Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Determination of the essential oil ratio in different originated rosemary (Rosmarinus officinalis L.) populations.

4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants, 2 - 04 Ekim 2018, ss.330

Medicinal and Aromatic Plants in Organic Agriculture in Turkey.

International Symposium Ecology 2018, Kastamonu, Türkiye, 19 - 23 Haziran 2018, ss.542 Sürdürülebilir Kalkınma

SOCIO-ECONOMIC ANALYSIS AND MARKETING PROBLEMS OF HERBALIST INBURSA

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

GENERAL OVERVIEW OF MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS PRODUCTION IN BURSA

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017

Acı Bakla (Lupinus ssp.) ve Kullanım Alanları

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.353

Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Ekoturizmdeki Potansiyeli

1st International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 2017, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1170-1176

Bursa Ekolojik Koşullarında Kudret Narı (Momordica charantia L.) Yetiştiriciliği Olanaklarının Belirlenmesi

III. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2016, ss.113-119

Farklı Bitki Sıklıklarının Reyhan (Ocimum basilicum L.)’da Verim ve Uçucu Yağ Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

II. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, Yalova, Türkiye, 23 Eylül 2014 - 25 Eylül 2015, ss.489-495

Effects of Different Development Stages on Antioxidant Capacity, The Essential Oil and Total Phenol Content in Oregano (Origanum onites L.)

24th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, Bosna-Hersek, 25 - 28 Eylül 2013

Determination of Physical and Nutritional Properties of Cumin Seed

Agricultural Food 1st Internatioal Symposium, Elenite Holiday Village, Bulgaria, 3 - 06 Haziran 2013, cilt.1, ss.159-173 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of Total Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Different Products of St. John’s Wort (Hypericum perforatum L.)

4th International Congress on Food and Nutrition, 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

Traditional Uses and Cultivation of St. John’s Wort (Hypericum perforatum L.) in Türkiye.

Medicinal and Aromatic Plants of the World. .Volume 10: Medicinal and Aromatic Plants of Turkey, Akos Mathe,Kenan Turgut, Editör, Springer Nature Switzerland Ag, Antalya, ss.169-189, 2023

Bursa İli’nde Faaliyette Bulunan Aktarların Ekonomik Analizi

Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Araştırma ve Derlemeler, mehmet Fırat Baran,Abdullah Eren, Editör, Gece Kitaplığı Yayınevi, Ankara, ss.101-114, 2019

Antidepresan Etkili Tıbbi-Aromatik Bitkiler ve Özellikleri

SAĞLIK BİLİMLERİ ALANINDA ARAŞTIRMA VE DERLEMELER, , Editör, Gece Kitaplığı, ss.211-230, 2019

Metrikler

Yayın

59

Atıf (WoS)

210

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

249

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

62

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

2

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları