Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mustafakemalpaşa Myo, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Temel Bilimler (Sci), Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Kimyası, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Alkollü İçecekler Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Metrikler

Yayın

28

Atıf (WoS)

168

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

208

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

56

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

3

Fikri Mülkiyet

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
paydinol@uludag.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.uludag.edu.tr/paydinol
İş Telefonu
+90 224 613 3102 Dahili: 61511