-
2025 - Devam Ediyor Farklı Sıcaklık ve Sürelerde Bekletilen Yumurtalarda Salmonella Canlılığı ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TEMELLİ S. (Yürütücü), KAYAPINAR M., EYİGÖR A. G., COŞKUN A. G., AKAY Ç. P.
-
2022 - 2025 İnsan, broyler ve sığır kaynaklı Campylobacter izolatlarında virulans gen profillerinin karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EYİGÖR A. G. (Yürütücü), COŞKUN A. G., TEMELLİ S., ARSLAN U., ÇİFTÇİ N., SHAHBAZOVA M.
-
2021 - 2023 Broyler yenilebilir iç organlarında Salmonella varlığının ISO 657912017 ve Salmonella-spesifik real-time PCR ile belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EYİGÖR A. G. (Yürütücü), MUCIK Z., TEMELLİ S., ÇETİN E., UĞUR İ., COŞKUN A. G.
-
2021 - 2023 Broyler karkaslarında soğutma öncesi ve sonrası Salmonella varlığı ve sayısının real time PCR ve ISO 6579-2:2012 ile belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TEMELLİ S. (Yürütücü), ERTEKİN A., COŞKUN A. G., EYİGÖR A. G., UĞUR İ.
-
2020 - 2021 Broyler karkaslarında ISO 6579-1:2017 ile Salmonella varlığının belirlenmesinde farklı örneklem metotlarının karşılaştırılması
-
2013 - 2019 Kasaplık Sığır Koyun ve Keçilerden İzole Edilen Salmonella Serotiplerinin ve Antimikrobiyal Direnç Profillerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TEMELLİ S. (Yürütücü), EYİGÖR A. G., KAHYA DEMİRBİLEK S.
-
2013 - 2017 COST FA Action 1207 Towards Control of Avian Coronaviruses Strategies for Diagnosis Surveillance and Vaccination
-
2014 - 2016 Etlik Piliç Rasyonlarına İlave Edilen Biberiye Kekik ve Uçucu Yağ Karmasının Performans Et kalitesi ve Oksidasyonu ile Barsak Mikroflorası Üzerine Etkileri
-
2012 - 2016 Sağlıklı ve Klinik Mastitisli Sığırların Süt Örneklerinden Elde Edilen Staphylococcus aureus İzolatlarında Methicillin Direnç Geni Varlığının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAHYA DEMİRBİLEK S., BÜYÜKCANGAZ E. (Yürütücü), TEMELLİ S.
-
2014 - 2015 Salam Üretim Aşamalarındaki Mikrobiyal Kontaminasyon Kaynaklarının Belirlenmesi
-
2013 - 2015 Yumurtacı ırk tavuk kümesi drag svab numunelerinde Salmonella aranmasında ISO 6579 yöntemi Light Cycler Polimeraz Zincir Reaksiyonu LC PCR ve Dupont Bax PCR sistemlerinin karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KAHYA DEMİRBİLEK S. (Yürütücü), CARLI K. T., TEMELLİ S.
-
2010 - 2014 Kanatlı İnfeksiyöz Bronşitis Virus IBV İzolatlarının S1 Genindeki Aşırı Değişken Bölgenin Dizi Analizine Dayalı Tiplendirilmesi
-
2010 - 2013 Salmonella kütüphanesi oluşturulması için temel bir çalışma Salmonella enterica subsp enterica izolatlarının serotiplendirilmesi ve S enterica subsp enterica serovar Enteritidisin PCR ile direkt tiplendirilmesi
-
2010 - 2013 Tavuk Yumurtalarında Salmonella Varlığının Standart Bakteriyolojik Metot ISO 6579 ve Real time PCR ile Belirlenmesi
-
2008 - 2011 Hayvansal Gıdalarda Escherichia coli O157 H7 Listeria monocytogenes ve Salmonella spp nin Hızlı Tanısında LightCycler Gerçek Zamanlı PCR ve Vitek Immunodiagnostik Assay Sistemlerinin Değerlendirilmesi
-
2006 - 2009 Kanatlı Eti ve Kırmızı Ette Salmonella spp nin LightCycler PCR ve İki Farklı Standart Bakteriyolojik Metodla Aranması
-
2004 - 2007 İnegöl Köfte Üretiminde Mikrobiyal Kontaminasyon Kaynaklarının Belirlenmesi ve Modifiye Atmosfer Paketlemenin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2004 - 2007 İleri İşlem Görmüş Kanatlı Eti Ürünlerinde Mikrobiyal Kontaminasyon Kaynaklarının Belirlenmesi ve HACCP Planının Oluşturulması
-
1997 - 1999 Doğal Koşullarda Üretilen ve Isı İşlemi Uygulanan Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanım Olanakları