Yayınlar & Eserler

Makaleler 23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (17)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
Scopus (17)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. MICROWAVE-CONVECTIVE DRYING OF BLACK CHOKEBERRY

7th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2021, Kotor, Karadağ, 18 Nisan 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. ULTRASOUND PRETREATMENT APPROACH: MATHEMATICAL MODELING OF POTATO SLICES

X International Scientific Agriculture Symposium“AGROSYM 2019”, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 3 - 06 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

3. Ultrases Önişlemin Havucun Kurutulmasında Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

32. ULUSAL TARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

4. Improvement of Microwave-Vacuum Drying System and Mathematical Modeling of Pear

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.199, (Özet Bildiri)

5. A Prototype Development of Electrohydrodynamic-Forced Hot Air Drying System

The 9 TH SHELF LIFE INTERNATIONAL MEETING, Napoli, İtalya, 17 - 20 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

6. A Novel Process for Peach Drying: Pulsed Microwave-Convective Technique

1st GHI World Congress on Food Safety and Security, Lieden, Hollanda, 24 - 28 Mart 2019, ss.66, (Özet Bildiri)

7. Sürekli ve Kesikli Mikrodalga Yöntemleri Kullanılarak Kurutulan Elmanın Renk Değişim Analizi

31. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi, Bursa, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

8. Colour and Rehydration Properties of Bay Leaves Dried by Convective and Microwave Methods

International Conference on Agricultural Science and Business, Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

9. Effect of Different Drying Methods on Drying Kinetics and Colour Parameters of Olive Leaves

27th INTERNATIONALSCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OFAGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY, 26 - 28 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

10. Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri Renk Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi

30. ULUSALTARIMSAL MEKANİZASYON VE ENERJİ KONGRESİ, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

35

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

153

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

166

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

252

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

6

H-İndeks (Sobiad)

2

Proje

3

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları