Articles Published in Other Journals
Microbiological Evaluation on the Ready To Eat Red Meat Kebabs from a Local Catering Company in Bursa
The Journal of Biological & Environmental Sciences
, vol.3, no.7, 2009 (Peer-Reviewed Journal)
Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi
Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med.
, vol.24, pp.69-74, 2009 (Peer-Reviewed Journal)
Bursa’xxda Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia Enterocolitica’xxnın Varlığının Araştırılması .
Gıda
, vol.31, no.1, pp.59-63, 2006 (Peer-Reviewed Journal)
Bursa da Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia enterocolitica nın Varlığının Araştırılması
GIDA
, vol.31, no.1, pp.59-63, 2005 (Peer-Reviewed Journal)
Etlerde Antibiyotik Kalıntılarının Aranması
U.Ü. Vet. Fak. Derg.
, vol.20, pp.85-90, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Sanayiinde Kullanılan End-Bac’xxın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, vol.20, pp.99-102, 2001 (Peer-Reviewed Journal)
Gıda Sanayiinde Kullanılan End Bac ın Bakterisidal ve Fungusidal Aktivite Tayini Üzerine Bir Araştırma
U.Ü. Vet. Fak. Derg.
, vol.20, pp.99-102, 2000 (Peer-Reviewed Journal)
Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz peynirlerin Fiziko Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Y.Y. Vet. Fak. Derg.
, vol.9, pp.51-56, 1998 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Analiz Laboratuvarı
U.Ü. IV.Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri Etkinlik Programı.Akademik Mucizeler Pazarı, Bursa, Turkey, 11 - 13 November 2014
Assessment of the microbiological quality of meal samples taken from catering service
2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Turkey, 24 - 27 October 2007
Bursa da Tüketime Sunulan Sucuk Sosis ve Salamların Bazı Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
2.Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi ( Uluslarası Katılımlı), Bursa, Turkey, 18 - 20 September 2006
Bursa’da Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia enterocolitica’nın Varlığının Araştırılması
3. Gıda Mühendisliği Kongresi., Ankara, Turkey, 2 - 04 October 2003
Farklı Salamuralarda Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
2000’li Yıllarda Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 18 - 20 October 1999
Books & Book Chapters
HİJYEN VE SANİTASYON
METİNCOPYPLUS, NO:3, CAĞALOĞLU-İSTANBUL, İstanbul, 2017
SU ANALİZLERİ
METİNCOPYPLUS, NO:3 ,CAĞALOĞLU-İSTANBUL, İstanbul, 2017
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
metincopyplus, Türkocağı cad. No: 3, Cağaloğlu -İSTANBUL, İstanbul, 2016
ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
metincopyplus, Türkocağı cad.No:3, Cağaloğlu -İSTANBUL, İstanbul, 2016
LABORATUVAR TEKNİKLERİ II
METİNCOPYPLUS CAĞALOĞLU İSTANBUL, İstanbul, 2015
GENEL MİKROBİYOLOJİ
METİNCOPYPLUS / CAĞALOĞLU- İSTANBUL, İstanbul, 2015