SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.27, sa.2, ss.211-218, 2021 (SCI-Expanded)
Intermittent Microwave Drying of Apple Slices: Drying Kinetics, Modeling, Rehydration Ratio and Effective Moisture Diffusivity
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.26, sa.1, ss.32-41, 2020 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem Oranı Parametrelerinin Modellenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.261-269, 2020 (Hakemli Dergi)
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.1, ss.149-165, 2020 (Hakemli Dergi)
Mathematical Modeling of Ultrasound Pretreated Carrot Slices
Journal of Biological Environmental Sciences
, cilt.13, sa.37, ss.19-30, 2019 (Hakemli Dergi)
Colour and rehydration properties of bay leaves dried by convective and microwave methods
AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.1, ss.80-83, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018