Öğr. Gör. Dr. KADER ÇETİN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Bursa Uludağ Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Farklı protein kaynaklarının salamın fiziksel, kimyasal ve duyusal özelliklerine etkileri
Çırak N.
,
Çelik M. A.
,
Çetin K.
,
Bayizit A. A.
,
Bekar E.
,
Ünal T. T.
, et al.
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.0, sa.32, ss.60-78, 2024 (Hakemli Dergi)
2.
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Çetin K.
,
Akpınar Bayizit A.
,
Bekar E.
,
Çelik M. A.
,
Özoğlu Ö.
,
Çırak N.
Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi Dergisi
, cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (Hakemli Dergi)
3.
Fermente Sucuk Üretiminde Kekik ve Reyhan Uçucu Yağları Kullanarak Olgunlaştırma ve Raf Ömrüne Etkisinin Araştırılması
ÇETİN K.
,
AKPINAR BAYİZİT A.
,
BEKAR E.
,
ÇELİK M. A.
,
ÖZOĞLU Ö.
,
ÇIRAK N.
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.0, sa.27, ss.47-60, 2022 (TRDizin)
4.
Fonksiyonel nitelikteki yenilebilir bazı çiçeklerin yağ asidi profilinin gaz kromatografi-alev iyonizasyon dedektörü (GC-FID) ile belirlenmesi
Bekar E.
,
Akpınar Bayizit A.
,
Çetin K.
,
Ünal T. T.
,
Yolcı Ömeroğlu P.
Gıda ve Yem Blm - Teknolojs Dergs / Journal of Food and Feed Scence - Technology
, cilt.26, sa.2, ss.49-59, 2021 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1.
ANTIOXIDANT POTENTIAL OF LILIUM CANDIDUM (WHITE LILY) BULBS
AKPINAR H.
,
ÇETİN K.
,
ÖZBEK Y. E.
,
TARBIAT S.
,
ERBAYKENT B.
4. INTERNATIONAL ISTANBUL CURRENT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)
2.
Determination of Physico-Chemical and Sensory Properties of Beef Salami Using Different Microalgae in Production
Çırak N.
,
Akpınar Bayizit A.
,
Çetin K.
,
Çelik M. A.
,
Bekar E.
2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.32, (Özet Bildiri)
3.
Comparison of Extraction Methods on the Fatty Acid Profiles of Tagetes erecta
Bekar E.
,
Akpınar Bayizit A.
,
Çetin K.
,
Yolcı Ömeroğlu P.
2nd International Conference on Preventive Medicine, Elazığ, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2020, ss.33, (Özet Bildiri)
4.
Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter
ÖZCAN T.
,
AKPINAR BAYİZİT A.
,
YILMAZ ERSAN L.
,
ÇETİN K.
,
DELİKANLI KIYAK B.
4th International Conference on Chemical and Process Engineering, Madrid, İspanya, 15 - 16 Haziran 2015, cilt.7, ss.190-194, (Tam Metin Bildiri)
5.
Trabzon tereyağının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
ÖZCAN T.
,
AKPINAR BAYİZİT A.
,
YILMAZ ERSAN L.
,
ÇETİN K.
III. Geleneksel Gıdalar Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2012, ss.189-191, (Özet Bildiri)
6.
Evaluation of fatty acid composition of raw milk produced in Marmara and West Anatolia areas of Turkey
ÇETİN K.
,
ÖZCAN T.
3rd International EuroFIR Congress, Vienna, Avusturya, 8 - 10 Eylül 2009, ss.182-183, (Özet Bildiri)
7.
Zeytinyağında trans-yağ asidi oluşumu üzerine carvacrol ve thymol’ ün etkisinin incelenmesi
ÇETİN K.
,
AKPINAR BAYİZİT A.
,
GÜRBÜZ O.
,
ÖZCAN T.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.639, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1.
Laboratuvar Teknikleri ve Güvenliği
TAYAR M.
,
TELLİ N.
,
ÇETİN K.
DORA BASIM YAYIN DAĞITIM LTD.ŞTİ, Bursa, 2020
2.
LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE GÜVENLİĞİ
TAYAR M.
,
TELLİ N.
,
ÇETİN K.
DORA Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti, Bursa, 2020
3.
Hayvansal Ürünler Teknolojisi
Çetin K.
,
Yücel A.
,
İşgöz B. B.
Uludağ Üniversitesi Yayınları, Bursa, 1994
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
20
Atıf (Scholar)
23
H-İndeks (Scholar)
2
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
1
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
2
Proje
11
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları