Desteklenen Projeler
-
2017 - 2018 Fesleğenin Mikrodalga Kurutma Tekniği ile Kurutulması ve Kurutmanın Enerji Tüketimi, Renk, Klorofil Düzeyi, K1 Vitamini, Besin Elementi (N, P, K, Ca, Mg, Mn, Zn, Fe, Cu) ve Protein İçeriğine Etkisinin Belirlenmesi
-
2015 - 2018 Biyodizel Üretiminde Kullanılan Bazı Mikroalg Türlerinin Çeşitli Kurutma Yöntemleri ile Kurutulması ve Kurutulmuş Mikroalglerden Biyodizel Elde Edilmesi
-
2016 - 2017 KANOLA TOHUMU VE BÖBREK İÇ YAĞLARINDAN BİYODİZEL ELDE EDİLMESİ
-
2016 - 2016 Tam Yağlı İnek Sütünün Sprey Kurutma Tekniği ile Kurutulmasında Sıcaklık ve Basınç Parametrelerinin Süt Tozunun Verim ve Kalite Değerleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi