Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Application of Different Drying Techniques on Peach Puree
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.27, no.2, pp.211-218, 2021 (SCI-Expanded)
Intermittent Microwave Drying of Apple Slices: Drying Kinetics, Modeling, Rehydration Ratio and Effective Moisture Diffusivity
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, vol.26, no.1, pp.32-41, 2020 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Yapay Sinir Ağları Kullanarak Kayısının Farklı Kurutma Yöntemleriyle Kurutulmasında Kuruma Hızı Ve Nem Oranı Parametrelerinin Modellenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.8, no.2, pp.261-269, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleriyle Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, vol.34, no.1, pp.149-165, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Mathematical Modeling of Ultrasound Pretreated Carrot Slices
Journal of Biological Environmental Sciences
, vol.13, no.37, pp.19-30, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Colour and rehydration properties of bay leaves dried by convective and microwave methods
AGRICULTURAL SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.11, no.1, pp.80-83, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi
31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Turkey, 5 - 07 September 2018