Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)

4. Şarapta Okratoksin

AKADEMIK GIDA , cilt.3, sa.4, ss.11-16, 2005 (Hakemli Dergi) Creative Commons License
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. Coğrafi İşaretli Ürünler: ÇANAKKALE

III: Uluslararası Farkındalık Konferansı, Çanakkale, Türkiye, 05 Aralık 2019, ss.1091-1112, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777, (Özet Bildiri)

3. Enoant ve Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.613, (Özet Bildiri)

5. Microbiological and Chemical Properties of Cheese Halva Sold in Çanakkale

1st İnternational Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.126, (Özet Bildiri)

6. Şarapta Okratoksin

Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 Mayıs 2005, ss.200, (Özet Bildiri)

7. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül 2004, ss.334-338, (Tam Metin Bildiri)

8. Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

16

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

47

Proje

3

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları