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    ENDÜSTRİYEL MEYVE SUYU İŞLEME TEKNOLOJİSİ

    KONSERVE BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİ

    ENDÜSTRİYEL KONSERVE TEKNOLOJİSİ

    YÜKSEK LİSANS UZMANLIK ALAN DERSİ II

    Endüstriyel Konserve Teknolojisi

    DOKTORA UZMANLIK ALAN DERSİ VI

    GMB 5013 INDUSTRIAL FRUIT JUICE PRODUCTION TECHNOLOGY

  • Lisans

    CARBONATED BEVERAGE TECHNOLOGY

    FOOD CHEMISTRY II

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ÜRÜN GELİŞTİRME UYGULAMALARI

    CARBONATED BEVERAGE TECHNOLOGY

    ORGANİK GIDALARIN İŞLENMESİ

    FOOD CHEMISTRY 2

    JAM, MARMALADE and JELLY TECHNOLOGY

    MESLEKİ UYGULAMA -II

    STERİLİZASYON TEKNİKLERİ

    FRUIT JUICE PRODUCTION TECHNOLOGY

    ART OF FERMENTATION AND FERMENTED FOODS

    TECHNICAL ENGLISH II

    TECHNICAL ENGLISH - I

    GELENEKSEL GIDALAR

    BİTİRME ÇALIŞMASI

    GSD 3219 STERİLİZASYON TEKNİKLERİ

    GSD4235 - MEYVE SUYU ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

    GMD3237 - MESLEKİ UYGULAMA I

    Mesleki İngilizce

Yönetilen Tezler