Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PRODUCTION OF FUNCTIONAL BONE BROTH ENRICHED WITH THE ADDITION OF GRAPE SEEDS

5th International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress, Kars, Türkiye, 17 - 19 Mart 2023

Gıda ve Tarım Sektörünü Dijitalleşmesi

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.1 Creative Commons License

Gıdada GD Mısır ve Soya Saptanması İçin Yeterlilik Testi Geliştirilmesi ve Laboratuvarlar Arası Karşılaştırma

5. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu Ve Güvenliği Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2022, ss.1 Creative Commons License

İklim Değişikliği ile Gıda Güvencesi Hakkında Farkındalığın Ölçümü, Geliştirilmesi ve Çözüm Önerileri

19. ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Eskişehir, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

İKLİM DEĞİŞİLİKLİĞİ VE GIDA GÜVENCESİ HAKKINDA FARKINDALIĞIN ÖLÇÜMÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ 8. ÖĞRENCİ KONGRESİ, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Genetik Modifiye Organizmalar: Gıda, Yem, İzlenebilirlik

Gıda Biyoteknolojisi, Zümrüt Begüm Ögel, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.17-21, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

19

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

8

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

12

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları