Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Bursa İlinde Yetiştirilen Ahududu (Rubus idaeus L.) ve Yaban Mersininin (Vaccinium spp.) Kemometrik Metotlarla Karakterizasyonu Sınıflandırılması ve Kimliğinin Doğrulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇOPUR Ö. U. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., ÇELİK M. A., KOÇ ALİBAŞOĞLU E., SAĞDIÇ O., ÇEBİ N., et al.
-
2021 - Devam Ediyor Türkiyenin Farklı İllerinde Yetiştirilen Cevizlerin Kemometrik Karakterizasyonu, Sınıflandırılması ve Kimliğinin Doğrulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAMİLOĞLU BEŞTEPE S. (Yürütücü), ACOĞLU ÇELİK B., YOLCI ÖMEROĞLU P., BEKAR E., ÜNAL T. T., SAKIN A. E., et al.
-
2020 - Devam Ediyor Bursa İli Uludağ'ın Farklı Bölgelerinden Alınan Arı Polenlerinin Kemometrik Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇETİN K. (Yürütücü), AKPINAR BAYİZİT A., ÇELENK S., DAŞKIN R., YOLCI ÖMEROĞLU P., ÇIRAK N., et al.
-
2022 - 2024 Ultrason Ön İşleminin Karamürver Meyvesinin Kurutulması ve Biyoaktif Bileşenleri Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2020 - 2024 Rheum ribes (Işkın) Bitkisinin Kurutma Koşullarının Yüzey Tepkime Yöntemi ile Optimizasyonu ve Kurutma İşleminin Matematiksel Modellenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YOLCI ÖMEROĞLU P. (Yürütücü), ÇOPUR Ö. U., ÖZKAN KARABACAK A., SEVEN ERDEMİR Ü., BEKAR E., ÜNAL T. T.
-
2020 - 2024 Gıda Örneklerinde Icp-Ms İle Element Analizine Dayalı Coğrafik Orijin Belirlenmesinde Analitik Yaklaşımlar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SEVEN ERDEMİR Ü. (Yürütücü), BEKAR E., ÜNAL T. T., ÇOPUR Ö. U., AKPINAR BAYİZİT A., YOLCI ÖMEROĞLU P., et al.
-
2020 - 2024 Bursa Bölgesine Ait Arı Polenlerinden Elde Edilen Fenolik Bileşenlerin Karakterizasyonu ve Mikroenkapsülasyon İle Biyoerişilebilirliklerinin Artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akpınar Bayizit A., Bekar E., Çetin K., Yolcı Ömeroğlu P. (Yürütücü), Çopur Ö. U., Çırak N., et al.
-
2021 - 2022 Arıcı Körüğünde Karton Yumurta Viyolü Yakılmasının Ballardaki Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Seviyelerine Etkisi
-
2021 - 2021 POLEN VE SUMAKLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ FONKSİYONEL EKMEK ÜRETİMİ: Antioksidan kapasite, fenolik bileşen, ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
-
2020 - 2021 Gıdaların Duyusal Analizlerinde Teknik Yeterlilik, Validasyon ve Yeni Yaklaşımlar Eğitimi
Kalkınma Ajansı
Akpınar Bayizit A., Çopur Ö. U., Yolcı Ömeroğlu P., Seven Erdemir Ü., Çetin K., Çırak N., et al.
-
2020 - 2020 HDP(BTUAM)-2020/20-Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akpınar Bayizit A. (Yürütücü), Yolcı Ömeroğlu P., Çetin K., Bekar E., Ünal T. T.