Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor BAZI PROBİYOTİK BAKTERİLERİN KEÇİBOYNUZU UNU İLE ENKAPSÜLASYONU VE HAYVAN BESLEMEDE YEM KATKI MADDESİ OLARAK KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞAHİN S. (Yürütücü), TÜLEK E., SUCU E., YILMAZ ERSAN L., KARKAR B.
-
2021 - 2026 The SeaWheat COST Action (CA 20106 - TOMORROW'S 'WHEAT OF THE SEA': ULVA, A MODEL FOR AN INNOVATIVE MARICULTURE)
-
2021 - 2023 Şerbetçi Otunun Farklı Bitkilerle Yapılan Silajlarının Kalitesinin Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Araştırma ve Uygulama Olanaklarının Geliştirilmesi
-
2013 - 2017 Koyunlarda Mikroalg Yağı Kullanımının Bağışıklık Sistemi Bağırsak Sağlığı Biyoenerjitik Metabolizma ve Besi Performansı Üzerine Etkisi
-
2014 - 2015 Farklı Üretim Sistemlerinden Elde Edilen Çekirdeksiz Kuru Zeytin Ezmesinin Yem Değerinin ve Hayvan Beslemede Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
-
2011 - 2012 Determining the effectiveness of proteases on production variables in lactating Holstein cows
-
2010 - 2012 The Effects of Supplemental Zinc Amino Acid Complex on Production, Metabolism and Aspects of Hoof Health in Lactating Dairy Cows
-
2006 - 2010 Laktik Asit Bakteri Inokulantlarının Mısır Silajının Fermantasyon ve Aerobik Stabilite Özellikleri ile Rumen Ekolojisi Üzerine Etkileri
-
2002 - 2007 Ruminant Beslemede Kullanılan Bazı Kaba Yemlerin Besleme Değerleri ve Mikrobiyal Protein Üretimi Üzerine Etkileri
-
2002 - 2004 Effects of Lactic Acid Bacterial Inoculants on Fermentation Aerobic Stability and In Situ Rumen Degradability Properties of Corn Sorghum and Wheat Silages