Eğitim Bilgileri
2002 - 2005
2002 - 2005Yüksek Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
1997 - 2001
1997 - 2001Lisans
Bursa Uludağ Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2005
2005Yüksek Lisans
Karasakız ve karalahna üzüm çeşitlerinden elde edilen şaraplarda resveratrol üzerine araştırmalar
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2024
2024Gıda Etiketi Oluşturma
Mesleki Eğitim
Kaizen Class Eğitim ve Danışmanlık
2024
2024MEDEK Değerlendirici Eğitimi Çalıştayı
Mesleki Eğitim
MEDEK
2022
2022Üçüncü Göz Yaklaşımıyla Kendini Arayan Kaliteli İnsan
Kalite Yönetimi
KALBİR Kalite Birliği
2022
2022BRSGS Gıda Güvenliği Global Standardı Versiyonu 9
Kalite Yönetimi
Alize Akademi Mesleki Eğitim ve Danışmanlık
2022
2022TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri
Kalite Yönetimi
KALBİR Kalite Birliği
2022
2022TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi
Kalite Yönetimi
KALBİR Kalite Birliği
2021
2021Temel İş Sağlığı ve Güvenliği (Az Tehlikeli) Eğitimi
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bursa Uludağ Üniversitesi
2021
2021İş Sağlığı ve Güvenliği
İş Sağlığı ve Güvenliği
Bursa Uludağ Üniversitesi
2020
2020Gıda Hijyeni
Mesleki Eğitim
Bursa Uludağ Üniversitesi
2020
2020Aile İçi İletişim
Kişisel Gelişim
Bursa Uludağ Üniversitesi
2020
2020Eğitimde İnovasyon ve Etkileşim
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Bursa Uludağ Üniversitesi
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıda Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Alkollü İçecekler Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2002 - 2007
2002 - 2007Araştırma Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Pr.
Yönetimsel Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBirim Akreditasyon Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorProgram Akreditasyonu-Özdeğerlendirme Komisyonu Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorMYO Müdür Yardımcısı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorSoruşturma Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorMezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorBirim Tanıtım ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorBirim Kalite Komisyonu Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorYüksekokul Yönetim Kurulu Üyesi
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
2020 - 2023
2020 - 2023Bölüm Başkanı
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, MAKINE VE METAL TEKNOLOJILERI BÖLÜMÜ
2021 - 2022
2021 - 2022Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Bologna Koordinatörü
Bursa Uludağ Üniversitesi, MUSTAFAKEMALPAŞA MYO, GIDA İŞLEME
Akademi Dışı Deneyim
2007 - 2015
2007 - 2015Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi
Ticari Kuruluş Özel, Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Üretim, Proje Yöneticisi, Hijyen Denetçisi
2001 - 2001
2001 - 2001Gıda Mühendisi
Ticari Kuruluş Özel, BEYAB Gıda Mühendislik Ürünleri, Laboratuvar, Gıda Mühendisi
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Gıda Güvenliği ve Mevzuatı
Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni
Gıda Güvenliği
Ön Lisans
Fermente Gıdalar Teknolojisi
Gıda Güvenliği ve Mevzuatı
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
Kalite Yönetim Sistemleri
Endüstriyel Yemek Üretimi
İşletmede Mesleki Eğitim
Gıda Mikrobiyolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
Genel Mikrobiyoloji
Genel Mikrobiyoloji
Hijyen ve Sanitasyon
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Güvenliği ve İşletme Hijyeni
Fermente Gıdalar Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Kalite Yönetim Sistemleri
Genel Mikrobiyoloji
Kalite Yönetim Sistemleri
Hazır Yemek Sistemleri
Gıda Endüstri Makineleri
Gıda Güvenliği
Yöresel Ürünler Teknolojisi
Kalite Yönetim Sistemleri
Hazır Yemek Sistemleri
Yöresel Ürünler Teknolojisi
Süt Ürünleri Analizleri
Laboratuvar Teknikleri II
Genel Mikrobiyoloji
Su Analizleri
Hijyen ve Sanitasyon
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
Mustafakemalpaşa MYO Tanıtımı
Kurumsal Tanıtım, Sosyal Medya, Türkiye, Bursa, 2025 - 2025
Makaleler
Tümü (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
2007
20071. Enoant ve Sağlık Üzerine Araştırmalar
Doyuran Yıldız S. D.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.65-70, 2007 (Hakemli Dergi)
2006
20062. Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.
Doyuran S. D.
AKADEMIK GIDA
, cilt.4, sa.4, ss.32-34, 2006 (TRDizin)
2006
20063. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri
Doyuran S. D.
TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ
, sa.23, ss.63-68, 2006 (Hakemli Dergi)
2005
20054. Şarapta Okratoksin
Doyuran S. D.
AKADEMIK GIDA
, cilt.3, sa.4, ss.11-16, 2005 (TRDizin)
2002
20025. Türkiye'de Meyve Suyu Sektörü
Doyuran S. D.
TMMOB GIDA MÜHENDİSLİĞİ DERGİSİ , sa.13, ss.35-39, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Coğrafi İşaretli Ürünler: ÇANAKKALE
Yıldız S. D.
III: Uluslararası Farkındalık Konferansı, Çanakkale, Türkiye, 05 Aralık 2019, ss.1091-1112, (Tam Metin Bildiri)
2006
20062. Şarapta Bozulma Nedeni Olan Laktik Asit Bakterileri ve Yabani Mayalar
DOYURAN S. D.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.777, (Özet Bildiri)
2006
20063. Enoant ve Sağlık Üzerine Etkileri
DOYURAN S. D.
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, ss.613, (Özet Bildiri)
2005
20054. Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar
DOYURAN S. D.
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 01 Eylül 2005, ss.228, (Özet Bildiri)
2005
20055. Microbiological and Chemical Properties of Cheese Halva Sold in Çanakkale
DOYURAN S. D.
1st İnternational Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 Haziran 2005, ss.126, (Özet Bildiri)
2005
20056. Şarapta Okratoksin
DOYURAN S. D.
Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 Mayıs 2005, ss.200, (Özet Bildiri)
2004
20047. Geleneksel Gıdalarımızdan Lokumun Üretimi ve Özellikleri
DOYURAN S. D.
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül 2004, ss.334-338, (Tam Metin Bildiri)
2004
20048. Üzüm ve Şarap Bileşiminde Bulunan Resveratrolün Sağlık Üzerine Etkileri
DOYURAN S. D.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 Mayıs 2004, ss.33, (Özet Bildiri)
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
07 Ekim 2025 - 10 Ekim 2025
07 Ekim 2025 - 10 Ekim 202515. Gıda Kongresi
Davetli Konuşmacı
Sakarya-Türkiye
05 Aralık 2019 - 07 Aralık 2019
05 Aralık 2019 - 07 Aralık 20193. International Conference On Awereness
Davetli Konuşmacı
Çanakkale-Türkiye
Jüri Üyelikleri
Ekim-2019
Ekim 2019