Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Escherichia coli Tespitine Yönelik Kağıt Tabanlı Esnek Biyosensörlerin Geliştirilmesi ve Gıda Matrisinde Kullanım Olanağının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KORUKLUOĞLU M. (Yürütücü), ÖZOĞLU Ö., UZUNOĞLU A., İPEKÇİ H. H.
-
2023 - 2026 Yüksek Oksitlenme Direncine Sahip, Gözenekli MXene Esaslı Esnek Elektrotların Mürekkep Püskürtme Yöntemi ile Geliştirilmesi ve Biyosensör Uygulamaları
-
2015 - 2020 Çeşitli gıdalardan elde edilen laktik asit bakterilerinin probiyotik özellikleri ile biyofilm oluşturma koşullarının araştırılması
-
2010 - 2016 Gemlik çeşidi zeytinlerin fermentasyonunda bazı bileşenlerin değişimi ve etkili laktik asit bakterileri ile mayaların tanısı
-
2010 - 2013 Gemlik çeşidi siyah zeytinlerin fermentasyonunda bazı bileşenlerin değişimi ve etkili laktik asit bakterileri ile mayaların tanısı
-
2011 - 2012 Kumyaka Zeytin Verimliliğini Artırma
-
2002 - 2005 Zeytin acılık Maddesi Oleuropeinin Küf gelişimi ve Mikotoksin Üretimi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2002 - 2005 Bazı Baharat ve Tıbbi Bitkilerin Mikotoksijenik İnhibitör Etkilerinin Araştırılması
-
1998 - 1999 Bursa Yöresinde Çiğ Süt ve Beyaz Peynirlerde Campylobacter Bulaşmasının Araştırılması
-
1993 - 1995 Sofralık Siyah Zeytin Fermentasyonu Üzerinde Araştırmalar