Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Farklı Kurutma Tekniklerinin Avokado Yapraklarının Kurutma, Termal ve Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi

34. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bilecik, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2022, ss.1

Determination of Drying Kinetics, Energy Consumption, and Thermal Properties of Parsley Leaves Dried by Different Methods

ESCICONF 2022 International Conference On Emerging Sources In Science, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Mayıs 2022

The Impact of Microwave and Natural Drying on the Chromatic Parameters, Total Protein, and Nutrients of Chervil Leaves

ISPEC 1st International Agricultural Research Congress, Adana, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2022, ss.11

Mikrodalga ve Gölgede Kurutmanın Dereotu Yapraklarının Mineral Madde İçeriğine Etkisi

33. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 03 Ekim 2021, ss.100

Mikrodalga ve Konveksiyonel Kurutma Yöntemlerinin Kekik Bitkisinin Renk, Klorofil ve Besin Elementi Profiline Etkisi

32. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.90

Yansıtıcı Odak Kollektör ve Sera Etkisi ile Çalışan Güneş Fırınının Performansının Belirlenmesi

31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018, ss.74-75

Determination of Optimum Temperature Level of Spray Dried Microalgae (Chlorella Vulgaris L.) in terms of Colour and Chlorophyll Content

XIX. World Congress of the International Commission of Agriculture and Biosystems Engineering, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2018, ss.1

Biodiesel Production from Bovine Kidney Fat an Canola Oil

XIX. World Congress of The International Commition of Agriculture and Biosystems Engineering, 22 - 25 Nisan 2018

Effect of Pressure and Temperature Level on Fat And Protein Content in Milk Powder Production

XIX. World Congress of the International Commission of Agriculture and Biosystems Engineering, Antalya, Türkiye, 22 - 25 Nisan 2018, ss.128

Effect of Pressure and Temperature Level on Nutritional Element in Milk Powder Production

XIX. World Congress of The International Commition of Agriculture and Biosystems Engineering, 22 - 25 Nisan 2018

Microwave, Convective and Natural Drying Characteristics of Cherry Stalks

The 13th International Congress on Mechanization and Energy in Agriculture & International Workshop on Precision Agriculture, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2017, cilt.1, ss.17

EVALUATION OF COLOR AND CHLOROPHYLL CONTENT OF PARSLEY, DILL, CORIANDER AND CHERVIL LEAVESSUBJECTED TO MICROWAVE AND NATURAL DRYING

I. INTERNATIONAL CONGRESS ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS ”NATURAL AND HEALTHY LiFE”, 10 - 12 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1324

Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kırsal Turizmdeki Önemi ve Uygulamaları

1st Interntional Rural Tourism and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2018, ss.30-35

Zeytin Karasuyunun Entegre Enerji Üretiminde Kullanımı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VI. BİLGİLENDİRME VE AR-GE GÜNLERİ, Bursa, Türkiye, 15 - 16 Mart 2017