Öğr. Gör. Dr. KADER ÇETİN


KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

Gıda Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Teknolojisi

Metrikler

Yayın

20

Atıf (Scholar)

23

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

11

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1991 - 1997

1991 - 1997

Doktora

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

1989 - 1991

1989 - 1991

Yüksek Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

1985 - 1989

1985 - 1989

Lisans

Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ, Türkiye

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2012

2012

Altyapı Projeleri Proje Yazma Eğitimi,

Proje Yönetimi

BEBKA

2012

2012

TSE EN ISO/IEC 17025, Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Standardı,

Ölçme ve Değerlendirme

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

2012

2012

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi,

Proje Yönetimi

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

2011

2011

Zaman Yönetimi,

Kişisel Gelişim

Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü.

2011

2011

Advanced Technical Course For Olive Oil Tasters,Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

Mesleki Eğitim

Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

2010

2010

Zeytinyağı Duyusal Analiz Teknikleri Eğitimi

Mesleki Eğitim

(Yağ Enstitüsü-Sevilla,Ulusal Tüketici Enstitüsü Madrid, Tarım ve Su İşleri Bakanlığı İspanya)TAIEX-KKGM.

2010

2010

Technical Course For Olive Oil Tasters,

Mesleki Eğitim

Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

2009

2009

Toplam Kalite Yönetimi, EFQM Mükemmellik Modeli, Özdeğerlendirme,

Kalite Yönetimi

Kalder, Ulusal Kalite Hareketi.

2009

2009

Toplam Kalite Yönetimi, EFQM Mükemmellik Modeli, Özdeğerlendirme,

Kalite Yönetimi

Kalder, Ulusal Kalite Hareketi.

2009

2009

Kimyasal Analizlerde Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği,

Ölçme ve Değerlendirme

Tübitak-MAM

2009

2009

Problem Çözme Teknikleri,

Proje Yönetimi

Sigma Center Yönetim Sistemleri Ltd. Şti.

2008

2008

Advanced Technical Course For Olive Oil Tasters,

Mesleki Eğitim

Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

2008

2008

11 Ocak 2008, TS EN ISO 22000,

Kalite Yönetimi

U.Ü.Z.F. Gıda Mühendisliği Bölümü .

2007

2007

TS EN ISO/IEC 17025 İç Tetkik Eğitimi,

Kalite Yönetimi

Türk Standartları Enstitüsü

2007

2007

Technical Course For Olive Oil Tasters, Analysis of Olive Oil Standart Guide For Selection, Training and Monitoring of Skilled Virgin Olive Oil Tasters (obtained of score of 05), Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

Mesleki Eğitim

Organizzazione Nazionale Assagiatory Olio Di Oliva.

2006

2006

Araştırma Yönetimi,

Proje Yönetimi

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü.

2006

2006

Gaz Kromotografisi ile Yağlarda Sterol ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Tayini,

Mesleki Eğitim

Mersin İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü

2006

2006

Zeytinyağında Saflık Kriterleri, Yağ Asitleri Kompozisyonu, Tahin Helvasında Susam Yağı Yerine Kullanıldığı İddia Edilen Diğer Yağların Tespiti,

Mesleki Eğitim

EGE Gıda Analiz Laboratuvarı.

2005

2005

TS EN ISO/IEC 17025 Eğitimi,

Kalite Yönetimi

Türk Standartları Enstitüsü

2005

2005

Campylobacter Detection,

Mesleki Eğitim

Central Science Laboratory York-England.

2004

2004

Peynirlerde Campylobacter aranması,

Mesleki Eğitim

İstanbul İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.

2003

2003

Bitki Biyogüvenlik Araştırmaları Uygulamalı Eğitim Programı-IV,

Mesleki Eğitim

Tübitak-MAM

2003

2003

Avrupa Birliği Gıda Mevzuatı,

Mesleki Eğitim

(Mr.Michel FONDU), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü.

2002

2002

Bitki Biyogüvenlik Araştırmaları Uygulamalı Eğitim Programı-III,

Mesleki Eğitim

Tübitak-MAM

1998

1998

Kalite Güvencesi Yönetimi-

Kalite Yönetimi

Türk Standartları Enstitüsü

Araştırma Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Bursa Uludağ Üniversitesi, KARACABEY MYO, GIDA İŞLEME

Makaleler

Tümü (4)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2023

2023

1. ANTIOXIDANT POTENTIAL OF LILIUM CANDIDUM (WHITE LILY) BULBS

AKPINAR H., ÇETİN K., ÖZBEK Y. E., TARBIAT S., ERBAYKENT B.

4. INTERNATIONAL ISTANBUL CURRENT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)

2020

2020

2. Determination of Physico-Chemical and Sensory Properties of Beef Salami Using Different Microalgae in Production

Çırak N., Akpınar Bayizit A., Çetin K., Çelik M. A., Bekar E.

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.32, (Özet Bildiri)

2020

2020

3. Comparison of Extraction Methods on the Fatty Acid Profiles of Tagetes erecta

Bekar E., Akpınar Bayizit A., Çetin K., Yolcı Ömeroğlu P.

2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.33, (Özet Bildiri)

2015

2015

4. Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÇETİN K., DELİKANLI KIYAK B.

4th International Conference on Chemical and Process Engineering, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, cilt.7, ss.190-194, (Tam Metin Bildiri)

2012

2012

5. Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi

ÖZCAN T., AKPINAR BAYİZİT A., YILMAZ ERSAN L., ÇETİN K.

III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191, (Özet Bildiri)

2009

2009

6. Evaluation of fatty acid composition of raw milk produced in Marmara and West Anatolia areas of Turkey

ÇETİN K., ÖZCAN T.

3rd International EuroFIR Congress, Vienna, Avusturya, 8 - 10 Eylül 2009, ss.182-183, (Özet Bildiri)

2008

2008

7. Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi

ÇETİN K., AKPINAR BAYİZİT A., GÜRBÜZ O., ÖZCAN T.

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.639, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2020

2020

1. Laboratuvar Teknikleri ve Güvenliği

TAYAR M., TELLİ N., ÇETİN K.

DORA BASIM YAYIN DAĞITIM LTD.ŞTİ, Bursa, 2020

2020

2020

2. LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE GÜVENLİĞİ

TAYAR M., TELLİ N., ÇETİN K.

DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti, Bursa, 2020

1994

1994

3. Hayvansal Ürünler Teknolojisi

Çetin K., Yücel A., İşgöz B. B.

Uludağ Üniversitesi Yayınları, Bursa, 1994