Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (6)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (3)
2. Smoked Circassian Cheese Flavour and Sensory Perspective
International Journal of Science and Engineering Investigations
, cilt.8, sa.93, ss.1-6, 2019 (Hakemli Dergi)
11. Peynirlerde kalsiyum laktat (ca-laktat) kristalizasyonu
U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.81-91, 2009 (Hakemli Dergi)
Metrikler
Yayın (WoS)
7
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
191
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
242
H-İndeks (Scopus)
6
Atıf (Scholar)
57
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
13
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
8
Proje
3
Fikri Mülkiyet
1
