Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit ...
Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
DOYURAN S. D.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Bolu
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.777
Bursa Uludağ Üniversitesi Adresli:
Hayır