Öğr. Gör. SAADET DİLEK YILDIZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
5
Tümü (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
1.
Enoant ve Sağlık Üzerine Araştırmalar
Doyuran Yıldız S. D.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.65-70, 2007 (Hakemli Dergi)
2.
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.
Doyuran S. D.
AKADEMIK GIDA
, cilt.4, sa.4, ss.32-34, 2006 (Hakemli Dergi)
3.
Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri
Doyuran S. D.
TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
, sa.23, ss.63-68, 2006 (Hakemli Dergi)
4.
Şarapta Okratoksin
Doyuran S. D.
AKADEMIK GIDA
, cilt.3, sa.4, ss.11-16, 2005 (Hakemli Dergi)
5.
Türkiye'de Meyve Suyu Sektörü
Doyuran S. D.
TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
, sa.13, ss.35-39, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1.
Coğrafi İşaretli Ürünler: ÇANAKKALE
Yıldız S. D.
III: Uluslararası Farkındalık Konferansı, Çanakkale, Türkiye, 05 Aralık 2019, ss.1091-1112, (Tam Metin Bildiri)
2.
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
DOYURAN S. D.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777, (Özet Bildiri)
3.
Enoant ve Sağlık Üzerine Etkileri
DOYURAN S. D.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.613, (Özet Bildiri)
4.
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar
DOYURAN S. D.
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 01 Eylül 2005, ss.228, (Özet Bildiri)
5.
Microbiological and Chemical Properties of Cheese Halva Sold in Çanakkale
DOYURAN S. D.
1st İnternational Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.126, (Özet Bildiri)
6.
Şarapta Okratoksin
DOYURAN S. D.
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 Mayıs 2005, ss.200, (Özet Bildiri)
7.
Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri
DOYURAN S. D.
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül 2004, ss.334-338, (Tam Metin Bildiri)
8.
Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri
DOYURAN S. D.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
16
Atıf (Scopus)
9
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (TrDizin)
19
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Diğer Toplam)
47
Proje
3
Açık Erişim
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları