Supported Projects
-
2023 - Continues Farklı Ekşi Maya Starterleri İle Karakılçık ve Mor Patates Unlarından Üretilen Tarhanaların Fonksiyonel Karakterizasyonu
Project Supported by Higher Education Institutions
ÖZMEN TOĞAY S. (Executive), ŞAHAN Y., DOĞAN H., KARAGÜL YÜCEER Y., GÜLKUN G., ROSS P., et al.
-
2024 - 2026 Investigation of Potential GABA (Gamma Amino Butyric Acid) Producing Psychobiotic Strains in Boza Produced Using Different Raw Materials
TÜBİTAK - AB COST Project
Özmen Toğay S. (Executive), Düven G., Yiğit Çınar A., Bağcı U., Ay M., Yüceer Y., et al.
-
2022 - 2026 Establishment of Centre of Vocational Excellence (CoVE) for Dairy Sector
-
2022 - 2025 Farklı Hammaddeler Kullanılarak Üretilen Tarhanaların ve Mikrobiyotasındaki Laktik Asit Bakteri İzolatlarının Gıda Endüstrisi ve İnsan Sağlığı Açısından Fonksiyonel Özelliklerinin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Özmen Toğay S. (Executive), Şahan Y., Düven G., Stanton C., Ross P., Koç F., et al.
-
2022 - 2023 Functional characterization of microorganisms isolated from sourdoughs collected from Bursa region.
Project Supported by Higher Education Institutions
Düven G., Özmen Toğay S. (Executive), Ay M., Parlak Ö.
-
2020 - 2022 Detailed Chemical Content Determination and Biological Activity Studies on 41 Propolis Samples from Turkey
Project Supported by Higher Education Institutions
Sarıkahya N.(Executive), Goren A. C., Sümer G., Düven G., Yücel B., Kışla D.
-
2014 - 2017 Development of microfluidics-dynamics based particle counting device and its application in the determination of microbial load and somatic cell number in reference milk samples
-
2014 - 2015 Investigation of Microbial Inactivation and Microbial Activity Increasing Effects of Ultrasonic Sound Waves on Some Lactic Acid Bacteria and Yeasts
-
2013 - 2014 Buzdolabı Yüzeylerinin Hijyenik Durumlarının Belirlenmesi