Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
-
2002 - 2007 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Pr.
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
-
2019 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
-
2019 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, MAKINE VE METAL TEKNOLOJILERI BÖLÜMÜ
-
2021 - 2022 Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Bologna Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
Akademi Dışı Deneyim
-
2007 - 2015 Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi
Ticari Kuruluş Özel, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Üretim
-
2007 - 2014 Proje Müdürü- Hijyen Denetçisi
Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.
-
2001 - 2001 Gıda Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, BEYAB Gıda Mühendislik Ürünleri, Laboratuvar
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Gıda Güvenliği ve Mevzuatı
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans Endüstriyel Yemek Üretimi
-
Ön Lisans İşletmede Mesleki Eğitim
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Ön Lisans Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Hazır Yemek Sistemleri
-
Ön Lisans Gıda Endüstri Makineleri
-
Ön Lisans Gıda Güvenliği
-
Ön Lisans Yöresel Ürünler Teknolojisi
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans Hazır Yemek Sistemleri
-
Ön Lisans Yöresel Ürünler Teknolojisi
-
Ön Lisans Süt Ürünleri Analizleri
-
Ön Lisans Laboratuvar Teknikleri II
-
Ön Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Su Analizleri
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon