Prof. Dr. MUSTAFA TAYAR


VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ

Veterinerlik Besin Hij.Ve Tekno.A.D.


WoS Araştırma Alanları: Yaşam Bilimleri (Life), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Tarımsal Bilimler

Metrikler

Yayın

99

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

65

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

74

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

16

Proje

1

Tez Danışmanlığı

9

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Akademik Ünvanlar / Görevler

2011 - Devam Ediyor

2011 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ

1995 - 2001

1995 - 2001

Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ

1993 - 1995

1993 - 1995

Yrd. Doç. Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, VETERİNER FAKÜLTESİ, BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ

Makaleler

Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (17)

2012

2012

2. Osmanlının iki tatlı mirası

TAYAR M.

Dünya Gıda , sa.1, ss.30-33, 2012 (Hakemli Dergi)

2011

2011

3. Türkler Orta Asya da iken

TAYAR M.

Dünya Gıda Dergisi , sa.4, ss.40-43, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

4. Geçmişten Günümüze Ambalaj

TAYAR M.

Dünya Gıda , sa.11, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

5. Osmanlı da Ekmek

TAYAR M.

Dünya Gıda , sa.7, ss.77-79, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

6. Osmanlıda Balıkçılık

TAYAR M.

Dünya Gıda , sa.10, ss.30-33, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

7. Türk Mutfak Kültürü

TAYAR M.

Dünya Gıda Dergisi , sa.3, ss.30-32, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

8. XI yüzyılda Türk mutfağı

TAYAR M.

Dünya Gıda , cilt.5, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

9. Anadolu Selçuklu mutfak kültürü

TAYAR M.

Dünya Gıda Dergisi , sa.6, ss.34-38, 2011 (Hakemli Dergi)

2011

2011

10. İlk Gıda Standardı

TAYAR M.

Dünya Gıda , sa.9, ss.38-40, 2011 (Hakemli Dergi)

1994

1994

25. Türk sucuğuna uygulanan ısıl işlemlerin kaliteye etkisi

TAYAR M.

GIDA , cilt.19, sa.1, ss.17-21, 1994 (TRDizin)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2013

2013

1. Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Belgelendirme Sistemi

TAYAR M.

Standardizasyonun Küresel Ekonomiye Etkileri, 25 - 26 Kasım 2013, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2012

2012

2. MDM nedir ne değildir

TAYAR M., YIBAR A.

II. Et Ürünleri Çalıştayı “İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

3. Ulusal ve Uluslararası Gıda Güvenliği

TAYAR M., YIBAR A.

Bursa Tarım Kongresi, Bursa, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2001

2001

4. Halk Sağlığı Açısından BSE.

TAYAR M., SALTAN EVRENSEL S.

Bilimsel Gelişmeler Işığında BSE Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 30 - 31 Mart 2001, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

1998

1998

5. Bazı Peynir Çeşitlerinde Yersinia Türü Bakterilerin Varlığının Araştırılması.

SALTAN EVRENSEL S., TEMELLİ S., TAYAR M., YILMAZ E.

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, (Tam Metin Bildiri)

1995

1995

6. Bursa’da Tüketilen Dondurmaların Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Marmara Bölgesi

GÜNEŞ M. E., SALTAN EVRENSEL S., TAYAR M.

Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)

1995

1995

7. Kasaplık Hayvanlara Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Marmara Bölgesi

SALTAN EVRENSEL S., GÜNEŞ M. E., TAYAR M.

Marmara Bölgesi II. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, (Tam Metin Bildiri)

1995

1995

8. Kasaplık Hayvanlarda Uygulanan Hormon Benzeri Maddelerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi

SALTAN EVRENSEL S., GÜNEŞ M. E., TAYAR M.

Marmara Bölgesi 2. Hayvancılık Kongresi, Bursa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 1995, ss.62, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 65

h-indeksi (WOS): 3