Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Türkiye'de Meyve Suyu Sektörü
TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
, sa.13, ss.35-39, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777
Enoant ve Sağlık Üzerine Etkileri
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.613
Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 01 Eylül 2005, ss.228
Microbiological and Chemical Properties of Cheese Halva Sold in Çanakkale
1st İnternational Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.126
Şarapta Okratoksin
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 Mayıs 2005, ss.200
Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül 2004, ss.334-338
Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33