Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2002 - 2007 Araştırma Görevlisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Pr.

Yönetimsel Görevler
  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2019 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2019 - Devam Ediyor Yüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkanı

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, MAKINE VE METAL TEKNOLOJILERI BÖLÜMÜ

  • 2021 - 2022 Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Bologna Koordinatörü

    Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME

Akademi Dışı Deneyim
  • 2007 - 2015 Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi

    Ticari Kuruluş Özel, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Üretim, Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi

  • 2007 - 2014 Proje Müdürü- Hijyen Denetçisi

    Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Proje Müdürü- Hijyen Denetçisi

  • 2001 - 2001 Gıda Mühendisi

    Ticari Kuruluş Özel, BEYAB Gıda Mühendislik Ürünleri, Laboratuvar, Gıda Mühendisi

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    Gıda Güvenliği ve Mevzuatı Sürdürülebilir Kalkınma

    Et ve Ürünleri Teknolojisi II

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Endüstriyel Yemek Üretimi

    İşletmede Mesleki Eğitim

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Et ve Ürünleri Teknolojisi I

    Genel Mikrobiyoloji

    Hijyen ve Sanitasyon

    Genel Mikrobiyoloji

    Gıda Mikrobiyolojisi

    Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni Sürdürülebilir Kalkınma

    Fermente Gıdalar Teknolojisi

    Genel Mikrobiyoloji

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Genel Mikrobiyoloji

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Fermente Gıdalar Teknolojisi

    Hazır Yemek Sistemleri

    Gıda Endüstri Makineleri

    Gıda Güvenliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Yöresel Ürünler Teknolojisi

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Hazır Yemek Sistemleri

    Yöresel Ürünler Teknolojisi

    Süt Ürünleri Analizleri

    Laboratuvar Teknikleri II

    Genel Mikrobiyoloji

    Su Analizleri

    Hijyen ve Sanitasyon