Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Coğrafi İşaretli Ürünler: ÇANAKKALE

III: Uluslararası Farkındalık Konferansı, Çanakkale, Türkiye, 05 Aralık 2019, ss.1091-1112 Creative Commons License

Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777

Enoant ve Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.613

Microbiological and Chemical Properties of Cheese Halva Sold in Çanakkale

1st İnternational Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.126

Şarapta Okratoksin

Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 Mayıs 2005, ss.200

Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül 2004, ss.334-338

Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33

Metrikler

Yayın

15

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3

Açık Erişim

5