Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2018 - 2023 Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2016 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ
-
2013 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü
-
2010 - 2012 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2003 - 2010 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2003 Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Lisans Kanatlı Eti ve Ürünleri Teknolojisi
-
Doktora ET VE ET ÜRÜNLERİ KAYNAKLI SAĞLIK RİSKLERİ
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Doktora Et Ürünlerinde Fonksiyonel Kültürler
-
Lisans Fermente Et Ürünleri Teknolojisi
-
Yüksek Lisans İleri Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Et ve Su Ürünleri Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Su ürünü kaynaklı enterokok izolatlarının antimikrobiyel aktivite potansiyelinin belirlenmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
-
Çiğ ve işlenmiş su ürünlerinden izole edilen enterokokların gıda güvenliği yönünden değerlendirilmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
-
Piyasa satılan ticari kefirlerin mikrobiyal kalitesinin değerlendirilmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
Z.ÇIRAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Organik ve organik olmayan peynirlerden izole edilen enterokokların antibiyotik direnç özelliklerinin belirlenmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
C.YAMANER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
İstanbul ve Şanlıurfa'da satışa sunulan urfa peynirlerinin koagülaz pozitif staphylococcus aureus yönüyle karşılaştırılması
Özmen Toğay S. (Danışman)
K.BİNGÖL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
İstanbul ilinde açıkta satılan dondurmaların koagülaz pozitif staphylococcus aureus yönüyle incelenmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
E.EDE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
İstanbul ilindeki pazar ve marketlerde açıkta satılan beyaz peynirlerin hijyenik yönden değerlendirilmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
E.BİLGE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Hastane mutfaklarından alınan yüzey örneklerinde hijyenik durumun ve çalışan personelde hijyen farkındalığının belirlenmesi
Özmen Toğay S. (Danışman)
M.MAHMUT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015